Notdogo Létrehozva: Május 29, 2023 Megosztás Létrehozva: Május 29, 2023 (módosított) Los Santos Taxi Logó: https://imgur.com/a/rtVd30p OOC önéletrajz: Máté Ákosnak hívnak, 13 és fél éves vagyok és egy szót fogadó és jól nevelt gyerek vagyok. Lassan 1 éve RP-zek. Általában hétköznap nem vagyok fent de hétvégén sokat szoktam. Hobbim közé tartozik a biciklizés, motorozás, focizás és a gépen való játszás. Amivel játszok: Warzone, MTA, Roblox, ETS2 és még sok más játékkal. IC önéletrajz: Ivana Boskovicnak hívnak, 26 éves vagyok, 1997 július 8-án születem Starigradba-ba. 173 cm vagyok és 67kg. Édes apámat Luka Boskovicnak hívják és édes anyámat pedig Magyarosi Ibolyának hívják. Szüleim be írattak egy iskolába, ahol elvégeztem a gimit és a autó szerelőit. Aztán a bajok elkezdődtek az éjszakai kijárogatások és az első cigizések. Élet célom az, hogy legyen egy saját házam. Pozitív és együttműködő embernek tartom magam. Kedvenc ételem a pizza. UCP adatok: https://imgur.com/a/L55Ik63 Frakció felépítése: rangok: maradhatnak leader és alleader: William Har lesz a második leader. Hywel Tegwen maradhat alleader. Frakció céljai, programja, mit szeretnél elérni: Azt szeretném elérni hogy legyen ez frakció nagyon együtt működő. Meg azt hogy sikeres legyen. Miért pont ezt a frakciót választanád?: Mert először szeretném meg pályázni ezt a frakit. Szerinted milyen szerepe van a taxinak a szerveren? Miért téged válasszunk?: Mert ezt a frakciót fel tudnánk lendíteni ezt a frakciót és jól karban tudnám tartani. Voltál már más szerveren frakció tulajdonos/leader?: Még sajnos nem. Edited Május 29, 2023 by Ivana Boskovic 2 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Notdogo Hozzászólva: Május 29, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: Május 29, 2023 Sajnos a logót nem tudtam máshogy megcsinálni. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Május 29, 2023 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Május 29, 2023 Kedves Jelentkező! A vezetőség áttekintette a pályázatát, és úgy döntött hogy elutasításra kerül! Rövid, formázatlan lap. Vesd össze egy elfogadott frakciópályázattal és nézd meg ki a különbség másé és a tiéd közt. (Félre ne értsd, nem azért mondtam hogy másét lemásold, mert az is instant elutasítás) 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések