Gilberto Calderon Létrehozva: Május 7, 2023 Megosztás Létrehozva: Május 7, 2023 Teljes neved: Donald Cartwright Rendfokozatod: Dandártábornok Jelentés száma: 1. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): TEK, NNI Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: Thomas Cartwright Altábornagy Egység azonosítója: U-006 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Igazoltatás, előállítás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Járőrszolgálat közben nagy sebességgel haladt el elöttünk egy McLaren P1 típusú gépjármű. Félreállítottuk, azonban a személy jogosítványa, személyi igazolványa és fegyverengedélye nem egyezett egymással. Ennek okán beszállítottuk a kapitányságra, ahol rövid kihallgatás után büntetve lett. Minden irata le volt járva, köztük a fegyverengedély is, így a Colt és 50db 9mm-es lőszer lefoglalásra került. Kép(ek): https://imgur.com/a/hHW5CjZ Megjegyzés: - Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Gilberto Calderon Hozzászólva: Május 7, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: Május 7, 2023 Teljes neved: Donald Cartwright Rendfokozatod: Dandártábornok Jelentés száma: 2. Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): TEK, NNI Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: - Egység azonosítója: U-006 Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): Igazoltatás Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: Késő esti járőrszolgálat közben Rodeo közelében nagy sebességgel átszáguldott egy BMW M5 E34 az előttem lévő kereszteződésben. Felszólításra egyből megállt, majd igazoltatást hajtottam végre. A vezetőnél semmilyen irat sem volt. Megkértem, hogy az utas, akinek volt jogosítványa, vegye át a kormányt és figyelmeztetésben részesítettem a jármű vezetőjét. Büntetés nem történt ((kis szintű játékos)). Kép(ek): https://imgur.com/a/A8bSx8Q Megjegyzés: - Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések