Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Ryan Colman Adminsegédnek jelentkezik

Marcos Loyd

Ajánlott bejegyzések

Fórumok - NextGaming RP Fórum

Ryan Colman Adminsegédnek jelentkezik.

Magamról egy-két mondat

Sziasztok Virág Máté vagyok egy átlagos srác vagyok Zala megyében. Hobbiaim a focizás és a számító gépen történő játszás. Szófogadó és fegyelmezett vagyok a nálam idősebb emberekkel tisztelet tudó. Csapatban is tudok dolgozni és elfogadom más emberek kritikáját. Nagyon szeretek rp zni és a barátaimmal játszani. A szerveren csak úgy ismerhetnek hogy (most már) Ryan Colman. Meg hallgatok mindenkit és nem szeretek vitázni 13. élet évemet élem.  Sok időt tudok tölteni a szerveren. Megbizható és kiszámítható vagyok. 

Mit értél el a NextGamingen?

IC karaktered kiléte: Ryan Colman

A vagyonod: 300-400 ezer 

Sikereid: Kettő sikeres frakció aminek nagyon örülök és jobbnál jobb autók

Régebbi, illetve jelenlegi frakció(i)d: Boulevard Mafia Crips (BMC), Los Santosi Taxitársaság

Minden egyéb, ami az IC karaktered leírja: Kedves normális srác aki a mindennapjait szétszórtan és kapkodva éli. taxisként dolgozik. Erős és szókimondó.

Az UCP-m tartalma

Adminjailek: https://imgur.com/a/qTN0W3D

Kitiltások: https://imgur.com/a/qTN0W3D

Játszott percek: https://imgur.com/a/qTN0W3D

Mit gondolsz, mi egy adminsegéd feladata?

Az Admin feladata a játékos segitése nagyobb bajban, hibák javitás és a szerver rendben tartása. Az Adminsegéd feladata a játékos segitése kissebb kérdések esetén, mivel az Adminsegéd nem tud Jail osztani neki a feladata a kissebb kérdésekre válaszolni.

Aktivitási idő

Akár napi 3-4 órát tudok fent lenni a szerveren. A legrosszabb esetben 2 órát tudok lenni de ez a ritkább esetek egyike. 

Mi a véleményed a csapatmunkáról?

A csapatmunka szerintem nagyon fontos és nagyon jó, illetve tudok és szeretek csapatban dolgozni. Mivel a rendőrségben is fontos a csapatmunka, ezért ugy érzem hogy nem okoz gondot. 

Miért pont téged válasszunk?

Szeretnék segiteni a kezdőken akár csak apró kérdésekben. Tudnám teljesiteni a megadott feladatot.

Miért jelentkeztél adminisztrátornak?

Saját magamat motiváltam erre a feladatra, hogy a szerveren meg többet tudjak segíteni a kezdőkön és a kérdéseiken. Kezdőbb játékosok tanítását is végzik

Pozitív tulajdonságok

• Segitőkész
  • Barátságos
  • Kedves
  • Vicces

Negatív tulajdonságok

• Nem szeretem ha hazudnak 
  • Nem szeretem a velem való káromkodó beszédet
  • Szeretem az Igazságot

Edited by Ryan Colman

• Főadmin

Szia! Nekem kifejezetten tetszik a lapod. Néhány apróbb hibát vettem észre:

• 4 órája , Ryan Colman said:

megyében hobbi focizás számító gépezé

megyében. (Pont és új mondatba a hobbit.) Hobbiaim a focizás és a számító gépen történő játszás.

• 4 órája , Ryan Colman said:

Nem szeretem a velem való beszédet

Szerintem itt kimaradt a tiszteletlen szó, mert csak úgy látom értelmét. 

• Az adminsegédek mellesleg még a kezdőbb játékosok tanítását is végzik, de ez csak mellékes.

Összeségében szerintem ez egy jó lap lett, mindenképpen támogatom! Kérlek javítsd ezeket az apróságokat, sok sikert!

• Ryder locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.