Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Johny Lamar jelentkezése a Nemzeti Adó- és Vámhivatalba

Johnny Lamar

Ajánlott bejegyzések

hbdhaGn.png

OOC RÉSZ

Mi a neved?
< Kószó Teó >
Hány éves vagy?
< 14 >
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
< Hát úgy nagyjából 2-3 órát,minden órát a frakcióra szánnám. >
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben?
< Igen voltam,ORFK,taxi>

Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél NAV-os lenni?

< Azért szeretném ezt a frakciót választani,mert érdekelnek a rendvédelem irányzatai .

Amiért még NAV-os szeretnék lenni,az azért van mert láttam,hogy igen kevesen vannak. >
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
<Igen,rendelkezem mindkettővel. >
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 4-6 kerek magyar mondat. )
< Teónak hívnak,Szerbiában élek,azon belül egy kisebb faluban,anyukámmal és nevelő apámmal.

Úgy kb 2 éve úszok,8. osztályos tanuló vagyok,szeretek sportolni és játszani,napi aktivitásom az kb 3 óra.

Az iskolában kiváló tanuló vagyok,a kedvenc tantárgyam a matek és a tesi. Szeretek gépezni,meg haverokkal lógni.MTA-n kívűl még Cs:go-zni és lolozni szoktam.>

Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)?
< https://imgur.com/a/l9RMHrW >

Hány bannod van(képpel bizonyítva)?
https://imgur.com/a/MCZmJJD >

Mennyi játszott perced van a szerveren(képpel bizonyítva)?
https://imgur.com/a/6XKgasI >

IC Rész

Jelentkező neve:
< Johny Lamar >
 Jelentkező születési helye, ideje:
< 1995.08.13 >
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
< Iris Wright >
 Jelentkező apjának neve:
< Jacob Lamar >
 Előző munkahelye(i):

< Buszsofőr,Olajfinomító >

Rendelkezel jogosítvánnyal?
< Igen >
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
 Én személy szerint jobban szeretek egyénileg dolgozni,de ha arról van szó szívesen dolgozok csapatban is.Mint ex buszsofőr,nincs nagy tapasztalatom az együttműködésről,viszont szeretem váltani a munkakörülményeimet.Ha szeretem,ha nem, itt nélkülözhetetlen az együttműködés >
 Önéletrajz (6-10 egybefüggő, kerek mondat)
< Johny Lamarnak hívnak,orosz származású vagyok,amikor nagykorú lettem egy új életet szerettem volna kezdeni.Ezek után döntöttem úgy,hogy elköltözök.Sanyarú sorsom volt gyerekként,mivel édesapám és édesanyám is elhunytak,s hát így árvaházban nevelkedtem.5 éven át  buszsofőrként dolgoztam, és próbáltam megkeresni a kenyérre valót.Sajnos erre még  jó magam is rájöttem,hogy ez így nem mehet tovább,és változtatnom kellet.Hobbit találtam,a horgászatot,jobb munkát,s családra leltem.Jelenleg feleségemmel élek,s 3 éves gyermekemmel.Mindig  nagy vágyam volt,hogy rendőr (NAV-os) lehessek.A szüleim egy fegyveres rablásba keveredtek,ahol mindketten elhunytak a rabló keze által. Most így 27 évesen csatlakozni  szeretnék ,hogy megmérettessem a rendőri tudásomat.>

Edited by Johnny Lamar

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.