Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Országos Mentő szolgálat

Ajánlott bejegyzések

OOC Információ rólam:

Lukács László nak hívnak, 14 éves serdülő fiú vagyok. Orosházán élek a szüleimmel. A hobbim a kosárlabdázás és a karate továbbá rajzolok.

8. osztályos vagyok, aktív, és szorgalmas tanuló vagyok. 2 éve hogy megismerkedtem az MTA-val igaz még fejlödnömkell de belejövök.Napi szinten 2-3 órát tudok a szerveren eltölteni tanulás után. Szeretek barátkozni, elég sok barátom van.A szerverre nem olyan rég regisztráltam, nagyon megtetszettek a modellezések, és a scriptek. Segítőkész, szorgalmas ember vagyok.

IC önéletrajz:

Orosz László vagyok, 23 éves vagyok, 2000. Agusztus 28.-án születtem. Los Santosban születtem, jelenleg csomagoló állásom van. Jelenleg egy BMW 320d E46 rendelkezem.

Apukám, és anyukám sajnos autóbalesetben húnytak el. Apukám szerelő volt, anyukám pedig orvos.Talpraesett, terhelhető ember vagyok. Szeretem a sportautókat, és az lenne az egyik álmom, hogy birtokoljak egy sportautót.

Frakció felépítése:Nos a frakcióban 1 darab főleader lenne, és 1 alleader. Mivel minél kevesebben vagyunk vezetői poszton, annál könnyeben tudunk megegyezni bizonyos dolgokban.

Rangok:

Off Duty: Kirúgásra vár, vagy inaktív.

Vezető: Ő végzi az adminisztratív munkákat, ő toboroz szakmai tudással rendelkező tagokat.

Ápoló: Az állomány frissen felvett tagjai. 1 hét próbaidőn kell átesnie ahhoz, hogy megkaphassa a magasabb rangot.

Orvos: Sikeresen teljesítették a próbaidőt, önállóan fogadhatják a hívásokat.

Szakorvos: Szakorvosok, akik megfelelő ellátásban részesítik Los Santos lakóit.

Rendszerek:

Kommunikáció, rádiózási rendszer

Mint minden szervnél, nálunk is elengedhetetlen a gyors és egyszerű kommunikáció.
Minden állománytaggal szemben tisztelettel kell viselkedni beosztástól függetlenül.
A rádióforgalmazásra szigorú szabályok vonatkoznak. Minden állománytag a munkaszerződés megkötésekor egy rádiót kap, amivel eléri az OMSZ frekvenciáit. Szolgálatteljesítés idején a rádión elérhetőnek kell lennie az állománytagoknak. Meg vannak határozva a rádióban jelenteni köteles dolgok, például az esetre vonulás és az egység elérhetősége/nem elérhetősége. A rádióforgalmazás nem tartalmazhat obszcén, sértő kifejezéseket.

Oktatási és vizsgáztatási rendszer

Minden újonc állománytagnak a felvételét követően elméleti és gyakorlati órákon kell megjelennie, amiket követ a vizsgáztatás. A sikeres vizsga alapvető feltétel a további előmenetelhez.
Minden, a légimentő alosztályba felvételt nyert állománytagnak további speciális kiképzésen kell részt venniük, amelyek végén szintén vizsgázniuk kell.
A Doctor beosztáshoz szükséges a sikeres vizsga, továbbá egy kidolgozott diplomamunka adott egészségügyi témáról.

Jelentési és pontrendszer

Minden állománytagnak jelentést kell írnia az adott héten történt eseményekről napi bontásban, ezeket a következő hét hétfőjéig lehetséges beadni. Egy jól megírt jelentés plusz pontot, míg a hiányzó jelentések mínusz pontot jelentenek.

Mi is az a plusz és mínusz pont? - a pontrendszer kifejtése
Egyrészt a pontrendszeren belül megkülönböztetjük a plusz pontokat. Plusz pontot lehet szerezni például jelentésekkel, példamutató szolgálatteljesítéssel, megtartott órákért, a járműflotta gyakori karbantartásáért (szervizelés, tankolás stb).
Mínusz pontokat a szabályzat megszegéséért lehet kapni. 3 mínusz pont után az adott állománytag eltávolításra kerül a szervezetből. A mínusz pontok elévülési ideje a legutóbbi feljegyzett mínusz ponttól számított 2 hónap.
A plusz és a mínusz pontok nem váltják ki egymást.

Célom a frakcióval:

A frakció célja az emberek segítése, és egy rps közösség kialakitása. Kiszeretnék alakítani egy családias lékkörű frakciót, ahol nincsenek veszekedések/kötekedések. Szeretnék új embereket megismerni, segiteni nekik a mentős rp elsajátitásában. Szeretnénk sokakat megkímélni a 15 perc várakozástól és egy jó rpt nyújtani. Azért vállasztottam ezt a frakciót mivel már számtalan helyen voltunk leaderek.

Miért pont ezt a frakciót választom:

Egy pompás RP közösséget akarok kihozni a frakcióból.  Van tapasztalatunk az OMSZ frakcióval kapcsolatban, illetve voltunk már leaderek más szerveren az OMSZ frakcióban. 3-4 Év tapasztalatunkkal szeretnénk egy RP eseményt létrehozni, bemutatókat rendezni. Ha összegyűjtenénk elegendő tagot a szerveren, akkor egy nagyon jó RP közösség alakulna ki, illetve nem lenne hiány a mentősökből. Szeretünk RPzni, és azért is pályázzuk a frakciót, hogy RP dús események legyenek. Adminisztrátorok is voltunk egy-két helyen, ezért tudjuk az RP teljes szabályzatát. Az újabb tagokat, játékosokat "tanítanánk", hogy milyen egy RP szerver, és mit takar. Azért válasszuk leginkább ezt a frakciót, mert ez a második legfontosabb szerv a szerveren. Az adminisztrátoroknak is segítenénk azzal, hogy nem jönnének neki 10+ PM, hogy animba esett egy játékos, és nincs mentős aki kimenne az adott esetre. Illetve a további kollégáink (rendőrség, tek) lesérülnének, bizalommal járjanak hozzánk, és ne az adminoknak szoljanak. De leginkább azért, hogy ne legyünk inaktívabbak a szerveren, és legyen egy adott elfoglaltság a szerveren. Illetve aki esetleg mentős akar lenni, akkor az betekintést nyerjen az OMSZ világába, és felkészüljön az adott dolgokra.

Miért téged váasszunk:

Mi tapasztaltak vagyunk OMSZ frakció terén, amint leírtam, hogy voltam frakció leadere az OMSZnek 1 éve. Többet ki tudnék hozni ebből a frakcióból, jókat RPznénk. Szerintünk mi teljesen megfelelnénk a frakció vezetésére, valamint jó hírnevünk is lenne. Mi nem a pénzért lennénk vezetők, hanem a játékélményért, minket nem érdekel a gazdagság! Több helyen voltunk leaderek, és az zárásig sikersen ment, amíg be nem zárt a szerver. Mi törekedünk a jóra, és a rosszra nem gondolunk. Véleményem szerint egy jó leader onnantól kezdődik, hogy hogyan tud RPzni, és jó vezetőség lenne. Mi napi szinten aktívak vagyunk 4-5 órát.  Egy normális RP közösséget összekovácsolnánk, és RPznénk helyszíneken, stb. Számtalan pályafutásunk volt az elmúlt 3-4 évben. Érezzük, hogy mi tökéletes vezetőségi tagok lennénk az OMSZnek!

Köszöm ha megnézted!☺️

Insignia_Hungary_OMSZ_v2.svg

• Engi locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.