James Redway Létrehozva: Augusztus 21, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 21, 2019 (módosított) Több RP lehetőséget adna szerintem ha a szerveren lenne Kaszinó és a farm lehetőség. (Nem akarok nagyon mondani példát de a farm lehetne olyasmi mint SeeMTA-n) (a kaszinóval ugyan ez) A kaszinó sok RP lehetőséget von maga után. Ide tartozik a maffia RP, A farm pedig aki szereti a farmot annak lenne jó, Lenne Farm frakció, Szerintem tök jó lenne Edited Augusztus 21, 2019 by James Redway Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
JonHayes Hozzászólva: Augusztus 21, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 21, 2019 csak a frakcióval nem értek eggyet Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
James Redway Hozzászólva: Augusztus 21, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 21, 2019 @JonHayes nem is azt mondom hogy legyen farm frakció csak a farm dolog az egy új RP lehetősége (pár embernek) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jacob Hunter Hozzászólva: Szeptember 2, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 2, 2019 támogadom Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Szeptember 2, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 2, 2019 Hello ! Kaszinó az majd lesz szerintem, de farm mint frakció nem hinném, max RP ügyileg lenne, viszont nem rossz ötlet ! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Lucy Hamilton Hozzászólva: Szeptember 2, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 2, 2019 Én is támogatom a farm melót és kaszinót is! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jelger Dam Hozzászólva: Február 6, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 6, 2020 Én is Támogatom a farmot pl a farm fraki is jó lenne 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések