Stella Henderson Létrehozva: December 29, 2021 Megosztás Létrehozva: December 29, 2021 Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: Főtörzsőrmester Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): ORFK, TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: Alessandra Clariss Törzsőrmester Egység azonosítója: A-004 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Üldözés és kihallgatás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Éppen Glen park mellet voltunk amikor meg láttunk egy gépjárművet ami szabálytalanul közlekedett. Utána mentünk felszólítottuk, de nem ált meg így elkezdtük üldözni a végén a gépjárműve totálkáros lett így el tudtuk kapni. Kép(ek): Megjegyzés: < - > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stella Henderson Hozzászólva: December 29, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: December 29, 2021 Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: Főtörzsőrmester Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): ORFK, TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: Alessandra Clariss Törzsőrmester Egység azonosítója: A-004 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Üldözés Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: A városban éppen járőr szolgálatot teljesítettünk amikor a rendszer bejelzett egy körözött gépjárművet. Elindultuk a jelzet helyszínre meg is találtuk félre akartuk állítani, de nem állt meg így elkezdtük üldözni. A üldözés végére a úr rosszul lett és a mentő nem ért ki idejében így csak a halál időpontját tudta megállapítani. Kép(ek): Megjegyzés: < - > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stella Henderson Hozzászólva: December 29, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: December 29, 2021 Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: Főtörzsőrmester Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): ORFK, TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: Alessandra Clariss Törzsőrmester Egység azonosítója: A-004 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Igazoltatás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: A TEK bázis előtt mentünk amikor is megláttunk egy motorost bukósisak nélkül. Félre állítottuk és le ellenőriztünk minden okmányt, majd a intézkedés végén egy csekket kapott. Kép(ek): Megjegyzés: < - > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stella Henderson Hozzászólva: December 29, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: December 29, 2021 (módosított) Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: Főtörzsőrmester Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): ORFK, TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: Alessandra Clariss Törzsőrmester Egység azonosítója: A-004 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Üldözés Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: A rendszer bejelzett egy körözött kocsit, elindultunk a helyszínre sikeresen meg is találtuk a gépjárművet meg akartuk állítani, de nem állt meg így elkezdtük üldözni. A üldözés végére sikerült le hagyni minket, de később újra megtaláltuk. Kép(ek): Megjegyzés < - > Edited December 29, 2021 by Stella Henderson Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stella Henderson Hozzászólva: December 29, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: December 29, 2021 (módosított) Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: Főtörzsőrmester Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): ORFK, TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: Evans Sofia főtörzsőrmester Egység azonosítója: A-021 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Üldözés és előállítás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: A városházánál voltunk amikor be jelzett a MDC egy körözött gépjárművet. Elkezdtük üldözni amikor egy kicsit lentebb ment a esélye bement egy garázs sorhoz és a egyik garázsba be ment a sofőr a társát pedig kint hagyta. A sofőr nem sokkal azután, hogy bement, ki is jött egy másik gépjárművel és elhajtott. Mi a társával töröttünk akit felszólítottuk és kiszállt a kocsiból és bevittük. A sofőrt pedig tovább kerestük. Kép(ek): Megjegyzés: < - > Edited December 29, 2021 by Stella Henderson Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stella Henderson Hozzászólva: December 31, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: December 31, 2021 (módosított) Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: Főtörzsőrmester Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): ORFK, TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: Evans Sofia főtörzsőrmester, Justin Reid Vezérőrnagy, Matt Elijah törzsőrmester Egység azonosítója: A-015 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Túszejtés Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Éppen a mélygarázsba sorakoztunk és ki hirdették, hogy túszt ejtettek. Rögtön ki mentünk és elkezdtük biztosítana és a túszt megmentését. Kép(ek): Megjegyzés: < - > Edited December 31, 2021 by Stella Henderson Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stella Henderson Hozzászólva: December 31, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: December 31, 2021 Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: Főtörzsőrmester Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): ORFK, TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: Evans Sofia főtörzsőrmester Egység azonosítója: A-015 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Üldözés Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: A szerelőtelep felé mentünk amikor szembe jött egy körözött BMW M5 E60 utána fordultunk és félre akartuk állítani, de nem állt meg így elkezdtük üldözni. A üldözés végére sikerült neki le rázni minket. Kép(ek): Megjegyzés: < - > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stella Henderson Hozzászólva: Január 4, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: Január 4, 2022 Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: Főtörzsőrmester Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): ORFK, TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: Evans Sofia főtörzsőrmester Egység azonosítója: A-015 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Előállítás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Üldöztünk egy Audi A80-at amikor is vízbe esett. Mi mint 015-ös egység elmentünk rendőrségi hajóért. Amint vissza értem a vízből kiszedtük a urat és bevittük a őrsre. Kép(ek): Megjegyzés: < - > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stella Henderson Hozzászólva: Január 4, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: Január 4, 2022 (módosított) Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: Főtörzsőrmester Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): ORFK, TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: Evan Sofia Főtörzsőrmester Egység azonosítója: A-001 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Igazoltatás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: A bank felé tartottunk amikor a mi sávunkban jött egy BMW 750-es. Félre állítottuk és leigazoltattuk, majd megbüntettük. Kép(ek): Megjegyzés: < - > Edited Január 4, 2022 by Stella Henderson Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stella Henderson Hozzászólva: Január 4, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: Január 4, 2022 Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: Főtörzsőrmester Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): ORFK, TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: - Egység azonosítója: L-003 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Üldözés Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: A tuningoló felé tartottam, majd szabálytalanul megelőzött egy M3 utána mentem, de nem állt félre. A üldözés végére egy sikártorba be ment én pedig totálkáros lettem. Kép(ek): Megjegyzés: < - > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stella Henderson Hozzászólva: Január 9, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: Január 9, 2022 Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: Főtörzsőrmester Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): ORFK, TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: - Egység azonosítója: L-003 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Igazoltatás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Éppen a őrsre tartottam, amikor megálltam a piroslámpánál és hátulról nekem jött egy Piros Lada 2107 típusú gépjármű. A baleset után félre állítottam, majd elkezdtem a intézkedést. A intézkedés végén egy figyelmeztetést kellet kiadnom, mert jelzett a rendszer, hogy egy autó beriasztott a autókereskedésnél. Kép(ek): Megjegyzés: < - > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stella Henderson Hozzászólva: Január 16, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: Január 16, 2022 (módosított) Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: főtörzsőrmester Jelentés száma: 1. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): ORFK, TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < - > Egység azonosítója: < L-001 > Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Bankrablás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: A őrsön papírmunkákat intéztem amikor megszólalt a bank riasztója. Kimentünk a helyszínre, majd likvidáltunk a összes bünözőt. Kép(ek): https://i.imgur.com/n2nynCP.png Megjegyzés: < - > Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: főtörzsőrmester Jelentés száma: 2. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): ORFK, TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < - > Egység azonosítója: < L-001 > Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Bankrablás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Éppen járőrszolgálatot teljesítettem, amikor megszólalt a bank riasztója. Kimentünk a helyszínre, majd likvidáltunk a összes bűnözőt. Kép(ek): https://i.imgur.com/BNrJlAG.png Megjegyzés: < - > Edited Január 16, 2022 by Stella Henderson Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stella Henderson Hozzászólva: Január 18, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: Január 18, 2022 Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: főtörzsőrmester Jelentés száma: 3. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): ORFK, TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < - > Egység azonosítója: < L-001 > Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Traffipaxozás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Le álltam a szerelőtelep mellé és letelepítettem egy traffipax-ot. A traffipax-ozás alatt 2 gépjárművet sikerült gyors hajtáson kapni Kép(ek): https://i.imgur.com/OOsSibI.png Megjegyzés: < - > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stella Henderson Hozzászólva: Január 19, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: Január 19, 2022 Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: főtörzsőrmester Jelentés száma: 4. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): ORFK, TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < - > Egység azonosítója: < L-001 > Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Igazoltatás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Éppen Ganton irányába haladtam amikor egy kanyarban a én sávomba jött egy motoros. Utána fordultam és leigazoltattam a igazoltatás végén egy figyelmeztetéssel elengedtem. Kép(ek): https://i.imgur.com/jYxbNYS.png Megjegyzés: < - > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stella Henderson Hozzászólva: Január 20, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: Január 20, 2022 Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: főtörzsőrmester Jelentés száma: 5. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): ORFK, TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < Luke Alvez Főtörzszászlós > Egység azonosítója: < A-020 > Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Igazoltatás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Éppen a városban járőrözöttünk amikor a előttünk lévő BMW M3 elkezdett gyorsan és szabálytalanul menni. Félre állítottuk, majd a igazoltatás végén egy csekket kapott. Kép(ek): https://i.imgur.com/BW7Te9Z.png Megjegyzés: < - > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stella Henderson Hozzászólva: Január 24, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: Január 24, 2022 (módosított) Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: főtörzsőrmester Jelentés száma: 6. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): ORFK, TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < - > Egység azonosítója: < L-001 > Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Igazoltatás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Éppen Flint County benzinkút mellet álltam amikor láttam, hogy egy tehergépkocsi gondatlanul és gyorsan vezetet. Félre állítottam, majd a igazoltatás végén egy figyelmeztetéssel elengedtem. Kép(ek): https://i.imgur.com/wFNVQXx.png Megjegyzés: < - > Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: főtörzsőrmester Jelentés száma: 7. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): ORFK, TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < - > Egység azonosítója: < L-001 > Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Igazoltatás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Éppen Flint County határfelé tartottam amikor megláttam egy tehergépkocsit. Félre állítottam közúti igazoltatás céljából a igazoltatás során minden rendben volt. Kép(ek): https://i.imgur.com/aMhl7pB.png Megjegyzés: < - > Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: főtörzsőrmester Jelentés száma: 8. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): ORFK, TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < - > Egység azonosítója: < L-001 > Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Igazoltatás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Éppen a kórház mellet voltunk, amikor a rendszer bejelzett egy körözött gépjárművet. Elindultunk a megadott pont felé, majd a városházánál sikeresen megtudtuk fogni a gépjármű vezetőjét és bevittük a kapitányságra. Kép(ek): https://i.imgur.com/RkVg92l.png Megjegyzés: < - > Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: főtörzsőrmester Jelentés száma: 9. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): ORFK, TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < - > Egység azonosítója: < L-001 > Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Igazoltatás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Éppen San Fierro-ba tartottam, amikor szembe jött egy tehergépkocsi ami gondatlanul vezetett. A igazoltatást félbe kellet szakítanom mivel be jelzett egy ATM biztonsági rendszere. Kép(ek): https://i.imgur.com/epvt9Ak.png Megjegyzés: < - > Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: főtörzsőrmester Jelentés száma: 10. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): ORFK, TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < Clive Poe Őrmester, Steven D Allen Kadét > Egység azonosítója: < A-004 > Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Bankrablás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Éppen a őrsön volt sorakozó amikor bejelzett a rendszer, hogy megnyomták a riasztót a Los Santosi bankban. Egyből felmentünk és át öltöztünk akció ruhába és kimentünk a helyszínre. Kép(ek): https://i.imgur.com/VNRR14t.png Megjegyzés: < - > Edited Január 24, 2022 by Stella Henderson Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stella Henderson Hozzászólva: Január 25, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: Január 25, 2022 Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: főtörzsőrmester Jelentés száma: 11. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): ORFK, TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < Steven D Allen Kadét > Egység azonosítója: < A-001 > Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Telefonhívás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Éppen a őrsről jöttünk ki felé járőr szolgálat megkezdéséhez, de máris jött egy telefonhívás. Elfogadtuk, majd amikor kiértük elkezdtük a intézkedést. Kép(ek): https://i.imgur.com/RKCofio.png Megjegyzés: < - > Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: főtörzsőrmester Jelentés száma: 12. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): ORFK, TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < - > Egység azonosítója: < L-001 > Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Igazoltatás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Blueberry felé haladtam amikor jött egy olajszállító, amit félre állítottam egy közúti igazoltatásra. A igazoltatás közben kiderült, hogy otthon hagyta a jogosítványát a sofőr. A igazoltatás végén egy figyelmeztetéssel elengedtem. Kép(ek): https://i.imgur.com/Bn8ikBY.png Megjegyzés: < - > Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: főtörzsőrmester Jelentés száma: 13. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): ORFK, TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < - > Egység azonosítója: < L-001 > Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Igazoltatás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Előttem ment egy gépkocsi szállító tehergépkocsi amit félre állítottam közúti igazoltatásra. A igazoltatás végén egy figyelmeztetéssel elengedtem, mivel nem volt jogosítványa. Kép(ek): https://i.imgur.com/Lx6SmS9.png Megjegyzés: < - > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stella Henderson Hozzászólva: Január 26, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: Január 26, 2022 (módosított) Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: főtörzsőrmester Jelentés száma: 14. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): ORFK, TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < - > Egység azonosítója: < L-001 > Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Igazoltatás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Éppen Flint County-ban álltam a út szélén és ellenőriztem a forgalmat amikor jött tehergépkocsi ami megállt, majd szabálytalanul vissza tolatot a úton. A igazoltatás végén egy figyelmeztetéssel elmehetet. Kép(ek): https://i.imgur.com/okajRVh.png Megjegyzés: < - > Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: főtörzsőrmester Jelentés száma: 15. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): ORFK, TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < - > Egység azonosítója: < L-001 > Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Igazoltatás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Whenstone határnál jártam, amikor jött egy tehergépkocsi. Félre állítottam közúti igazoltatásra a igazoltatás közben kiderült, hogy nincs semmilyen iratja a úrnak. A igazoltatás végén elengedtem. Kép(ek): https://i.imgur.com/FRxkk9V.png Megjegyzés: < - > Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: főtörzsőrmester Jelentés száma: 16. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): ORFK, TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < - > Egység azonosítója: < L-001 > Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Traffipaxozás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: A elmúlt napokban azt figyeltem meg, hogy Flint County benzinkútnál sokszor gyorsan hajtanak a emberek. Le álltam a benzinkút mellé és leraktam a traffipax-ot. A traffipaxozás alatt 3 gépjárművet fogtam meg gyorshajtással. Kép(ek): https://i.imgur.com/PsNKOI7.png Megjegyzés: < - > Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: főtörzsőrmester Jelentés száma: 17. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): ORFK, TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < Steven D Allen kadét > Egység azonosítója: < A-001 > Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Igazoltatás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Flint County-ban jártunk, amikor elénk jött egy gépjármű ami nem a legszabályosabb állapotában volt. A igazoltatás végén 2 csekket kapott a sofőr, mert a első csekk után ami a gépjármű állapotára adtam elkezdet tiszteletlenül beszélni velünk. Kép(ek): https://i.imgur.com/ZZ9ccMJ.png Megjegyzés: < - > Edited Január 26, 2022 by Stella Henderson Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stella Henderson Hozzászólva: Január 27, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: Január 27, 2022 (módosított) Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: főtörzsőrmester Jelentés száma: 18. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): ORFK, TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < Steven D Allen kadét > Egység azonosítója: < A-004 > Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Igazoltatás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: A Whenstone határnál álltunk amikor jött egy olajszállító. Utána mentünk és félre állítottuk közúti igazoltatásra. A igazoltatás közben minden rendben volt. Kép(ek): https://i.imgur.com/U6ASX2v.png Megjegyzés: < - > Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: főtörzsőrmester Jelentés száma: 19. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): ORFK, TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < Steven D Allen kadét > Egység azonosítója: < A-004 > Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Igazoltatás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Miután végeztünk a előző igazoltatással egyből elhaladt mellettünk szintén egy olajszállító. Utána mentünk és őt is félre állítottuk, de ő nála már nem volt minden rendben a személyi igazolvány és a vezetői engedélyen a név nem egyezett. A igazoltatás végén arra gondoltuk, hogy biztos elírták a városházán, mert mostanában elég sok elírást találtunk. Kép(ek): https://i.imgur.com/UZ1Dzkf.png Megjegyzés: < - > Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: főtörzsőrmester Jelentés száma: 20. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): ORFK, TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < Steven D Allen kadét > Egység azonosítója: < A-004 > Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Üldözés és ellőállítás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: A rendszer bejelzett egy körözött gépjárművet mi elindultunk a helyszínre, majd meg is találtuk a gépjárművet. Félre akartuk állítani, de nem állt meg így elkezdtük üldözni a üldözés végén bele zuhant a Palomino Creek melletti tóba. Elkezdtük vízben üldözni továbbra is, majd sikerült elkapni a lábát és kivinni a partra és bevinni a őrsre. A őrsön meg kapta a megérdemelt büntetését. Kép(ek): https://i.imgur.com/Zf0iRWR.png Megjegyzés: < - > Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: főtörzsőrmester Jelentés száma: 21. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): ORFK, TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < Steven D Allen kadét > Egység azonosítója: < A-004 > Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Igazoltatás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Autó kereskedés felé tartottunk amikor megláttunk egy gépjárművet. Félre állítottuk, majd a igazoltatás közben kiderült minden irata le van járva, illetve forgalmi engedély sincs a kocsin. A igazoltatás végén kapott egy csekket és a gépjárművel nem mehetet tovább. Kép(ek): https://i.imgur.com/rFIZIJg.png Megjegyzés: < - > Edited Január 27, 2022 by Stella Henderson Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stella Henderson Hozzászólva: Január 30, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: Január 30, 2022 (módosított) Új rész! 2022.01.30. Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: Zászlós Jelentés száma: 1. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): ORFK, TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < - > Egység azonosítója: L-012 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Igazoltatás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Éppen a mentő állomás mellet haladtam, amikor is a szembe forgalomba azt vettem észre, hogy egy gépjármű forgalommal szemben hajt. A út végén utána fordultam, majd félre állítottam. A intézkedés végén egy figyelmeztetést kapott. Kép(ek): https://i.imgur.com/sggwbM6.png Megjegyzés: < - > Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: Zászlós Jelentés száma: 2. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): ORFK, TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < - > Egység azonosítója: L-012 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Traffipaxozás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Megálltam a Red County határnál traffipaxozni sikerült is egy tehergépkocsit gyorshajtáson kapni. A traffipaxozást végül félbe kellet szakítanom mivel erősítést kértek egy üldözéshez. Kép(ek): https://i.imgur.com/29MzG8T.png Megjegyzés: < - > Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: Zászlós Jelentés száma: 3. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): ORFK, TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < - > Egység azonosítója: L-012 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Üldözés Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Erősítést kértek egy üldözéshez elindultam a helyszínhez, majd elkezdtük üldözni a körözött gépjárművet a üldözés közepén elkezdtek ránk lőni egy BMW-ből amiből ki szállt a sofőr és bemenekült egy házba. Elkezdtünk gyülekezni a ház előtt, de kijött a gyanúsított, majd elkezd lőni. Sikeresen a földre vittük, majd hívtunk egy mentőst. Míg vártuk a mentőst jött 2 személy aki elkezdett lőni minket a 2 személyt likvidáltuk. A üldözött gépjárművet tovább üldöztük, majd be menekült egy garázsba ahova behatoltunk, majd földre vittük. Hívtunk egy mentőst, majd bevitték a kórházba ellátni, majd átt vettem és a őrsön kihallgattam, majd megkapta a büntetését. Kép(ek): https://i.imgur.com/r7gObhh.png https://i.imgur.com/aDsuR8e.png Megjegyzés: < - > Edited Február 2, 2022 by Stella Henderson Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stella Henderson Hozzászólva: Február 2, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: Február 2, 2022 Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: Zászlós Jelentés száma: 4. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): ORFK, TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < Fredias Terciusz Vezérezredes, Hans Muller altábornagy, Clive Poe Őrmester, Steven Cravis altábornagy > Egység azonosítója: L-012 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): ATM rablás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Bejelzett egy ATM riasztó Sf-ben kimentünk rá, majd üldözőbe vettük azt a gépjárművet amin jelezte a pénzkazettát. Miután letudott rázni minket eljött értem Fredias Terciusz vezérezredes vissza vontatni Los Santosba. Éppen a gyárnál voltunk, mikor ránk lőtt egy sniperes megkerestük a pozícióját, majd mire oda értem amikor már majdnem ki tudtam volna lőni érte jött egy helikopter. Elkezdtem a helikoptert lőni ami Red County határnál lezuhant, majd a benne lévő fegyveres embereket likvidáltuk. Kép(ek): https://i.imgur.com/IG93SHL.png Megjegyzés: < - > Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: Zászlós Jelentés száma: 5. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): ORFK, TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < Fredias Terciusz Vezérezredes Egység azonosítója: U-001 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Igazoltatás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Éppen elkezdtünk a járőr szolgálatot amikor a Déli benzinkút közelébe félre állítottunk egy gépjárművet. A igazoltatás során csak a forgalmi engedély hiányzott, tudott egy adásvételit mutatni amivel bebizonyította, hogy az nap vette a kocsit. A igazoltatás végén csak egy figyelmeztetést kapott. Kép(ek): https://i.imgur.com/soVsKBB.png Megjegyzés: < - > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stella Henderson Hozzászólva: Február 9, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: Február 9, 2022 (módosított) Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: Zászlós Jelentés száma: 6. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): ORFK, TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < - > Egység azonosítója: L-012 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Traffipaxozás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Megálltam Flint County-ban és leraktam egy traffipaxot. A traffipaxozás alatt 3 tehergépkocsit sikerült gyors hajtáson kapni. Kép(ek): https://i.imgur.com/HolOLkS.png Megjegyzés: < - > Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: Zászlós Jelentés száma: 7. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): ORFK, TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < Steven D Allen Őrmester > Egység azonosítója: A-012 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Üldözés Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Bejelzett a rendszer egy körözött kocsiról, majd elindultunk a megadott pozícióra. Miútán meg találtuk elkezdtük üldözni, de viszont sajnos sikerült leráznia minket. Kép(ek): https://i.imgur.com/t5km1wV.png Megjegyzés: < - > Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: Zászlós Jelentés száma: 8. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): ORFK, TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < Steven D Allen Őrmester > Egység azonosítója: A-012 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Előállítás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: A városháza előtt intézkedtünk mivel 2 úr hangosan hallgatta a rádiót, illetve nyilvánosan ittak alkohol tartalmú italt. A egyikük bevalolta, hogy lopott fát, majd bevittük és kihallgattuk. Kép(ek): https://i.imgur.com/LoItCnN.png Megjegyzés: < - > Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: Zászlós Jelentés száma: 9. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): ORFK, TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < - > Egység azonosítója: L-012 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Igazoltatás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: A Whenstone határnál tartottam amikor láttam, hogy a sorompó el van romolva. Félre álltam, majd igazoltattam pár vezetőt aki nem adta oda a határőrségnek a papírjait. Kép(ek): https://i.imgur.com/lEPvhfr.png Megjegyzés: < - > Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: Zászlós Jelentés száma: 10. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): ORFK, TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < - > Egység azonosítója: L-012 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Előállítás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Éppen, hogy elkezdtem a járőr szolgálatot amikor a Binco felé haladtam, majd megláttam egy szabálytalanul parkoló kocsit elsőnek vissza akartam menni a őrsre és elhozni a Packert, de mielőtt elindultam volna oda futott a tulajdonosa. Miután meg mondtam, hogy tolja le a útról elkezdett pénzt kéregedni tőlem, majd miután azt mondtam, hogy nincs nálam pénz elkezdett káromkodni velem. Felszólítottam, hogy álljon meg és adja át a papírjait ekkor elkezdet futni. Miután elfogtam, majd bevittem és börtön és pénz bírságot adott. Kép(ek): https://i.imgur.com/Y7VArWG.png Megjegyzés: Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: Zászlós Jelentés száma: 11. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): ORFK, TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < - > Egység azonosítója: L-012 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Igazoltatás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: A déli mellet haladtam el amikor észre vettem egy szabálytalanul parkoló kocsit amiben benne van a tulajdonosa. Mögé álltam, majd igazoltattam, majd figyelmeztettem, hogy legközelebb egy parkolóba álljon meg, mert büntetést kellesz kiszabnom. Kép(ek): https://i.imgur.com/ulNKJ6Y.png Megjegyzés: Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: Zászlós Jelentés száma: 12. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): ORFK, TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < - > Egység azonosítója: L-012 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Traffipax Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: A szerelőtelep mellé leálltam traffipaxozni ez idő alatt 8 gépjárművet kaptam gyorshajtáson. Többen meg is álltak, majd elkezdtek káromkodni rám, de felszólítottam és elmentek néhány gépjárművet többször is sikerült egymás után gyorshajtáson kapni. Kép(ek): https://i.imgur.com/Lbts0yL.png Megjegyzés: Edited Február 10, 2022 by Stella Henderson Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stella Henderson Hozzászólva: Február 11, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: Február 11, 2022 (módosított) Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: Zászlós Jelentés száma: 13. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): ORFK, TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < - > Egység azonosítója: L-012 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Traffipax Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: A szerelőtelep mellé leálltam traffipaxozni ez idő alatt 8 gépjárművet kaptam gyorshajtáson. A traffipaxozás során minden rendben ment Kép(ek): https://i.imgur.com/hIzkxiU.png Megjegyzés: Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: Zászlós Jelentés száma: 14. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): ORFK, TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < Steven D Allen Őrmester > Egység azonosítója: A-012 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Igazoltatás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Követtünk egy tehergépjárművet, majd le állítottuk, mert szembe sávban haladt. A igazoltatás végén egy figyelmeztetést kapott. Kép(ek): https://i.imgur.com/P2uhFQV.png Megjegyzés: Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: Zászlós Jelentés száma: 15. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): ORFK, TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < Steven D Allen Őrmester > Egység azonosítója: A-012 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Igazoltatás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Éppen a MDC-t néztem át amikor a Őrmester felszólított egy gépjárművet közúti igazoltatásra. A igazoltatás rendben ment a úrnál minden irat megtalálható volt ami szükséges. Kép(ek): https://i.imgur.com/7nb5YmU.png Megjegyzés: Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: Zászlós Jelentés száma: 16. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): ORFK, TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < Steven D Allen Őrmester > Egység azonosítója: A-012 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Előállítás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Éppen a tuningoló mellet haladtunk el amikor is észre vettünk 3 gépjárművet ami elég furcsán álltak. Oda mentünk intézkedni, majd kiderült, hogy a egy úr ellopott egy gépjárművet ujjlenyomatot vettünk a kormányról és azzal betudtuk igazolni, hogy ki volt a tettes. A tettest bevittük, kihallgattuk, majd börtönbe került. Kép(ek): https://i.imgur.com/YNWa4u3.png Megjegyzés: Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: Zászlós Jelentés száma: 17. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): ORFK, TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < - > Egység azonosítója: L-012 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Előállítás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Éppen a McDolands mellet álltam egy piroslápánál amikor mellettem nagy sebességgel elhajtott egy Audi. Utána mentem, majd elsőnek félre állt, majd elkezdet menekülni. A menekülés végén felborult így el lett kapva a bevitele után megkapta a büntetéseket. Kép(ek): https://i.imgur.com/K7frD4U.png Megjegyzés: Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: Zászlós Jelentés száma: 18. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): ORFK, TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < Steven D Allen őrmester > Egység azonosítója: A-012 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Előállítás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: A szerelőnél jártunk amikor megláttunk 2 fura alakot. Felmentünk a hídra, majd elkezdtem hallgatni, hogy mit beszélnek elsőnek valamilyen iratokról beszéltek, amikor is a egyik úr megfogta a másiknak a torkát. Miután elengedte a úr torkát a másik úr egy baltával támadott rá ekkor közbe léptünk, majd elkaptuk a baltás támadott a másik urat csak később sikerült, mert elfutott a helyszínről. Kép(ek): https://i.imgur.com/W9kzYi7.png Megjegyzés: Edited Február 11, 2022 by Stella Henderson Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stella Henderson Hozzászólva: Február 13, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: Február 13, 2022 (módosított) Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: Zászlós Jelentés száma: 19. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): ORFK, TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < Steven D Allen Őrmester > Egység azonosítója: A-022 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Üldözés Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Bejelzett a rendszer egy körözött kocsiról, majd elindultunk a megadott pozícióra. Miután meg találtuk elkezdtük üldözni, de viszont sajnos sikerült leráznia minket, mert lerobbantunk. Kép(ek): https://i.imgur.com/VMJcGlj.png Megjegyzés: < - > Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: Zászlós Jelentés száma: 20. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): ORFK, TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < Steven D Allen Őrmester, Edward Wattson Kadét > Egység azonosítója: A-012 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Igazoltatás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: A skate park felé tartottunk, amikor is félre állítottunk egy gépjárművet. A igazoltatás során minden rendben ment. Kép(ek): https://i.imgur.com/Avi1oO1.png Megjegyzés: Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: Zászlós Jelentés száma: 21. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): ORFK, TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < Steven D Allen Őrmester, Edward Wattson Kadét > Egység azonosítója: A-012 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Igazoltatás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: A Déli benzinkútnál mentünk, amikor is félre állítottunk egy gépjárművet. A igazoltatás során minden rendben ment. Kép(ek): https://i.imgur.com/jSihtza.png Megjegyzés: Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: Zászlós Jelentés száma: 22. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): ORFK, TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < - > Egység azonosítója: L-012 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Traffipax Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: A szerelőtelep mellé leálltam traffipaxozni ez idő alatt 5 gépjárművet kaptam gyorshajtáson. A traffipaxozás során minden rendben ment Kép(ek): https://i.imgur.com/wHGn0NY.png Megjegyzés: Edited Február 13, 2022 by Stella Henderson Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stella Henderson Hozzászólva: Február 17, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: Február 17, 2022 (módosított) Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: Zászlós Jelentés száma: 23. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): ORFK, TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < Edward Wattson Kadét > Egység azonosítója: A-012 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Igazoltatás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: A McDonalds felé haladtunk amikor félre állítottunk egy gépjárművet. A igazoltatás során kiderült, hogy a sofőrnek nincs jogosítványa így egy figyelmeztetéssel engedtem és a utas át vette a sofőr szerepét. Kép(ek): https://i.imgur.com/vikKJyW.png Megjegyzés: Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: Zászlós Jelentés száma: 24. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): ORFK, TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < Edward Wattson kadét, Clavin Poe őrmester > Egység azonosítója: A-012 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Üldözés Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: A őrmesterért mentünk amikor bejelzett egy körözött kocsit a rendszer. Elkezdtük üldözni, majd egy kanyarban sikerült sajnos leráznia minket. Kép(ek): https://i.imgur.com/SlERqRk.png Megjegyzés: < - > Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: Zászlós Jelentés száma: 25. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): ORFK, TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < Edward Wattson Kadét > Egység azonosítója: A-012 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Igazoltatás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: A Északi burgershot mellet haladtunk el amikor megelőzött egy tehergépjármű, majd a bal oldali sávból lekanyarodott jobbra. A igazoltatás végén egy figyelmeztetéssel elengedtem. Kép(ek): https://i.imgur.com/5oWYthA.png Megjegyzés: Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: Zászlós Jelentés száma: 26. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): ORFK, TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < Edward Wattson Kadét > Egység azonosítója: A-012 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Igazoltatás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: A Ocean Docksnál jártunk amikor megláttunk, hogy egy ember baltával üldözi a többi embert, majd beszállt egy kocsiba. A gépjárművet félre állítottuk, majd leigazoltattuk a igazoltatás végén a baltát elkoboztuk, majd figyelmeztettük a urat. Kép(ek): https://i.imgur.com/SEuK3Je.png Megjegyzés: Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: Zászlós Jelentés száma: 27. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): ORFK, TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < Steven D Allen őrmester, Edward Wattson kadét, > Egység azonosítója: A-012 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Üldözés Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: A rendszer bejelzett nekünk egy körözött gépjárművet, majd elindultunk a helyszínre, majd a körözött gépjárművet félre akartuk állítani, de nem állt félre. A üldözés végén a gépjármű felborult így eltudtuk kapni 1 ember a 3-ból mivel elkezdtek lőni. Kép(ek): https://i.imgur.com/vUVd0Tp.png Megjegyzés: < - > Edited Február 17, 2022 by Stella Henderson Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések