Jacob Michael Létrehozva: Május 3, 2023 Megosztás Létrehozva: Május 3, 2023 Los Santos Autómentő Vállalat - Jelentkezési űrlap OOC RÉSZ Mi a neved? - Varga Erik - Hány éves vagy? - 15 - Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - 2-3-4 - Jelenlegi játszott perceid száma: - 18888 - Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! - https://imgur.com/a/LIU8p1h - Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? - Igen voltam. OMSZ-ben - Miért ezt a frakciót választanád? (Minimum 2 mondatban fejtsd ki) - Ki szeretném magam benne próbálni. Illetve egy jó közösség tagja lenni.. - Rendelkezel-e Discord fiókkal illetve TeamSpeak 3 klienssel? - Mindkettővel - Mesélj magadról pár mondatban! ( Minimum 5-6 kerek magyar mondat. ) - Erik-nek hívnak 16 éves vagyok. Körülbelül 2-3 éve mta-zom. 2021.03-ban regisztráltam barátokkal/barátnőkkel jókat rp-ztünk aztán ez elmúlt azóta nagy ritkán felmentem rp-zni kicsit, Haverom kollégista és pedig Suli/Edzések mellett Szívesen csinálnám ezt. Régen nagyon aktív voltam a szerveren, frakcióban is voltam. Szabályzattal illetve a felfogásommal nem hiszem, hogy gond lenne. Úgy érzem meg tudnám állni a helyem a Frakcióban. IC Rész Jelentkező neve: - Jacob Michael - Jelentkező születési helye, ideje: - Los Santos, 1990 - Jelentkező anyjának leánykori neve: - Bianca Rose - Jelentkező apjának neve: - Jacob Michael - Előző munkahelye(i): - OMSZ, Rákászat , kisebb maszek munkák. - Mi a véleménye a csapatmunkáról? (3-4 mondat) - Nincs bajom a csapatmunkával, nem szokott bajom lenni emberekkel és könnyen barátkozom. Nem hiszem, hogy gondot okozna, mert ott mindenki azt csinálja amit szeret. - Önéletrajz (Minimum 5-6 egybefüggő és kerek, magyar mondat) - Tisztelt LS-AMV Vezetőség én Jacob Michael vagyok, 1990-ben születtem, egy kis faluban, ahol mindenki ismert mindenkit! Apámmal és Anyámmal éltem..Isten nyugtassa őket! Apámban annak idején megtaláltam a társaságom és nagyon szerettem vele lenni és segíteni neki a kinti munkákban! Ebből adódóan a kocsinkat szinte mindig ketten bütyköltük, szintúgy a motorokat amik a kisgarázsban álltak. Sajnos ezek az idők elmúltak így 2021.03.27.-én hátrahagytam előző lakhelyem, majd beköltöztem a városba. Dolgoztam Ápoló ként, de nekem jobban tetszik a fizikai munka.. mégis csak férfi vagyok.- Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Május 4, 2023 Megosztás Hozzászólva: Május 4, 2023 Kedves jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! (megjegyzés: Miért ezt a frakciót választanád? (Minimum 2 mondatban fejtsd ki) - ez a két mondat nem éppen egybefüggő, szimplán egy mondat, aminek a közepébe egy pontot raktál...) Kérlek, hogy privát üzenetben keress fel, és a munkapozíciót írd meg nekem (másodállás, főállás (utóbbi esetén az egyeztetés csak azután lehetséges, hogy az előző frakciódból kiléptél)). Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések