DarkLord6960 Létrehozva: Január 17, 2023 Megosztás Létrehozva: Január 17, 2023 (módosított) ----------------------------------------------------------------------------------------------------- OOC: Sziasztok!, Dávid vagyok egy 17 éves srác, aki kedves,(már amikor) megbízható. A hobbim igazából a gépezés, azok közül leginkább az RP, Szeretek beszélgetni, Ez az első frakció pályázásom remélem elnyeri tetszéseteket. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- - Mióta RPzek: 10 éves voltam mikor megtudtam, hogy mi az a Szerepjáték szó, Már 4 éve RPzek! Hogy, hogyan kezdtem el az RP-t arra nem nagyon szeretnék kitérni. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ IC: Orosz Dezső vagyok egy kis városban nőttem fel nevelő szüleimmel miután elvettek a szüleimtől mivel bántalmaztak. A fiatal koromat egy ideig a nevelő intézetben töltöttem mert egy párszor vissza vittek a magatartásom miatt. Felnőttként mindig is szemet szúrtam a zsaruknak és ők is nekem ez pedig kisebb konfliktusokat szült. Újváros új élet reményében elköltözött szülő városából hogy tisztalappal kezdhesse életét. ------------------------------------------------------ FRAKCIÓ NÉV: Grove Street -------------------------------------------------- Egyelőre még csak 5-en lennénk. 2 Leader. 1 Alleader. És még 2 tag. FRAKCIÓ RANGOK: - LIttle G (az új tag) - Thug (beavatott megkapja a zöld ruházatot) - S.S (védi a hoodot, kereskedik) - OG (tagokat avathat, parancsolhat a nála lejjebb lévő tagoknak) - Double O.G (alleader,) - G-King (Leader) - OOC / Admin (egyértelmű) ----------------------------------------------------- - Céljaid a frakcióval kapcsolatban? : Céljaim a frakcióval az az, hogy a szerveren megpróbáljak egy olyan közösséget összehozni, ahol RP-k is vannak és nem egy NONos csapatot. A szerveren egy nagy RP csapatot létrehozni. ---------------------------------------------------------------- - Igényelni kívánt frakció járművek: 4x Ford Thunderbird 3x Chevrolet Impala 1x Ford Pickup 1951 ------------------------------------------------------------ - Miért téged válasszunk? Megbízható vagyok, Eltudom tartani a frakciót, Türelmes vagyok, Terhelhető vagyok ------------------------------------------------------ -Milyen tapasztalataid vannak leaderség terén? Több frakciónál voltam Leader ((más szerveren)) - Yakuza -ORFK -NAV -Orosz Maffia Tanultam sokat, voltak sok hibáim, most megpróbálok a hibáimból tanulni és ennyi. Admin jail-eim: https://kepkuldes.com/image/xfvb8F --------------------------------------------- Frakció helyét a Grove Street helyéhez szeretné ha megoldható kellene oda egy nagy garázs plusz egy hq-nak egy interior. Remélem elnyerte tesztéseteket. Edited Január 17, 2023 by DarkLord6960 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: Január 17, 2023 Főadmin Megosztás Hozzászólva: Január 17, 2023 Kedves Jelentkező! A vezetőség áttekintette a pályázatát, és úgy döntött hogy elutasításra kerül! (A lap formázása gyenge, tartalmilag rövid, helyesírásihibákkal teljes. Hiányzó UCP kép a kitiltásokról és játszott percekről. 5 frakció jármű igényelhető maximum. A frakcióról konkrétan semmit nem tudunk meg a lapból. Javaslom jelentkezz egy már meglévő bandába a szerveren, és tapasztald ki a müködésüket.) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések