Dexter Endicott Létrehozva: Január 23, 2023 Megosztás Létrehozva: Január 23, 2023 Teljes neved: - Dexter Edicott - Rendfokozatod: - őrmester - Jelentés száma: - 1 - Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): - ORFK,TEK,MR - Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < Justin Reid vezérőrnagy, Edicott őrmester > Egység azonosítója: < A028 > Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): <igazoltatás > Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: <Láttunk egy gyórshajtó Sárga Demon-t , és félre állítottuk. Én kiszáltam az autóból, és elkezztem igazoltatni.Egy figyelmeztetéssel elengedtem.> Kép(ek): < Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Dexter Endicott Hozzászólva: Január 23, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: Január 23, 2023 Teljes neved: - Dexter Edicott - Rendfokozatod: - őrmester - Jelentés száma: - 2 - Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): - ORFK,TEK,MR - Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < Edicott őrmester > Egység azonosítója: < L005 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): <igazoltatás > Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: <Láttam egy törött piros corallát, és félre állítottam. iratai nem voltak, és se eü. egy figyelmeztetéssel elengettem.> Kép(ek_ < Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Dexter Endicott Hozzászólva: Január 29, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: Január 29, 2023 (módosított) Teljes neved: - Dexter Edicott - Rendfokozatod: - őrmester - Jelentés száma: - 3 . - Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): - ORFK,TEK,MR - Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: <Rico Gonzales tőrzsőrmester > Egység azonosítója: <A004> Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): <igazoltatás > Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: <Láttunk egy lila volswagent, és félre állítottuk.Viszont közbe jött egy ATMR,, és ott kellet hagyni.> Kép(ek_) https://imgur.com/a/OqRGwyr Edited Január 30, 2023 by Dexter Endicott Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Dexter Endicott Hozzászólva: Január 29, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: Január 29, 2023 (módosított) Teljes neved: - Dexter Edicott - Rendfokozatod: - őrmester - Jelentés száma: - 4. - Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): - ORFK,TEK,MR - Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: <Rico Gonzales tőrzsőrmester > Egység azonosítója: <A004> Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): <ATM javítása > Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: <Vége volt az ATM-ernek, és kértünk engedélyt a megjavítására. megkaptuk az engedélyt, és megjavítottam.> Kép(ek_) https://imgur.com/a/GD0zvRK Edited Január 30, 2023 by Dexter Endicott Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Dexter Endicott Hozzászólva: Január 29, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: Január 29, 2023 (módosított) Teljes neved: - Dexter Edicott - Rendfokozatod: - őrmester - Jelentés száma: - 5 . - Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): - ORFK,TEK,MR - Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: <Rico Gonzales tőrzsőrmester > Egység azonosítója: <A004> Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): <ATM javítása > Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: <2atm nem üzemelt. az 1-t megcsináltam, és utána jött a 2. odamentem, és megcsináltam,.> Kép(ek_) Edited Január 30, 2023 by Dexter Endicott Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Dexter Endicott Hozzászólva: Január 30, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: Január 30, 2023 (módosított) Teljes neved: - Dexter Edicott - Rendfokozatod: - őrmester - Jelentés száma: - 6. - Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): - ORFK,TEK,MR - Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: <Rico Gonzales tőrzsőrmester, Ashley Ledger tőrzszászlós, Sergio Locatelli főőtörzsőrmester, Razvan Ratz kadét Justin Reid altábornagy,Johny Lamar főtőrzsőrmester > Egység azonosítója: <A004> Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): <akció(ATMR) > Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: <Járőrszolgálatunkban voltuunk, és egyszer csak egy atmr indult.kimentünk, és lelőttük őket> Kép(ek_) Edited Január 30, 2023 by Dexter Endicott Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Dexter Endicott Hozzászólva: Január 30, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: Január 30, 2023 Teljes neved: - Dexter Edicott - Rendfokozatod: - őrmester - Jelentés száma: - 7. - Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): - ORFK,TEK,MR - Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: <Rico Gonzales tőrzsőrmester > Egység azonosítója: <A004> Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): <ATMR> Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb:s Az ATMR után kimentünk ricoval megjavítani az atm-et. Ezt elvégeztem, és mentünk tovább is a dolgunkra. Kép(ek_) https://i.imgur.com/0viYBag.png Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Dexter Endicott Hozzászólva: Január 30, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: Január 30, 2023 (módosított) Teljes neved: - Dexter Edicott - Rendfokozatod: - őrmester - Jelentés száma: - 8 - Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): - ORFK,TEK,MR - Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: <-> Egység azonosítója: < L005 > Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): <igazoltatás> Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: <Láttam egy gyórshajtó a8-at , és félre állítottam. Kiszáltam az autóból, és elkezztem igazoltatni.Megírtam neki a csekket, és mentem tovább..> Kép(ek): https://imgur.com/a/QBsmgUk Edited Január 30, 2023 by Dexter Endicott Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Dexter Endicott Hozzászólva: Január 30, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: Január 30, 2023 Teljes neved: - Dexter Edicott - Rendfokozatod: - őrmester - Jelentés száma: - 9 - Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): - ORFK,TEK,MR - Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: <-> Egység azonosítója: < L005 > Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): <igazoltatás> Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: <Láttam egy fekete bmw-t, és félre állítottam. Megtudtam hogy Rico az, de megbeszéltük, hogy ugy legyen, hogy mintha nem ismerném.Végigment az igazoltatás, és elengedtem.> Kép(ek): https://imgur.com/a/mia9RtS Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Dexter Endicott Hozzászólva: Február 2, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: Február 2, 2023 Teljes neved: - Dexter Edicott - Rendfokozatod: - őrmester - Jelentés száma: - 10 - Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): - ORFK,TEK,MR - Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: <-> Egység azonosítója: < L005 > Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): <igazoltatás> Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: <Láttam egy fekete bmw-t, és félre állítottam. Megtudtam hogy Rico az, ezért tovább is enngedtem.> Kép(ek): https://imgur.com/a/PhoE9sB Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések