vakterpeti Létrehozva: Január 22, 2023 Megosztás Létrehozva: Január 22, 2023 (módosított) OOC RÉSZ Mi a neved? - Vakter Péter - Hány éves vagy? - 20 - Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - 6-8 órát - Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < igen rendőrségben > Miért ezt a frakciót választanád? < mert szeretek vezetni és utsokat szállítani > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < igen > Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) < Pozitív segítőkész ember vagyok. nagyon szeretek segíteni másokon. szeretek vezetni . szeretek emberekkel társalogni. Szeretem a normális embereket .> IC Rész Jelentkező neve: - Leslie Emma - Jelentkező születési helye, ideje: - 1991.01.01- Jelentkező anyjának leánykori neve: - Leslie Jessica - Jelentkező apjának neve: - Leslie John- Előző munkahelye(i): - Járműszállító - Rendelkezel jogosítvánnyal? - igen - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - nagyon jó. összekovácsolja a csapatot. sok embert ismerhetsz meg.- Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - Sziasztok Leslie Emma vagyok nemrég érkeztem a városba nagyon szeretek dolgozni,hobbim a darts,gitározás,szerelés, játékok 1991.01.01-én jöttem a világra a Los Santosi kórházba Édesanyám nagy nehezen megszült majd sajnos öregen el is ment de azt mondta ha lehetőségem és adottságom megvan hogy taxis legyek akkor mindenképp jelentkezzek önökhöz nagyon szeretnék taxizni illetve emberekkel foglalkozni mert ez az álmom illetve édesapám nyugdíjas koráig taxis volt de sajnos már nincs köztünk ő azt mondta hogy legyek szerelő sttb de én a taxizás mellett döntöttem hogy meg kell valósítani az álmom mert megvalósíthatatlán álom nincs csak soha elkezdett szeretnék nagyon dolgozni már hogy sok jóemberrel és pénzzel gazdagodjak - Edited Január 22, 2023 by vakterpeti Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
bbbagy Hozzászólva: Január 22, 2023 Megosztás Hozzászólva: Január 22, 2023 Kedves Jelentkező! Örömmel értesítem, hogy a vezetőség a lap átolvasása után úgy döntött, hogy a lapja ELFOGADÁSRA került! Várjuk szóbeli elbeszélgetésen a telepen! Akár még ma fáradjon be a telephelyünkre! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések