NoahRichard Létrehozva: Január 3, 2023 Megosztás Létrehozva: Január 3, 2023 (módosított) Noah Richard Adminsegéd jelentkezési lapja. Mesélj magadról pár szót! ((OOC rész)) Vecsei Bálintnak hívnak 17 éves vagyok, Veszprém megyében élek egy kis faluban szüleimmel. Életem a mezőgazdaság és az erdészet majd nem utolsó sorba a vadászat de plusz hobbijaim biciklizés, fotózás, bulizás. Plusz még 5 évet Röplabdáztam, előtte pedig 4 évet fociztam. Mit értél el a NextGamingen? ((IC rész)) Noah Richardnak hívnak 1995.07.27-én jött világra a Los Santosi kórházba. Ebben az időbe már elérte azt, hogy legalább egy kis időre tudott mentős és rendőre lenni, most pedig a kedvenc szakmájában dolgozik autószerelőként ezt a szakmát már régóta magáévá szerette volna sajátítani de ez 2022.Decemberében sikerült is. Azóta boldogan dolgozik kollégáival. a vagyon űa ilyen közép szintű de mindig próbál a városban lenni és azért keresni pénzt, hogy álmai autóját hamarossan meg tudja venni Régebbi Frakciói: OMSZ, ORFK Jelenlegi frakciója: LS-AMV Az UCP-d tartalma https://imgur.com/a/78BS8Nr https://imgur.com/a/Pypz8eE Mit gondolsz, mi egy adminsegéd feladata? Hát egy Adminsegéd feladata az lenne a kisebb kérdések megválaszolása amihez nem fontos admin és amit tud azt a legjobb tudása szerint megpróbál válaszolni. Aktivitási idő Hát nekem az aktivításom most változó, mivel téli szünet van így napokat tudok fent lenni, de téli szünet után csak hétvégén tudok de akkor is ha kell egésznapot tudok el tölteni a szerveren mivel más elfoglaltságom nincs a tél miatt. Mi a véleményed a csapatmunkáról? A csapatmunka egy kulcsfontosság, de egy jól össze szervezett csapatba elengedhetetlen a csapatmunka, személyem szerint én jobban támogatom a csapatmunkát mint az egyénit Miért pont téged válasszunk? Őszintén megfelelő döntéseket tudok hozni egy viszonylag jó játékosnak tartom magam, jól tudok kezelni helyzeteket és ha kell oda teszem magam bármi helyzet van Miért jelentkeztél adminisztrátornak? Kiszeretném magamat próbálni ebbe a pozicíóban és szeretek a más embereken segíteni, segítséget nyújtani! Pozitív tulajdonságok -Türelmes vagyok bizonyos pontig -Csapatmunkát támogatom( könnyen dolgozok abba) -bizonyos helyezetenként elnéző -barátságos Negatív tulajdonságok -néha önfejű( De ezen próbálok változtatni) -kritikus vagyok -kicsit bunkó( de aki velem normális azzal énis az vagyok, de minden erőmmel próbálok rajta változtatni.) -Néha meggondolatlan Bármi egyéb, amit úgy érzed, hogy szívesen közölnéd, vagy úgy érzed hogy le kell írnod a lapodban Edited Január 3, 2023 by NoahRichard Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: Január 3, 2023 Főadmin Megosztás Hozzászólva: Január 3, 2023 (módosított) Szia! A lapodnak nincs címe, egyből a pontok kifejtésébe vágsz bele. Az egész lap színes, és a színeket nem kiemelésre használtad. Ezt mindenkinek mondom: Felejtsd el a felsorolást! Az nincs ott! Felsorolást, csak tényleges felsorolásnál használunk (lásd: ez a kommentem). Nagyon csúnyán néz ki, hogy mindenütt ott vannak a pötyök. Középre igazitott a teljes lap, ez nem egy célszerű döntés, sokkal célszerűbb, csak az alcímeket középre igazítani. A helyesírás nem a legtökéletesebb a lapban, ezeket javítsd, javaslom egy helyesírás ellenőrző oldal használatát. Hiányzik a játszott perceid száma. "Hát"-tal nem kezdünk mondatot, alap illem szabály. 45 perce, NoahRichard said: Azért mert magamat is érzem a legjobbnak tudásom szerint, hogy az embereken tudok és segíteni még ha csak kis kérdést tettek fel akkor is kifejtem magamat. Bocsi, de kérlek ezt értelmeznéd nekem? Nem tudom, hogy itt mire akartál gondolni. 45 perce, NoahRichard said: -kicsit bunkó( de aki velem normális azzal énis az vagyok) Egy adminsegédnek/adminisztrátornak minden helyzetben tisztelettudónak kell lennie. Ha neked ez tulajdonságod, kérdés számomra, hogy tudnád-e ezt visszafolytani kellően, és egy olyan játékossal szemben, aki nem adja meg a kellő tiszteletett, nem-e csendülne le ez. 45 perce, NoahRichard said: Bármi egyéb, amit úgy érzed, hogy szívesen közölnéd, vagy úgy érzed hogy le kell írnod a lapodban Szerintem mindent le tudtam írni a legjobb tudásom szerint. Ez a két mondat teljesen felesleges a lapba, csak az összhatást rontja. A felsorolt hibákat javaslom javítsd. Javaslom az alábbi linken található segédletet a formázáshoz: Sok sikert a laphoz! Edited Január 3, 2023 by Engi 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
NoahRichard Hozzászólva: Január 3, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: Január 3, 2023 Tisztelt Engi! Amit tudtam javitottam rajta a legjobb tudomásom szerint! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Január 5, 2023 Megosztás Hozzászólva: Január 5, 2023 Kedves jelentkező ! A lapja átolvasásra került. Így sajnálattal kell közölnöm, hogy lapja nem nyerte el a vezetőség tetszését ezért elutasításra került. (Megjegyzés.: Formázás nem a legszebb, néhol helyesírási hibák.) Zárom/helyezem. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések