Noah Johnson Létrehozva: Január 22, 2023 Megosztás Létrehozva: Január 22, 2023 Mi a neved? - Ármin - Hány éves vagy? - 14 - Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - hétköznap 3-4 órát hétvégenként 5-6 órát tudnék frakcióba lenni - Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? <nem voltam még egyikbe se de most szeretnék taxi-zni > Miért ezt a frakciót választanád? < A taxi eléggé könyő frakció egy kezdö számára, illetve pénz keresési szándékkal is lépnék frakcióba > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < TeamSpeak3 mal igen de mikrofonnal nem > Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) < nemrég kezdtem az MTA - t , igazából 2 hónapja! Nagyából megismerkedtem az RP alapjaival, viszont még van mit tanulni, és szeretnék taxis lenni , illetve még az enbereken segiteni akik nem birnak autot venni mert még kedök annak segiteni hogy el vigyem oda ahová szeretné.> IC Rész Jelentkező neve: - Samuel Armin- Jelentkező születési helye, ideje: - 2000.08.02. Los Santos - Jelentkező anyjának leánykori neve: - Jessica Hofman - Jelentkező apjának neve: - Otto Lockers - Előző munkahelye(i): - Olajfinomitó - Rendelkezel jogosítvánnyal? - igen- Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - Csapatban könnyeb dolgozni, kisegitjűk egymást mindenféle helyzetre tekintve, akár cégen belűl, akár cégen kivűl is. Ha feloszlik a munka, mindenkinek könnyebb dolga lesz! Több mindent el lehet érni vele. Eléggé fontos dolog egy csapatban!- Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) -SamuelArmin ként jöttem e világra 2000.08.02.- én a Los Santosi korházban, Általános Iskolát ki jártam Szakliceumba iratkoztam ahol megtanultam a szakmámat. Az iskola segitségével vezetői e engedélyre is szert tettem, amit eddig még nem vettek el tőlem a rendőrök! Szabályosan vezetek! A sulból kipattanva, olajfinomitó munkát végezdtem, viszont most úgy érzem, másra vágyok mint az olajmezők! jelentkezési lapomat irva, kedvet kaptam vezetni. A taxis véghez azért szeretnék jelentkezni, hogy bővitsem tapasztalataim,új embereket ismerjek meg, és legyen passziv pénzjövdelmem forrásom!- Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Január 29, 2023 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Január 29, 2023 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elutasítjuk! Indoklás, megjegyzés: Sok probléma volt/van veled. Várj még frakcióba jelentkezéssel. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések