XBlueX Létrehozva: Február 7, 2023 Megosztás Létrehozva: Február 7, 2023 Teljes neved: Filip Telford Rendfokozatod: Kadét Jelentés száma: 1. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): Nincs Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: Justin Reid Altábornagy Egység azonosítója: U-5002 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Igazoltatás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Justin Reid Altábornagy meg állitot egy Audi S8at Igazoltatás indokal majd rá kérdeztem hogy szabade nekem intézkednem engedélyt meg kaptam töle majd minden probléma nékül Igazoltatás alá vettem Callum Robert nevű Civil polgár társunkat Személyi rendben volt de jogoszitvány hiányában szenvedet fel szolitotam hogy jármüvét itt kell hagynia és ell kell mennie jogoszitványt csináltania ((nem tudtam meg csekkelni akkor még nem volt meg a kötelező level színtje)) Kép(ek): Megjegyzés: Nincs Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések