Stella Henderson Hozzászólva: Február 24, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: Február 24, 2023 Teljes neved: Lucy Chen Rendfokozatod: Hadnagy Jelentés száma: 40. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: Ashley Ledger Törzszászlós Egység azonosítója: A-021 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): ATM Rablás és előállítás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Éppen a városban járőr szolgálatot teljesítettünk, amikor bejelzett egy ATM riasztója. Elindultunk a helyszínre, majd a Navos kollegák már megfogták a fúró embert, de viszont volt egy sofőr aki menekült, majd a üldözés végén elkezdett lőni ránk. Sikeresen likvidáltuk, majd a elkapott férfit be vittük és előállítottuk. Kép(ek): Megjegyzés: - Teljes neved: Lucy Chen Rendfokozatod: Hadnagy Jelentés száma: 41. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: Ashley Ledger Törzszászlós Egység azonosítója: A-021 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Igazoltatás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Éppen járőr szolgálatot teljesítettünk majd meg láttunk egy Zöld Range Rover Sport SC-t. A igazoltatás alatt minden rendben ment, majd a igazoltatás végén egy csekkel tovább engedtük. Kép(ek): Megjegyzés: - Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stella Henderson Hozzászólva: Február 24, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: Február 24, 2023 Teljes neved: Lucy Chen Rendfokozatod: Hadnagy Jelentés száma: 42. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: - Egység azonosítója: L-021 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Igazoltatás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Éppen járőr szolgálatot teljesítettem a városban amikor bejelzett egy körözött Audi A8-at a rendszer. Felszólítottam, majd igazoltattam. A igazoltatásnál tudott mutatni hagyatéki papírt, hogy a egyik család tagjától kapta és nem tudta, hogy van rajta körözés. A igazoltatás végén tovább engedtem. Kép(ek): Megjegyzés: - Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stella Henderson Hozzászólva: Február 28, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: Február 28, 2023 Teljes neved: Lucy Chen Rendfokozatod: Hadnagy Jelentés száma: 43. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: - Egység azonosítója: L-021 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Igazoltatás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Éppen járőr szolgálatot teljesítettem a városban amikor meg láttam egy tehergépjárművet ami piros lámpán hajtott át. Félre állítottam, majd a igazoltatás végén egy figyelmeztetéssel elengedtem. Kép(ek): Megjegyzés: - Teljes neved: Lucy Chen Rendfokozatod: Hadnagy Jelentés száma: 43. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: Sergio Locatelli Dandártábornok, Steven Cravis Dandártábornok. Egység azonosítója: L-021 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Üldözés Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Éppen járőr szolgálatot teljesítettem a városban amikor a egyik egység meglátott egy körözött kocsit és elkezdte üldözni. Elindultam erősítésnek és a üldözés végén a üldözött személy totálkárossá törte a kocsiját, majd elkezdett lőni. A lövöldöző személyt sikeresen likvidáltuk. Kép(ek): Megjegyzés: - Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stella Henderson Hozzászólva: Február 28, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: Február 28, 2023 (módosított) Teljes neved: Lucy Chen Rendfokozatod: Hadnagy Jelentés száma: 44. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: Ashley Ledger Törzszászlós Egység azonosítója: A-021 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Üldözés Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Éppen a városban járőr szolgálatot teljesítettünk amikor be jelzett egy körözött körözött gépjármű. Elkezdtük üldözni, majd a üldözés végén lövöldözés keletkezett, de sikerült likvidálni a elkövetőket. Kép(ek): Megjegyzés: - Edited Február 28, 2023 by Lucy Chen Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stella Henderson Hozzászólva: Február 28, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: Február 28, 2023 (módosított) Teljes neved: Lucy Chen Rendfokozatod: Hadnagy Jelentés száma: 45. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: Ashley Ledger Törzszászlós Egység azonosítója: A-021 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Előállítás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Éppen a városban járőr szolgálatot teljesítettünk amikor igazoltattunk egy Piros Lamborghini Huracant. A igazoltatás alatt a kiderült, hogy a igazoltatott személy körözött. Mielőtt bevittük ruházat átvizsgálást végeztem rajta és találtunk nála pár darab gépfegyvertöltényt. A ruházat átvizsgálás után előállítottuk, majd megkapta a büntetését. Kép(ek): Megjegyzés: - Edited Február 28, 2023 by Lucy Chen Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stella Henderson Hozzászólva: Február 28, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: Február 28, 2023 (módosított) Teljes neved: Lucy Chen Rendfokozatod: Hadnagy Jelentés száma: 46. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: Ashley Ledger Törzszászlós, Egység azonosítója: A-021 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Üldözés Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Éppen a városban járőr szolgálatot teljesítettünk amikor be jelzett egy körözött Lamborghini Huracant. Elkezdtük üldözni, majd a üldözés végén sikerült neki leráznia minket. Kép(ek): Megjegyzés: - Edited Február 28, 2023 by Lucy Chen Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stella Henderson Hozzászólva: Február 28, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: Február 28, 2023 (módosított) Teljes neved: Lucy Chen Rendfokozatod: Hadnagy Jelentés száma: 47. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: Ashley Ledger Törzszászlós, Coral Rizzo Őrmester, Egység azonosítója: A-021 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Üldözés Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Éppen a városban járőr szolgálatot teljesítettünk amikor be jelzett a autokereskedésnél a egyik kiállító kocsi riasztója. Elindultunk a helyszínre, majd elkezdtük üldözni. A üldözés közben elkezdtek lőni, majd a kiállítót kocsinak a kerekét sikerült ki lőni. Elsőnek a elkövetőknek sikerült el menekülni, de a egyik egység pár perc után megtalálta és elkezdte üldözni. A üldözés végén lövöldözés keletkezett és likvidáltuk a elkövetőket. Kép(ek): Megjegyzés: - Teljes neved: Lucy Chen Rendfokozatod: Hadnagy Jelentés száma: 48. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: Ashley Ledger Törzszászlós Egység azonosítója: A-021 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Üldözés Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Éppen a városban járőr szolgálatot teljesítettünk amikor be jelzett egy körözött körözött gépjármű. Elkezdtük üldözni, majd a üldözés végén lövöldözés keletkezett, de sikerült likvidálni a elkövetőket. Kép(ek): Megjegyzés: - Teljes neved: Lucy Chen Rendfokozatod: Hadnagy Jelentés száma: 49. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: Ashley Ledger Törzszászlós Egység azonosítója: A-021 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Üldözés Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Éppen a városban járőr szolgálatot teljesítettünk amikor felszólítás ellenére is elkezdett menekülni egy gépjármű. Elkezdtük üldözni, majd a üldözés végén lövöldözés keletkezett, de sikerült likvidálni a elkövetőt. Kép(ek): Megjegyzés: - Edited Február 28, 2023 by Lucy Chen Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stella Henderson Hozzászólva: Február 28, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: Február 28, 2023 (módosított) Teljes neved: Lucy Chen Rendfokozatod: Hadnagy Jelentés száma: 50. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: Ashley Ledger Törzszászlós Egység azonosítója: A-021 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Igazoltatás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Éppen járőr szolgálatot teljesítettünk amikor megláttunk egy Tartályos kamiont ami szembe sávba hajtott fel a autópályára. Félre állítottuk, majd a igazoltatás végén egy csekkel tovább engedtük. Kép(ek): Megjegyzés: - Teljes neved: Lucy Chen Rendfokozatod: Hadnagy Jelentés száma: 51. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: Ashley Ledger Törzszászlós, Julia Leez kadét Egység azonosítója: A-021 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Üldözés Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Éppen a városban járőr szolgálatot teljesítettünk amikor felszólítás ellenére is elkezdett menekülni egy gépjármű. Elkezdtük üldözni, majd a üldözés végén baleset szenvedett a elkövető és elhunyt a sérüléseibe. Kép(ek): Megjegyzés: - Edited Február 28, 2023 by Lucy Chen Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stella Henderson Hozzászólva: Február 28, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: Február 28, 2023 Teljes neved: Lucy Chen Rendfokozatod: Hadnagy Jelentés száma: 52. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): TEK Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: Jason Rock Vezérőrnagy, Steven Cravis Dadártábornok ,Ashley Ledger Törzszászlós, Melvin Josep Őrmester, Coral Rizzo őrmester, Thomas Febel Őrmester, Marco Padro kadét, Julia Leez kadét, Egység azonosítója: L-001 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Razzia Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: A kinyomozott és kapott információk miatt egy Razziát tartottunk. A razzia Hiltop Farmon kezdődőt és Whenstone térségében zároltod. A Hiltop Farmon minden tiszta volt így tovább mentünk Whenstone térségébe és ott egy magán területre hatoltunk be. A kiderített információk alapján fegyveres személyek tartózkodhatnak ott a helyszínen. A helyszínt elkezdtük körbe járni, majd egy hangárba több fegyveres személy is ált és elkezdtek lőni minket. A elkövetőket sikerült likvidálni, majd körbe néztünk a helyszínen és vissza tértünk a őrsre. Kép(ek): Megjegyzés: - Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stella Henderson Hozzászólva: Március 4, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: Március 4, 2023 Teljes neved: Lucy Chen Rendfokozatod: Hadnagy Jelentés száma: 1. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): TEK, NNI, Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: - Egység azonosítója: L-021 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Igazoltatás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Éppen a városban járőr szolgálatot teljesítettem, mikor meg láttam egy BMW F10-et. Félre állítottam a igazoltatás végén kapott egy figyelmeztetést és elengedtem. Kép(ek): Megjegyzés: - Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stella Henderson Hozzászólva: Március 11, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: Március 11, 2023 (módosított) Teljes neved: Lucy Chen Rendfokozatod: Százados Jelentés száma: 2. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): TEK, NNI, Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: Justin Reid Altábornagy Egység azonosítója: A-025 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Üldözés Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Éppen a városban járőr szolgálatot teljesítettünk amikor bejelzett egy körözött kocsi. Elkezdtük üldözni, majd a üldözés végén balesetet szenvedett és a sérüléseiben belehalt. Kép(ek): Megjegyzés: - Teljes neved: Lucy Chen Rendfokozatod: Százados Jelentés száma: 3. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): TEK, NNI, Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: Justin Reid Altábornagy Egység azonosítója: A-025 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Igazoltatás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Éppen a városban járőr szolgálatot teljesítettünk amikor elfordultunk Dilimore irányába és nekünk jött egy pick-up. Félre állítottuk, majd a igazoltatás végén egy csekkel tovább engedtük. Kép(ek): Megjegyzés: - Teljes neved: Lucy Chen Rendfokozatod: Százados Jelentés száma: 4. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): TEK, NNI, Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: Justin Reid Altábornagy Egység azonosítója: A-025 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Igazoltatás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Éppen a városban járőr szolgálatot teljesítettünk amikor megláttunk egy BMW E60-at. Félre állítottuk, majd a igazoltatás végén egy csekkel tovább engedtük. Kép(ek): Megjegyzés: - Edited Március 11, 2023 by Lucy Chen Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stella Henderson Hozzászólva: Március 11, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: Március 11, 2023 Teljes neved: Lucy Chen Rendfokozatod: Százados Jelentés száma: 5. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): TEK, NNI, Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: Steven D Allen Dandártábornok Egység azonosítója: A-028 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Helyszínelés Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Éppen a városban járőr szolgálatot teljesítettünk amikor megláttunk egy Mclaren 720s-t amiben láttuk, hogy a vezetője nincs jó állapotban. Félre álltunk, majd hívtunk mentőt és ellátták. Kép(ek): Megjegyzés: - Teljes neved: Lucy Chen Rendfokozatod: Százados Jelentés száma: 6. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): TEK, NNI, Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: Steven D Allen Dandártábornok Egység azonosítója: A-028 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Igazoltatás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Éppen a városban járőr szolgálatot teljesítettünk amikor megláttunk egy Audi Rs6-ot amire bejelzett a rendszer, hogy körözött. Félre állítottuk, majd a igazoltatás végén elengedtük, mert betudta bizonyítani, hogy nem ő miatta van rajta a körözés. Kép(ek): Megjegyzés: - Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stella Henderson Hozzászólva: Március 11, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: Március 11, 2023 (módosított) Teljes neved: Lucy Chen Rendfokozatod: Százados Jelentés száma: 7. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): TEK, NNI, Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: - Egység azonosítója: L-021 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): üldözés Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Éppen a városban járőr szolgálatot teljesítettem, mikor be jelzett egy körözött Camarot a rendszer. Mire kiértem a megadott helyszínre már a egyik egység követte és felszólította. A Camaro nem állt félre így elkezdtük üldözni. A üldözés végén sikerült neki leráznia minket. Kép(ek): Megjegyzés: - Teljes neved: Lucy Chen Rendfokozatod: Százados Jelentés száma: 8. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): TEK, NNI, Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: Steven D Allen Dandártábornok Egység azonosítója: A-028 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Üldözés Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Éppen a városban járőr szolgálatot teljesítettünk amikor a egyik egység erősítést kért egy üldözéshez. A üldözés végén a menekülő kocsit nem sikerült elkapni. Kép(ek): Megjegyzés: - Edited Március 22, 2023 by Lucy Chen Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stella Henderson Hozzászólva: Március 11, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: Március 11, 2023 Teljes neved: Lucy Chen Rendfokozatod: Százados Jelentés száma: 9. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): TEK, NNI, Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: Steven D Allen Dandártábornok Egység azonosítója: A-028 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Üldözés Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Éppen a városban járőr szolgálatot teljesítettünk amikor bejelzett egy körözött kocsit a rendszer. Elkezdtük üldözni, majd a üldözés végén felborult és lövöldözés alakult ki. A lövöldözés végén sikerült likvidálni a elkövetőket. Kép(ek): Megjegyzés: - Teljes neved: Lucy Chen Rendfokozatod: Százados Jelentés száma: 10. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): TEK, NNI, Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: - Egység azonosítója: L-021 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Üldözés Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Éppen a városban járőr szolgálatot teljesítettem, mikor egy egység erősítést kért egy üldözésre. Elindultam pozíciójukra, majd becsatlakoztam a üldözésben. A üldözött járműnek végül sikerült elmenekülnie. Kép(ek): Megjegyzés: - Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stella Henderson Hozzászólva: Március 22, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: Március 22, 2023 (módosított) Teljes neved: Lucy Chen Rendfokozatod: Százados Jelentés száma: 11. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): TEK, NNI, Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: - Egység azonosítója: L-021 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Üldözés Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Éppen a városban járőr szolgálatot teljesítettem, mikor egy egység erősítést kért egy üldözésre. Elindultam pozíciójukra, majd becsatlakoztam a üldözésben. A üldözött járművet végül el tudtuk kapni. Kép(ek): Megjegyzés: - Teljes neved: Lucy Chen Rendfokozatod: Százados Jelentés száma: 12. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): TEK, NNI, Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: - Egység azonosítója: L-021 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Üldözés Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Éppen a városban járőr szolgálatot teljesítettem, mikor egy egység erősítést kért egy üldözésre. Elindultam pozíciójukra, majd becsatlakoztam a üldözésben. A üldözés végén a üldözött jármű elmenekült. Kép(ek): Megjegyzés: - Edited Március 22, 2023 by Lucy Chen Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stella Henderson Hozzászólva: Március 22, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: Március 22, 2023 Teljes neved: Lucy Chen Rendfokozatod: Százados Jelentés száma: 13. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): TEK, NNI, Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: Marco Prado Őrmester Egység azonosítója: A-021 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Igazoltatás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Éppen a városban járőr szolgálatot teljesítettünk amikor bejelzett egy körözött kocsi. Félre állítottuk, majd a igazoltatás végén egy csekkel tovább engedtük. A körözést tudta bizonyítani, hogy nem ő miatta van. Kép(ek): Megjegyzés: - Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stella Henderson Hozzászólva: Március 22, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: Március 22, 2023 Teljes neved: Lucy Chen Rendfokozatod: Százados Jelentés száma: 14. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): TEK, NNI, Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: Marco Prado Őrmester Egység azonosítója: A-021 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Üldözés Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Éppen a külvárosban járőr szolgálatot teljesítettünk amikor szabálytalanul megelőzött egy Dodge Demon SRT. Igazoltatni akartuk, majd a felszólításra nem ált félre. Elkezdtük üldözni, majd a üldözés végén sikerült elkapni és előállítani. Kép(ek): Megjegyzés: - Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stella Henderson Hozzászólva: Április 3, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: Április 3, 2023 (módosított) Teljes neved: Lucy Chen Rendfokozatod: Őrnagy Jelentés száma: 1. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): TEK, NNI, MR, PF, VR, LR Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: - Egység azonosítója: L-021 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Üldözés Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Éppen a városban járőr szolgálatot teljesítettem, mikor egy egység erősítést kért egy üldözésre. Elindultam pozíciójukra, majd becsatlakoztam a üldözésben. A üldözés végén a üldözött jármű elmenekült. Kép(ek): Megjegyzés: - Teljes neved: Lucy Chen Rendfokozatod: Őrnagy Jelentés száma: 2. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): TEK, NNI, MR, PF, VR, LR Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: - Egység azonosítója: L-021 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Üldözés Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Éppen a városban járőr szolgálatot teljesítettem, mikor egy egység erősítést kért egy üldözésre. Elindultam pozíciójukra, majd becsatlakoztam a üldözésben. A üldözés végén a üldözött jármű elmenekült. Kép(ek): Megjegyzés: - Edited Április 23, 2023 by Stella Henderson Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stella Henderson Hozzászólva: Április 3, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: Április 3, 2023 (módosított) Teljes neved: Lucy Chen Rendfokozatod: Őrnagy Jelentés száma: 3. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): TEK, NNI, MR, PF, VR, LR Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: - Egység azonosítója: L-021 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Előállítás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Éppen szolgálaton kívül voltam amikor a Skate Parknál megálltam, hogy megnézem, hogy mi történt, mert mentő is volt a helyszínen. Miközben beszélgettem a Kórházigazgatójával jött egy biciklis és életveszélyes mutatványokat kezdet el csinálni közúton. Miközben csinált egy trükköt felment a járdára és elütötte a igazgatót. Ezek után szolgálatban léptem és elkezdtem keresni a biciklist, mert a igazgató megsérült a eséstől és a biciklis meg elhajtott a helyszínről. A mentős feljelentette a urat és elkezdtem keresni a városban. Miután megtaláltam elvontatták szerelőhöz ahol megjavították a kocsiját, majd szóltam neki, hogy álljon félre, de nem ált meg így elkezdtem üldözni. A üldözés végén megkapta a büntetését. Kép(ek): Megjegyzés: - Edited Április 23, 2023 by Stella Henderson Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stella Henderson Hozzászólva: Április 23, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: Április 23, 2023 (módosított) Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: Őrnagy Jelentés száma: 4. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): TEK, NNI, MR, PF, VR, LR Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: Luke Alvez Törzsőrmester Egység azonosítója: A-021 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Előállítás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Éppen csak elkezdtük a járőrszolgálatot erősítést kért egy egység elindultunk a erősítésre, majd megnéztük a szituációt ott. A erősítés oka egy körözött gépjármű volt. A tulajdonosát sikeresen kiszállítottuk, majd bevittük kihallgatásra a kihallgatás végén megkapta a büntetését. Kép(ek): Megjegyzés: - Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: Őrnagy Jelentés száma: 5. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): TEK, NNI, MR, PF, VR, LR Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: Luke Alvez Törzsőrmester Egység azonosítója: A-021 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Üldözés Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Éppen járőr szolgálatot teljesítettünk amikor megláttunk egy kocsit ami szabálytalanul hajtott. Felszólítottuk, de nem állt félre így elkezdtük üldözni. A üldözés végén totálkáros lett a kocsija, majd fegyvert rántott és elkezdett lövöldözni. A lövöldöző férfit végül sikerült likvidálni. Kép(ek): Megjegyzés: - Edited Április 23, 2023 by Stella Henderson Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stella Henderson Hozzászólva: Április 23, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: Április 23, 2023 Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: Őrnagy Jelentés száma: 6. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): TEK, NNI, MR, PF, VR, LR Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: Ashley Ledger Főtörzszászlós Egység azonosítója: A-021 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Igazoltatás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Éppen járőr szolgálatot teljesítettünk amikor megláttunk fűnyírót ami szabálytalanul közlekedett félre állítottuk, majd elkezdtük igazoltatni. A igazoltatás végén figyelmeztetéssel tovább engedtük. Kép(ek): Megjegyzés: - Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: Őrnagy Jelentés száma: 7. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): TEK, NNI, MR, PF, VR, LR Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: - Egység azonosítója: L-021 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Igazoltatás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Éppen igazoltatást hajtottam végre amikor a végén megláttam egy tehergépkocsit aki szabálytalanul és életveszélyesen közlekedett. Felszólítottam, majd igazoltattam. A igazoltatás végén egy figyelmeztetéssel engedtem. Kép(ek): Megjegyzés: - Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stella Henderson Hozzászólva: Április 23, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: Április 23, 2023 Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: Őrnagy Jelentés száma: 8. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): TEK, NNI, MR, PF, VR, LR Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: - Egység azonosítója: L-021 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Igazoltatás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Éppen járőr szolgálatot teljesítettem amikor megláttam egy szabálytalanul közlekedő motorost. Félre alítottam majd igazoltattam. A igazoltatás végén egy büntetést kapott és nem macheted tovább a motorral a tulajdonosa. Kép(ek): Megjegyzés: - Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: Őrnagy Jelentés száma: 9. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): TEK, NNI, MR, PF, VR, LR Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: - Egység azonosítója: L-021 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Igazoltatás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Éppen végeztem egy előző igazoltatással amikor össze ütközött 2 személygépkocsi, majd a egyik elhajtott a helyszínről. Mire megkérdeztem a ott maradt kocsist addigra vissza jött a másik. Félre állítottam, majd egymás között letudta rendezni a 2 sofőr. A vétkes sofőrt meg egy figyelmeztetéssel elengedtem. Kép(ek): Megjegyzés: - Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stella Henderson Hozzászólva: Április 23, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: Április 23, 2023 Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: Őrnagy Jelentés száma: 10. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): TEK, NNI, MR, PF, VR, LR Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: - Egység azonosítója: L-021 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Igazoltatás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Éppen járőr szolgálatot teljesítettem amikor megláttam egy szabálytalanul közlekedő kocsit. Félre alítottam majd igazoltattam. A igazoltatás végén egy büntetést kapott és nem meheted tovább a kocsival a tulajdonosa ugyan is nem volt forgalmi engedély, illetve bevontam a jogosítványát a büntetőpontok össze gyülése miatt. Kép(ek): Megjegyzés: - Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: Őrnagy Jelentés száma: 11. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): TEK, NNI, MR, PF, VR, LR Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: - Egység azonosítója: L-021 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Előállítás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: A előző jelentésben szereplő személyt többször is félre állítottam a igazoltatás után ugyan is elhajtott a kocsijával a tiltásom ellenére. A 4.-ik esetnél viszont elkezdett menekülni. A menekülése végén sikerült lesokkolnom és bevinnem a őrsre előállítani, majd a előállítás végén megkapta a büntetéseit. Kép(ek): Megjegyzés: - Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stella Henderson Hozzászólva: Május 1, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: Május 1, 2023 Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: Őrnagy Jelentés száma: 12. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): TEK, NNI, MR, PF, VR, LR Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: - Egység azonosítója: L-021 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Igazoltatás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Éppen járőr szolgálatot teljesítettem amikor megláttam egy tartályos kocsit ami egy kicsit gyorsabban hajtott mint ami a megengedett. Félre állítottam, majd a igazoltatás végén egy figyelmeztetéssel elengedtem. Kép(ek): Megjegyzés: - Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: Őrnagy Jelentés száma: 13. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): TEK, NNI, MR, PF, VR, LR Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: - Egység azonosítója: L-021 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Igazoltatás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Éppen járőr szolgálatot teljesítettem amikor megláttam egy BMW X5-t ami egy kicsit gyorsabban hajtott mint ami a megengedett. Félre állítottam, majd a igazoltatás végén egy figyelmeztetéssel elengedtem. Kép(ek): Megjegyzés: - Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stella Henderson Hozzászólva: Május 1, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: Május 1, 2023 Teljes neved: Stella Henderson Rendfokozatod: Őrnagy Jelentés száma: 14. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): TEK, NNI, MR, PF, VR, LR Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: - Egység azonosítója: L-021 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Helyszínelés Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Éppen a őrsön vártam a jelentkezőket amikor jött egy hívás. Elindultam a helyszínre, amint megérkeztem megkérdeztem, hogy miben segíthetek. Az a úr aki kihívott minket azt mondta, hogy egy férfit bezártak egy szobába. Miközben sétáltam a házhoz bekopogni ajtót nyitottak és ki jött 1 Nő és 1 Férfi. Elkezdtek vitatkozni, hogy a Nő nem zárta be, hanem beragad a zár és be kellet rúgnia. A vita végén bementem a házba és megnéztem a ajtót. A ajtón látható volt egy lábnyom és a zárja teljesen szét volt törve így a állítás igaz volt így a intézkedésnek véget vetettem. Kép(ek): Megjegyzés: - Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések