Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

TAXI pályázás

Notdogo

Ajánlott bejegyzések

N_vtelen-1.png

Los Santos Taxi

•  Logó: https://imgur.com/a/rtVd30p
  • OOC önéletrajz: Máté Ákosnak hívnak, 13 és fél éves vagyok és egy szót fogadó és jól nevelt gyerek vagyok. Lassan 1 éve RP-zek. Általában hétköznap nem vagyok fent de hétvégén sokat szoktam. Hobbim közé tartozik a biciklizés, motorozás, focizás és a gépen való játszás. Amivel játszok: Warzone, MTA, Roblox, ETS2 és még sok más játékkal.
  • IC önéletrajz: Ivana Boskovicnak hívnak, 26 éves vagyok, 1997 július 8-án születem Starigradba-ba. 173 cm vagyok és 67kg. Édes apámat Luka Boskovicnak hívják és édes anyámat pedig Magyarosi Ibolyának hívják. Szüleim be írattak egy iskolába, ahol elvégeztem a gimit és a autó szerelőit. Aztán a bajok elkezdődtek az éjszakai kijárogatások és az első cigizések. Élet célom az, hogy legyen egy saját házam. Pozitív és együttműködő embernek tartom magam. Kedvenc ételem a pizza.
  • UCP adatok: https://imgur.com/a/L55Ik63
  • Frakció felépítése:
    • rangok: maradhatnak
    • leader és alleader: William Har lesz a második leader. Hywel Tegwen maradhat alleader.
  • Frakció céljai, programja, mit szeretnél elérni: Azt szeretném elérni hogy legyen ez frakció nagyon együtt működő. Meg azt hogy sikeres legyen.
  • Miért pont ezt a frakciót választanád?: Mert először szeretném meg pályázni ezt a frakit.
  • Szerinted milyen szerepe van a taxinak a szerveren?
  • Miért téged válasszunk?: Mert ezt a frakciót fel tudnánk lendíteni ezt a frakciót és jól karban tudnám tartani.
  • Voltál már más szerveren frakció tulajdonos/leader?: Még sajnos nem.
Edited by Ivana Boskovic
  • Haha 2
  • Zavaros 1

• Szuperadmin

Kedves Jelentkező!

A vezetőség áttekintette a pályázatát, és úgy döntött hogy elutasításra kerül!

Rövid, formázatlan lap. Vesd össze egy elfogadott frakciópályázattal és nézd meg ki a különbség másé és a tiéd közt. (Félre ne értsd, nem azért mondtam hogy másét lemásold, mert az is instant elutasítás)

• Like 1

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.