Thomas Connor Létrehozva: Január 23, 2023 Megosztás Létrehozva: Január 23, 2023 Be mutatkozom Miskolczi Dávid vagyok hoszupályiban lakom 6 odikos vagyok 12 éves voltam egy pár szerveren már admin 1 is és IT is meg probálkozok vele szeretek segíteni másokon Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: Január 23, 2023 Főadmin Megosztás Hozzászólva: Január 23, 2023 Kedves Jelentkező! A vezetőség áttekintette a jelentkezését, és úgy döntött hogy elutasításra kerül! (Egy admin/adminsegéd jelentkezési lap nem egy mondatból áll, hanem egy részletes, szépen formázott lap. A kötelező pontokat ide katintva megtalálod. Az elvárt tulajdnonságokat, pedig ezen a linken találod meg: Ezen felül a településed nevét se tudod leírni helyesen, hogy várod így el, hogy bizalmat tudjunk feléd táplálni egy ilyen pozició betöltésére. Javaslom ismerkedj még a szerverrel, tanuld ki az egyediségeket, és nézz meg egy elfogadott Adminisztrátori/Adminsegéd lapot, vesd össze a tieddel.) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések