Zsoltii2004 Létrehozva: Január 18, 2023 Megosztás Létrehozva: Január 18, 2023 OOC RÉSZ Mi a neved? - Papp Zsolt - Hány éves vagy? - 19 - Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - 3-4óra - Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < Nem > Miért ezt a frakciót választanád? < A Taxi eléggé könnyű frakció egy kezdő számára, illetve pénz keresési szándékkal is lépnék a frakcióba > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < Nem > Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) < Mezőgazdasággal foglalkozok, nemrégiban kezdem az MTA-t, igazából pár hete! Nagyjából megismerkedtem az RP alapjaival, viszont még van amit tanulni, még eddig nem volt adminjailom, meg banom se. Teljesen tisztán élem az életem a szerveren! > IC Rész Jelentkező neve: - Max Carmen - Jelentkező születési helye, ideje: - 1995.01.29 - Jelentkező anyjának leánykori neve: - Jessica Hofman - Jelentkező apjának neve: - Max Peter - Előző munkahelye(i): - Olajfinomító - Rendelkezel jogosítvánnyal? - Igen - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - Csapatban könnyebb dolgozni, kisegítjük egymást mindenféle helyzetre tekintve, akár cégen belűl, akár cégen kívűl is. Ha felolszik a munka, mindenkinek könnyebb dolga lesz! Több mindent el lehet érni vele. Eléggé fontos dolog egy cégben! - Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - Max Carmen-ként jöttem a világra 1995.01.29.-én a Los Santosi korházban, Álatlános iskolát elvégezve, Szaklíceumba iratkoztam ahol megtanultam a szakmámat. Az iskola segítségével vezetői engedélyre is szert tettem, amit eddig még nem vettek el tőlem a rendőrök! Szabályosan vezetek! A suliból kipattanva, olajfinomító munkát végeztem, viszont most úgy érzem, másra vágyok, mint az olajmezők! Jelentkezési lapomat írva, kedvet kaptam vezetni. A Taxis céghez azért szeretnék jelentkezni, hogy bővítsem a tapaszalataim, új embereket ismerjek meg, és legyen egy passzív pénzjövedelem forrásom!- Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
bbbagy Hozzászólva: Január 19, 2023 Megosztás Hozzászólva: Január 19, 2023 Kedves Jelentkező! Örömmel értesítem, hogy a vezetőség a lap átolvasása után úgy döntött, hogy a lapja ELFOGADÁSRA került! Várjuk szóbeli elbeszélgetésen a telepen! Akár még ma fáradjon be a telephelyünkre! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések