Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Max Carmen Taxi lapja

Zsoltii2004

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Mi a neved?
- Papp Zsolt -
Hány éves vagy?
- 19 -
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
- 3-4óra -
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben?
< Nem >

Miért ezt a frakciót választanád?

< A Taxi eléggé könnyű frakció egy kezdő számára, illetve pénz keresési szándékkal is lépnék a frakcióba >
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
< Nem >
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
< Mezőgazdasággal foglalkozok, nemrégiban kezdem az MTA-t, igazából pár hete! Nagyjából megismerkedtem az RP alapjaival, viszont még van amit tanulni, még eddig nem volt adminjailom, meg banom se. Teljesen tisztán élem az életem a szerveren! >

IC Rész

Jelentkező neve:
- Max Carmen -
 Jelentkező születési helye, ideje:
- 1995.01.29 -
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
- Jessica Hofman -
 Jelentkező apjának neve:
- Max Peter -
 Előző munkahelye(i):

- Olajfinomító -

Rendelkezel jogosítvánnyal?
- Igen -
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
- Csapatban könnyebb dolgozni, kisegítjük egymást mindenféle helyzetre tekintve, akár cégen belűl, akár cégen kívűl is. Ha felolszik a munka, mindenkinek könnyebb dolga lesz! Több mindent el lehet érni vele. Eléggé fontos dolog egy cégben! -
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
- Max Carmen-ként jöttem a világra 1995.01.29.-én a Los Santosi korházban, Álatlános iskolát elvégezve, Szaklíceumba iratkoztam ahol megtanultam a szakmámat. Az iskola segítségével vezetői engedélyre is szert tettem, amit eddig még nem vettek el tőlem a rendőrök! Szabályosan vezetek! A suliból kipattanva, olajfinomító munkát végeztem, viszont most úgy érzem, másra vágyok, mint az olajmezők! Jelentkezési lapomat írva, kedvet kaptam vezetni. A Taxis céghez azért szeretnék jelentkezni, hogy bővítsem a tapaszalataim, új embereket ismerjek meg, és legyen egy passzív pénzjövedelem forrásom!-

• Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.