Luke Alvez. Létrehozva: Február 12, 2023 Megosztás Létrehozva: Február 12, 2023 Teljes neved: - Luke Alvez - Rendfokozatod: - Törzsőrmester - Jelentés száma: - #1 - Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): - T.E.K - Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < Justin Reid Altábornagy > Egység azonosítója: < U-5002 > Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): < Üldözés > Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: < Üldözőbe vettünk egy kocsit. Az üldözés véget ért mivel a kocsi totál káros lett, a kettő személy lőni kezdett, az egyiket likvidáltuk a másikat sikeresen elkaptuk. > Kép(ek): < mta screen 2023 02 06 19 10 55 - Képküldés - Képfeltöltés (kepkuldes.com) > Megjegyzés: < ---> Teljes neved: - Luke Alvez - Rendfokozatod: - Törzsőrmester - Jelentés száma: - #2 - Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): - T.E.K - Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < --- > Egység azonosítója: < L-001 > Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): < ATMR > Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: < Mikor szolgálatba léptem egy ATM riasztott. Mire kiértem a többiek likvidálták mind a három elkövetőt. > Kép(ek): < mta screen 2023 02 11 18 25 24 - Képküldés - Képfeltöltés (kepkuldes.com) > Megjegyzés: < ---> Teljes neved: - Luke Alvez - Rendfokozatod: - Törzsőrmester - Jelentés száma: - #3 - Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): - T.E.K - Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < Justin Reid altábornagy > Egység azonosítója: < U-5002 > Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): < Üldözés > Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: < Az egyik egység erősítést kért, az elkövető lőni kezdett. Mire kiértünk már a földön volt. Elvettük a fegyverét, de mivel nem ért ki időben az OMSZ az elkövető elhunyt. > Kép(ek): < mta screen 2023 02 11 19 13 56 - Képküldés - Képfeltöltés (kepkuldes.com)> Megjegyzés: < ---> Teljes neved: - Luke Alvez - Rendfokozatod: - Törzsőrmester - Jelentés száma: - #4 - Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): - T.E.K - Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < Justin Reid altábornagy > Egység azonosítója: < U-5002 > Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): < Üldözés > Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: < Igazoltatás alól léptek meg az elkövetők. Üldözőbe vettük őket. > Kép(ek): < mta screen 2023 02 11 19 42 38 - Képküldés - Képfeltöltés (kepkuldes.com)> Megjegyzés: < ---> Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Luke Alvez. Hozzászólva: Február 12, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: Február 12, 2023 Teljes neved: - Luke Alvez - Rendfokozatod: - Törzsőrmester - Jelentés száma: - #5 - Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): - T.E.K - Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < Rico Gonzales - Főtörzsőrmester > Egység azonosítója: < A-004 > Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): < Üldözés > Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: < Az egyik egység üldözőbe vett egy járművet. Oda siettünk, segíteni az üldözést. > Kép(ek): < https://ibb.co/9ZSKxSB> Megjegyzés: < ---> Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Luke Alvez. Hozzászólva: Április 29, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: Április 29, 2023 Teljes neved: - Luke Alvez - Rendfokozatod: - Törzsőrmester - Jelentés száma: - 1 - Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): - T.E.K - Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < --- > Egység azonosítója: < L-001 > Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): < ATMR > Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: < Mikor szolgálatba léptem jelezték,hogy atm rablás van. kimentem a helyszínre de a tettesek a gyárba menekűltek. > Kép(ek): < mta screen 2023 04 04 19 24 05 - Képküldés - Képfeltöltés (kepkuldes.com) > Megjegyzés: <---> Teljes neved: - Luke Alvez - Rendfokozatod: - Törzsőrmester - Jelentés száma: - 2 - Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): - T.E.K - Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < --- > Egység azonosítója: < L-001 > Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): < Igazoltatás > Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: < Egy szabálytalanul közlekedő jármű sofőrjét igazoltattam. Mivel mindent rendben találtam egy csekkel tovább engedtem. > Kép(ek): <mta screen 2023 04 07 19 19 07 - Képküldés - Képfeltöltés (kepkuldes.com)> Megjegyzés: <---> Teljes neved: - Luke Alvez - Rendfokozatod: - Törzsőrmester - Jelentés száma: - 3 - Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): - T.E.K - Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < --- > Egység azonosítója: < L-001 > Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): < Igazoltatás > Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: < Egy szabálytalanul közlekedő jármű sofőrjét igazoltattam. Minden rendben volt ezért egy csekkel tovább engedtem. > Kép(ek): <mta screen 2023 04 07 19 40 54 - Képküldés - Képfeltöltés (kepkuldes.com)> Megjegyzés: <---> Teljes neved: - Luke Alvez - Rendfokozatod: - Törzsőrmester - Jelentés száma: - 4 - Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): - T.E.K - Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < --- > Egység azonosítója: < L-001 > Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): < Üldözés > Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: < Szabálytalanul közlekedett ezért igazoltatni akartam. Az elkövetők tovább hajtottak. > Kép(ek): <mta screen 2023 04 07 19 49 53 - Képküldés - Képfeltöltés (kepkuldes.com)> Megjegyzés: <---> Teljes neved: - Luke Alvez - Rendfokozatod: - Törzsőrmester - Jelentés száma: - 5 - Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): - T.E.K - Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < --- > Egység azonosítója: < L-001 > Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): < Behatolás > Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: < Egy körözött jármű sofőrje bemenekült egy garázsba. Az elkövetőt likvidálni kellett. > Kép(ek): <mta screen 2023 04 08 12 08 02 - Képküldés - Képfeltöltés (kepkuldes.com)> Megjegyzés: <---> Teljes neved: - Luke Alvez - Rendfokozatod: - Törzsőrmester - Jelentés száma: - 6 - Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): - T.E.K - Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < Ashley Ledger | Főtörzszászlós, Lucy Chen, Hans Muller | Vezérezredes, Justin Reid | Altábornagy, Jason Rock | Vezérezredes> Egység azonosítója: <--- > Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): < Gyakorlat> Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: < Egy rögtönzött gyakorlat volt. Hotelbe való behatolást gyakoroltuk. > Kép(ek): <mta screen 2023 04 10 14 10 33 - Képküldés - Képfeltöltés (kepkuldes.com)> Megjegyzés: <---> Teljes neved: - Luke Alvez - Rendfokozatod: - Törzsőrmester - Jelentés száma: - 7 - Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): - T.E.K - Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < Bob Smitty | Főtörzsőrmester, Ashley Ledger | Főtörzszászlós, Stella Henderson | Őrnagy > Egység azonosítója: <A-021> Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): < Üldözés> Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: < Egy körözött járművet kezdtek el üldözni. Mire a helyszínre értünk már elkapták az elkövetőt. > Kép(ek): <mta screen 2023 04 11 19 57 18 - Képküldés - Képfeltöltés (kepkuldes.com)> Megjegyzés: <---> Teljes neved: - Luke Alvez - Rendfokozatod: - Törzsőrmester - Jelentés száma: - 8 - Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): - T.E.K - Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < Stella Henderson | Őrnagy > Egység azonosítója: <Ch-001> Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): < ATMR> Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: <Mikor szolgálatba léptem C11-et rádióztak ATMR miatt. Az Őrnagy felvett az őrsön és az elkövetők után indultunk. > Kép(ek): <mta screen 2023 04 14 19 39 52 - Képküldés - Képfeltöltés (kepkuldes.com)> Megjegyzés: <---> Teljes neved: - Luke Alvez - Rendfokozatod: - Törzsőrmester - Jelentés száma: - 9 - Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): - T.E.K - Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < Stella Henderson | Őrnagy > Egység azonosítója: <A-021> Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): < ATM javítás> Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: <Láttuk, hogy az egyik ATM üzemképtelen. A helyszínre mentünk és megjavítottam az ATM-et.> Kép(ek): <mta screen 2023 04 14 20 06 12 - Képküldés - Képfeltöltés (kepkuldes.com)> Megjegyzés: <---> Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Luke Alvez. Hozzászólva: Április 29, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: Április 29, 2023 Teljes neved: - Luke Alvez - Rendfokozatod: - Törzsőrmester - Jelentés száma: - 10 - Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): - T.E.K - Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < --- > Egység azonosítója: <L-001> Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): < Igazoltatás> Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: <Egy szabálytalanul közlekedő jármű sofőrjét igazoltattam. Minden rendben volt, egy csekkel tovább engedtem.> Kép(ek): <mta screen 2023 04 29 10 19 46 - Képküldés - Képfeltöltés (kepkuldes.com)> Megjegyzés: <---> Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések