Bob Russell Létrehozva: Március 2, 2023 Megosztás Létrehozva: Március 2, 2023 Országos Mentőszolgálat - Jelentkezési űrlap IC név: < Zac Cooper > OOC név: < Kovács Dominik > Mikor születtél, hány éves vagy? < 2008-08-17, 14 > UCP-ről kép [jailek, bannok, játszott percek]: < https://imgur.com/a/UpaI4l9 > Mesélj magadról pár mondatban [érdeklődési kör, tanulmányok, stb.]: < Kovács Dominiknak hívnak, 14 éves vagyok. Nagykanizsán élek és a Péterfy Sándor általános iskolába járok, jelenleg a 8. osztályba. Az iskolai eredményem jó, és könnyen is tanulok. Eléggé sokat vagyok fent a szerveren. Leginkább amit a hobbimnak tekintek az a gépezés és a tanulás.> Miért döntöttél az OMSZ mellett? < Mivel mindig is szerettem volna kipróbálni, az OMSZ-t. Úgy gondolom, hogy most már megfelelő RP-t tudok összehozni. > Aktivitásodról írj pár szót! [mennyi időt leszel elérhető, stb.] < Általában egy héten minden nap fent szoktam lenni, miután végzek az iskolával majd utána a tanulással. > Rendelkezel TeamSpeak 3 klienssel és mikrofonnal? < Igen, de a Discord-ot preferálom. > Egyéb, amit szeretnél közölni: < - > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Firth Hozzászólva: Március 2, 2023 Megosztás Hozzászólva: Március 2, 2023 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! ((Kérlek keress fel privát üzenet formájában, és egyeztetünk a továbbiakról! Megtalálsz Discordon vagy itt forumon.) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések