Noah Johnson Létrehozva: Március 19, 2023 Megosztás Létrehozva: Március 19, 2023 OOC RÉSZ Hogy hívnak? < Ármin > Mikor születtél? < 2008.08.02 > Mondj pár szót magadról(hobbid, sport, stb), az aktivitásodról! < Ármin,vagyok kedvenc sportom a foci,és a röplabda de a hobbim a biciklizés. > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < Nem > Miért ezt a frakciót választottad? < Mert szeretnék egy jó közösséget. > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) < Nem > Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) < https://kepkuldes.com/image/xm6cuP> IC Rész Jelentkező neve: < Samuel Armin > Jelentkező születési helye, ideje: < Los Santos , 2001.01.04.> Jelentkező anyjának leánykori neve: < Lisa Armin > Jelentkező apjának neve: < Thomas Armin > Előző munkahelye(i): < Kőolajfinomító > Rendelkezel jogosítvánnyal? < Igen> Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondatot) A csapatmunkát egy ilyen frakcionál, lehetetlenség elengedni. Annak fényében hogy minden könnyen és gördülékenyen legyen le dolgozva. De ehez mindenkinek az összeset kell ki hoznia magából.> Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Engedjétek meg, hogy pár mondatban bemutatkozzam! Kiskoromban Los Santosban éltünk két szűleimmel belváros részén . Mivel én voltam az egyetlen a családban ezért rám nem vonatkoztak a szabályok. Kb 7 éves koromig éltem Los Santosban mert utána édesapám állást kapott a Cimkézésnél anyukámat pedig behívták a favágókhoz az irodába, nyilván mindketten igent mondtak, de nekem ez nem tetszett annyira. Ezek után kijártam az általános iskolát, ahol németet valamint angolt tanultam, ezekből rendelkezem nyelvvizsgával, majd elkerültem a Los Santos-i Középiskolába, ahol tanulmányaimat folytattam. Ezekből itt csak az Olaszból van nyelvvizsgám, mert a Magyart csak kicsit beszélem. Olyan 18 lehettem, mikor elhatároztam azt, hogy az autokkal szeretnék segiteni az embereken. És ezáltal elkezdtem egy olyan szakmát kitanulni, amely kizárólag ezzel foglalkozik, majd később kikerűltem a nagybetűs életbe, és elmentem egy Taxi társasághoz, ahova fel is vettek, majd később 6év meló után, be kellett csukniuk az üzletet, így eljöttem Los Santosba, hogy hátha, itt kapok lehetőséget az újra kezdésre.- > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Hywel Tegwen Hozzászólva: Március 25, 2023 Megosztás Hozzászólva: Március 25, 2023 Sajnálattal kell közölnünk, hogy a lapja elutasításra került, nem nyerte el a vezetőség tetszését. Indoklás: Az önéletrajz zavaros, olvasd újra. Bannok, Jailok.(Még várj vele egy kicsit) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések