Zsolesz01 Létrehozva: Január 17, 2023 Megosztás Létrehozva: Január 17, 2023 (módosított) Alexander Nikowitch- Ügyvédi Iroda Mit nyújt a cégem: professzionális jogi segítséget kínálok ügyfeleimnek. Praxisomban jogi tanácsadással, , valamint peres és nemperes eljárásokban való képviselettel segítem ügyfeleim érdekeinek maximális érvényesülését. Lépjen velem kapcsolatba, és egyeztessen személyes találkozót az irodámban! Magamról egy keveset:A családomban senki nem volt ügyvéd, ennek ellenére már a gimnáziumban tudatosan erre a pályára készültem. Jogi tanulmányaimat a Los Santos állam és Jogtudományon folytattam, ahol 2016-ban végeztem.2020-ban pedig saját praxisba kezdtem és megalapítottam az irodámat. szolgáltatások ideje ooc értetendő Szolgáltatásaim árai: peres/nem peres eljárás egyéni: 10000$/nap egyéni: 15000$/hónap csoport:25000$/nap csoport: 35000$/hónap Államifelkérés Elérhetőségem:361646255 Alexander Nikowitch Telephelyem: : Edited Január 22, 2023 by Zsolesz01 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Március 22, 2023 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Március 22, 2023 Mivel az NS FK-tól már nem látok aktivitást ezért zárom. Ha újra szeretnétek nyitni keressetek fel privátban. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések