Shadaa Létrehozva: Február 6, 2023 Megosztás Létrehozva: Február 6, 2023 (módosított) Hogy hívnak? < Szaniszló Roland > Mikor születtél? < 2010.08.21 > Mondj pár szót magadról(hobbid, sport, stb), az aktivitásodról! < A Hobbim Biciklizés > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < Még Soha > Miért ezt a frakciót választottad? < Szeretek autót vezetni és másokat szállitani > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) < Igen > Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) < Játszott perc: 219 Admin börtönben: Nem IC börtönben: Nem > IC Rész Jelentkező neve: < Dave D Alkamane > Jelentkező születési helye, ideje: < 1998.05.21 > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Anna D Alkamane > Jelentkező apjának neve: < Bence D Alkamane > Előző munkahelye(i): < Favágó > Rendelkezel jogosítvánnyal? < Igen > Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) < Én nagyon szeretek csapatmunkában dolgozni ls próbálok minél többet segiteni > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) <Sziasztok, Dave D Alkamane vagyok 25 éves Kanadából Származom egy szegény családból.Kis Koromban mindig támogadtam a taxisok munkáját, és nagy álmom volt hogy taxis lehessek.Kedvenc hobbim a biciklizés, futás.Néha el szoktam menni templomba. > Edited Február 6, 2023 by Shadaa Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Február 6, 2023 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Február 6, 2023 Kedves jelentkező! A lapja sajnos nem nyerte el a vezetőség tetszését, így azt elutasítottuk. Indoklás, megjegyzés: Rövid lap (ahol 10-15 mondatot kér ott legyen is annyi) Nem megfelelően csatoltad az UCP-t Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések