Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Sándor Patrik jelentkezése a taxisokhoz

bbbagy

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Mi a neved?
- Sándor Patrik -
Hány éves vagy?
- 20 -
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
- 3 -
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben?
< Nem voltam. >

Miért ezt a frakciót választanád?

< Szeretnék segíteni az embereknek hogy el tudjanak jutni A-b-be >
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
< Nincsen TS3-am jobban szeretem a DC-t de hogyha nagyon muszáj akkor megoldóm hogy legyen,és igen rendelkezem mikrófónal >
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
< Nos,Sándor Patriknak hívnak,20 éves felnőtt ember vagyok.Szerettek az életben nagyon sok embernek segíteni. Cél tudatosság megbízhatóság precíz munka szabály követés új dolgok és tapasztalatok megszerzése. Ezekell a  >

szavakkal tudnám magam le Írni. Jelenleg egy kórházban dolgozom,mint beteg szállító.Szabad időmben szeretek ki mozdulni a barátaimal és el tölteni egy kis időt velük.

IC Rész

Jelentkező neve:
- Sandor Patrik -
 Jelentkező születési helye, ideje:
- 1997.04.14 -
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
- Nagy Krisztina -
 Jelentkező apjának neve:
- Sandor Jozsef -
 Előző munkahelye(i):

- Címkéző,olajszálitás,rákászat -

Rendelkezel jogosítvánnyal?
- igen -
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
- Nos,szerény véleményem szerint a csapatmunka elengedhetetlen egy jónak nevezhető munkahelyen. Sokat jelent, ha mindenki segít mindenkinek. Ha kölcsönös a támogatás, akkor mindenki jobb kedvel végzi el munkáját. A csapatszellem a legnagyobb úr az efféle munkahelyeken, erre alapozódik az egész. A közösségre. -
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
- Sandor Patrik vagyok. Barátaimnak csak Patrik, még mielőtt Los Santosba költöztem volna,kórházban tevékenykedtem. Nemrégiben, egy erkölcsi bizonyítványt szereztem. Kitűnő tanuló voltam. Mindig is érdekeltek az autók és egyéb járművek,hogy minél kényelmesebben lehessen utazni. Gyerekkoromban, édesapámmal sokat taxiztam, így az ő emlékét őrizve szeretném élesben folytatni eme tevékenységemet, egy összetartó csapat körein belül. Rendkívül könnyen tanulok, és alkalmazkodok. Kommunikációs készségem, problémamegoldó képességem példás. Szeretnék egy olyan munkahelyen elhelyezkedni, amit főállásban, illetve hosszútávon végezhetek. -

• Like 1

• Laci locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.