GameAdmin 5 Matteo Létrehozva: Január 16, 2023 GameAdmin 5 Megosztás Létrehozva: Január 16, 2023 (módosított) Ralph Hubert Barger Adminsegéd jelentkezése Magamról röviden Balogh Máté vagyok, egy átlagos, 18 éves srác. Salgótarjánban élek, és az egyik helyi gimiben vagyok 10.-es, esti tagozaton. Iskola mellett már-már nem hobbiként, inkább sportszerűen járok harcművészeti edzésekre (Kagami-ryú), illetve szezontól olykor függetlenül, szintén sportszerűen biciklizek. Legyen az terep, track, murva, hillclimb vagy downhill, akár aszfalt is, de minden jöhet. Hobbimként megemlíteném emellett az egész napos kockulást, ami a következőket foglalja magába: Filmek, sorozatok, animék (horror, gore, fantasy) megállás nélküli bámulása. Szót ejtenék még a szintén állandó zenehallgatásról is, anélkül élni sem tudnék. Akár itthon hangfalon, úton fülhallgatóval, vagy épp rendezvényeken, koncerteken, klubokban, motoros találkozókon. Mit értem el a NextGamingen? IC karakterem kiléte: Teljes nevén, Ralph Hubert "Sonny" Barger Jr. A vagyonom: ~3.000.000, melyből ~715.000 készpénz Sikereim: Egy szűk baráti társaság büszke tagja, próbaidős vontatós az LS-AMV-nél, leendő tanuló sofőr a Los Santos Taxitársaságnál. Jelenlegi frakcióm: LS-AMV, rangom próbaidős vontatós Minden egyéb, ami az IC karakteremet jellemzi: Sonny egy nyugodt, beszédes típus. Szereti a közösséget, szeret emberekkel dolgozni, foglalkozni. Szereti a munkahelyét, sosem szeretne onnan elmenni. Emellett érdeklik az illegális tárgyak, szerek adásvétele is. Az UCP-m tartalma (Kattinthatóak) Adminjailek Kitiltások Játszott percek, plusz minden egyéb (Azóta átléptem a 12.000 percet) Mit gondolok, mi egy adminsegéd feladata? Véleményem szerint leginkább az, hogy az online játékosokat kisegítse, ha azok írnak neki pm-ben. Ez rengeteg dolog lehet, mint például ha valakinek panasza van egy másik játékosra, vagy egy újonc nem tud egy adott parancsot, vagy bármi. Lényegében arra célzok itt, hogy a magasabb rangú adminok dolgát megkönnyítsék, akik már nagyobb, nehezebb, komolyabb dolgokkal foglalkoznak. Hogy ők tudjanak arra a magasabb kategóriájú dologra figyelni, időt szánni. Aktivitási idő Minden hétfőn és szerdán délután 13:30-tól kora estig (6-7 óráig) suliban vagyok, illetve minden kedden és pénteken 17:30 és 20:30 közt harcművészeti edzésen. Emellett körülbelül 2 hetente utazok barátnőmhöz 2-4 napra. Tehát mondhatni rengeteg időt tudok fordítani a szolgálatra. (1 hónap alatt megvolt a 11.000 játszott percem) Mi a véleményem a csapatmunkáról? A csapatmunka a legfontosabb eleme egy efféle közösségnek. Ez az alap, erre épül minden. Ha ez nincs meg, akkor bukta az egész. Én személy szerint szeretek csapatban dolgozni, ugyanis szeretek új embereket megismerni, illetve szeretek egy összetartó közösség büszke tagja lenni. Miért pont engem válasszatok? Szerintem tökéletesen megfelelnék az elvárásoknak. Imádok másokon/másoknak segíteni, örömmel tölt el, ha megoldom valaki problémáját, vagy ha segíthetek társaimnak. Illetve ha nem is tudok mindent (pl szabályzat összes pontja, bizonyos parancsok), cserébe igazán könnyen tanulok, gyorsan alkalmazkodom. Mindezek mellett tudok komoly is lenni, ugyanakkor fiatalos, lendületes viselkedésem van. Miért jelentkeztem adminisztrátornak? A motivációm az, hogy mindig is admin akartam lenni egy rp szerveren. Illetve csodálom az adminok munkáját, mindenki kitartó és kedves, látom hogy hogy bánnak velem, vagy más játékosokkal. Az ő példájukat szeretném követni, szeretnék egy fontos tag lenni, akire bárki bármikor számíthat. +Pozitív tulajdonságaim+ Nos, a fentebb említett pontokban itt-ott van sok-sok pozitív tulajdonságom, nem szeretném ismételni magam. Viszont még annyival kiegészíteném, amire büszke is vagyok, az a gondolkodásmódom, a kommunikációs és fogalmazási készségem. Ezek mellett megemlíteném még a komoly, demokratikus döntéshozatali képességemet is. Minden embert, jelen esetben minden játékost egyenlő félnek tekintek. Nem utolsó sorban pedig egy barátságos, jó szándékú ember vagyok. Közvetlen vagyok mindenkivel, illetve terhelhetőnek, segítőkésznek mondanám magam. -Negatív tulajdonságaim- Ha egy személy kihoz a sodromból, akkor kifordulok önmagamból, és kirobbanok. Ez hála égnek nagyon ritka. Olykor túl gyorsan, elhamarkodottan döntök bizonyos dolgokról. Persze ezen tudok változtatni, ha valami motivál. Megfelelési kényszerem van, mindent túl jóra, túl tökéletesre akarok csinálni. Ami nem is lenne baj, de én olykor túlzásba tudom vinni. Néha túl gyerekes vagyok. Bármi egyéb, amit úgy érzed, hogy szívesen közölnéd, vagy úgy érzed hogy le kell írnod a lapodban Szóbeli meghallgatás esetén a Discordot preferálom. Ezt leszámítva úgy érzem, mindent leírtam. Esetleges kérdésekre ezer örömmel válaszolok. Válaszotokat, visszajelzéseteket előre is köszönöm! Tisztelettel, Balogh Máté Edited Január 17, 2023 by r0xtarr Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Kicsii Hozzászólva: Január 16, 2023 Megosztás Hozzászólva: Január 16, 2023 Szia!Elég jó lett,nem nagyon tudok mibe belekötni,Támogatom! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Január 17, 2023 Megosztás Hozzászólva: Január 17, 2023 Szia! A lap formázásán javíts mindenféleképpen, adj a lapodnak egy egyedi stílust, nézd vissza a régebbi, elfogadott lapok formázását. Sok sikert! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 Matteo Hozzászólva: Január 17, 2023 Author GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Január 17, 2023 Köszönöm az építő jellegű kritikákat, jókívánságokat. Kérésetekre, tanácsotokra hallgatva módosítottam lapom külalakját, itt-ott a tartalmát is. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Január 17, 2023 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Január 17, 2023 Kedves Jelentkező! A lapja elnyerte a vezetőség tetszését, azaz elfogadásra került! Továbbiakban keress fel privát üzenet formájában TS3 meghallgatás időpont egyeztetés céljából. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések