Stark Létrehozva: Augusztus 20, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 20, 2019 Nem csak szimpla kamion meló lehetne a szerveren. Konvojban több volna a szállításért járó haszon, úgy értem minél többen mennek 1 konvojban, annál nagyobb volna a fizetés szorzó. /konvoj létrehoz /konvoj invite /konvoj szállítás Ehhez hasonló parancsok lennének. Konvoj limit 10 játékos Konvoj játékos közötti távolság maximum 1 km-er. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jessica Greco Hozzászólva: Augusztus 23, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 23, 2019 Szia! Nekem nagyon bejönne valami ilyen dolog! TÁMOGATOM! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
LrAgGe Hozzászólva: Szeptember 27, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 27, 2019 Szerintem nem új munka kéne, hanem a munkák egyenlővé tétele, mert eléggé szar only az olaj szalitokat látni, és akkor lenne út sopro, autó importálo stb stb, új munka fölösleges lekene venni az árakat, mert úgyis gazdagság van Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Szeptember 27, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 27, 2019 A nyomdafestéket nem tűrő hozzászólásokat hanyagoljuk ha lehet. A "szar" helyett biztosan tudsz mást mondani, ami tűrhetőbb. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
kamion Hozzászólva: Március 8, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 8, 2020 Szerintem ez egy marha nagy hülyeség. -REP Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések