Davey D Milan Létrehozva: Április 28, 2023 Megosztás Létrehozva: Április 28, 2023 IC/InGame neved: < Kantar Milan> A ban időpontja: < 2020.11.22> A ban oka: < Szerverhírdetés, ooc stílus. > A ban időtartama: < 2035.11.22 > Admin neve, aki bannolt: < Laci > Miért szeretnéd az unbant? < Ez a bann akkor történt mikor a Nexusosok és a Nextgamingesek "egymás ellen voltak" engem meg belerángattak ebbe hogy hírdessek és stb. Ezt persze már mára szánom bánom mert akkor még fiatal voltam. 3 év telt el azóta, mindenki változhat.> Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Április 28, 2023 Megosztás Hozzászólva: Április 28, 2023 Szia! Nem tudom mi történt pontosan, ugyanakkor remélem hogy figyelni fogsz a stílusodra a visszatérést követően. Az UB-t a következő feltételekkel adom meg: 30 perc tanító jail, az UB fejében, és a visszarázódás érdekében Bármilyen súlyosabb szabályszegés esetén visszakerül a ban, UB-ra pedig azt követően nem lesz lehetőség Bármilyen, a stílusodat érintő ügy esetén visszakerül a ban, UB-ra pedig azt követően nem lesz lehetőség A feltételek adottak, amennyiben megfelel, rövidesen leveszem a kitiltásod. Z/H Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések