Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Rico Gonzales adminsegédnek jelentkezik

Bob Russell

Ajánlott bejegyzések

Rico Gonzales Adminsegéd jelentkezése

OOC önéletrajz
Kovács Dominiknak hívnak, 14 éves vagyok. Nagykanizsán élek és a Péterfy általános iskolába járok, jelenleg a 8. osztályba.
Az iskolai eredményem jó, és könnyen is tanulok. Eléggé sokat vagyok fent a szerveren, igy az adminsegéd feladattal is meg tudnék birkózni. Leginkább amit a hobbimnak tekintek az a gépezés és a tanulás.

IC karakterem kiléte
Rico Gonzales-nek hívnak, Mexico-ban születtem 1974-ben. A családommal nem voltunk a leggazdagabbak, s még el is ítéltek minket. Anyukám és apukám kertészként dolgozott. Általános Iskolát sokszor kellett váltanom mivel rengeteget csúfoltak/bántalmaztak. Miután végeztem az iskolával azután tovább tanultam egy rendőrképzőben. A jegyeim jók voltak, de mikor a 3. évemet jártam akkor édesanyám elhunyt. Ilyenkor nagyon rossz körülmények közt éltem apámmal, mivel nem volt elég édesapám fizetése, hogy fent tudjuk tartani a házat. El kellett mennem dolgozni, egy mosodában vállaltam munkát. Ezzel is betudtam segíteni otthon. Nagyon sok stressz érte apámat és ez miatt be kellett vinni a kórházba, ahol el is hunyt, ezután nevelő szülökhöz kerültem. Szerencsére folytathattam az iskolát. Miután elvégeztem, meg lettem 18 éves, ezáltal már nem volt szükséges nevelőszülökre, egy ideig még Mexico-ban laktam. Sikeresen összegyűjtöttem elég pénzt ahhoz, hogy ki tudjak fizetni magamnak egy repülőjegyet. Los Santos-ba utaztam, és ott egy régi barátom felajánlotta, hogy nála lakjak. Egy ideig nem történt semmi érdekesség, de mikor a barátom elment, akkor megkaptam tőle a házát. Miután elköltözött ezután írtam egy jelentkezési lapot az ORFK-ba, szerencsére el is fogadták. Elég gyorsan el tudtam érni a törzsőrmesteri rangot. Szerintem a vezetőség megbízik bennem. Rengeteg dolog történt velem azóta. A fizetés elég jó, szóval szerencsére fent tudom tartani a lakásomat, és az autóimat. A szüleim emlékére elindítottam egy kertész vállalkozást. Megismerkedtem rengeteg emberrel akiknek meg is köszönöm, hogy befogadtak és nem ítélnek el a múltam miatt.

Rico Gonzales

UCP
Admin jailek: https://kepkuldes.com/image/xi2ARt
Kitiltások: https://kepkuldes.com/image/xi2LP4
Játszott percek: https://kepkuldes.com/image/xi2mQY

Adminsegéd feladata
Az adminsegéd feladata alapból ahogy a nevét illeti az adminoknak segíteni, ezt úgy tudják elérni, hogy például olyan PM-ekre válaszolnak, kezdő játékosokat betanítanak, és kisebb kérdéseket válaszolnak meg DC-n, fórumon.

Aktivítási idő
Általában egy héten minden nap fent szoktam lenni, miután végzek az iskolával majd utána a tanulással.

Csapatmunka

Véleményem szerint a csapatmunka egy kihagyhatatlan dolog, mivel ez nélkül elég nehéz lenne egy szerveren összedolgozni, főleg az adminoknak. 

Miért pont engem válasszatok
Szerintem megfelelnék ennek a feladatnak, mivel rengeteg tapasztalatom van a szerveren igy ismerem a kisebb részleteket. Elég aktív vagyok igy tudnék a PD-re és az adminsegéd feladatokra is koncentrálni.

Miért jelentkezem Adminsegédnek
Igazából azért is mert egy barátom adminsegéd és ő is mondta, hogy megfelelnék erre a pozícióra. Illetve én is szerettem volna mindig is segíteni a szervernek, és úgy gondoltam, hogy nem nagy dolog ez a segítség de mégis hasznos tud lenni.

Pozitív tulajdonságok:
-Türelmes
-Megbízható
-Tisztelettudó
-Segítőkész

Negatív tulajdonságok:

-Nem szeretem ha valaki tiszteletlen velem, ha én tisztességesen bánok vele.

-Kimondom amit gondolok, ezt csak veszekedéskor szoktam használni.

-Sok dolgot túl lazán kezelek, az adminsegéd feladatot nem venném lazán mivel ez nagyon fontos lenne számomra.

-Ritkán de szoktam káromkodni

Edited by Rico Gonzales
  • Like 1

Szia!

4 órája , Rico Gonzales said:

-Nem szeretem ha valaki tiszteletlen

-Kimondom amit gondolok

-Sok dolgot túl lazán kezelek

Ez a három negatív tulajdonságod pedig fontos, hogy AS-ként ne jöjjön elő, gyakran tiszteletlenek bizonyos játékosok (akarva és akaratlanul); nem feltétlen mondhatod ki azt amit gondolsz, és komolyan kell venni szinte mindent.

Nekem tetszik a lapod, talán ha egy IC karaktertörténettel feldobnád, még jobb lenne.

Sok sikert! :pepe_happy:

• Like 1

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.