vakterpeti Létrehozva: Január 22, 2023 Megosztás Létrehozva: Január 22, 2023 OOC RÉSZ Mi a neved? < Vakter Péter > Hány éves vagy? < 20 éves vagyok > Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? < 6-8 órát> Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < igen rendőrségbe > Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél NAV-os lenni? < Mert szeretnék besegíteni a navnak illetve új barátokra lelni > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < igen> Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 4-6 kerek magyar mondat. ) < Sziasztok Vakter Péternek hívnak Borsodban élek egy kis városban szeretek dartsozni,gitározni szerelni illetve játékokkal játszani > Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)? < nincs > Hány bannod van(képpel bizonyítva)? < nincs > Mennyi játszott perced van a szerveren(képpel bizonyítva)? < 112perc > IC Rész Jelentkező neve: < Leslie Emma > Jelentkező születési helye, ideje: < > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Leslie Jessica> Jelentkező apjának neve: < Leslie John > Előző munkahelye(i): < ORFK> Rendelkezel jogosítvánnyal? < igen> Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) < nagyon szeretek csapatmunkában dolgozni illetve nagyon jó dolgozni mert egybe kovácsolódik a csapat > Önéletrajz (6-10 egybefüggő, kerek mondat) <Sziasztok Leslie Emma vagyok tegnap érkeztem a városba és szeretnék nagyon dolgozni önöknél mert a rendőrség állományába is tartoztam és ott jó volt de remélem önöknél is jó lesz > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: Január 22, 2023 Főadmin Megosztás Hozzászólva: Január 22, 2023 Kedves jelentkező! A lapja sajnos nem nyerte el a vezetőség tetszését, így azt elutasítottuk. Indoklás, megjegyzés: Ahol 4-6 vagy 6-10 mondatot kér, ne csak 1 mondatot írj. A NAV-ba való bejutás ezentúl csak a Rendőrségen keresztül lehetséges. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések