Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Dominic Westbrook - La Cosa Nostra Pályázat

Ajánlott bejegyzések

La Cosa Nostra Pályáztat               

Magunkról                           

DoMaAh {Fő Leader}                                                                    

Sziasztok!Én Dominik vagyok,de inkább jobban szeretem,ha Dománk hívnak.14éves vagyok,és már több mint 3 és fél éve MTA-zok.Szabadidőmben sportolni illetve játszani szoktam.Kedvenc játékom a Multi Theft Auto.Szegeden élek,és az elkövetezendő évben fogok felvételizni az egyik középiskolába.Remélem,hogy befogok kerülni az általam kiválasztott iskolába,de ehez tanulnom is kell.

Liquid {Al Leader}                                                                           

Tiszteletem!Én Laci vagyok,de Liquid-nek hívnak a barátaim.14éves vagyok,Kaposváron élek.Már 2 és fél éve játszom RP szervereken.Szabadidőmben főképp MTA-zni szoktam.Kedvenc sportom a kosárlabda.Az idén írtam meg a felvételimet,és bekerültem az általam választott iskolába.Szerencsére könnyen szerzek barátokat.

Mióta RP-zünk?                        

DoMaAh: Nagyjából 3éve.                                                        

Liquid: Nagyjából 2 és fél éve.                                                    

IC Önéletrajz                          

A nevem Dominic Westbrook Sziciliába születtem.Anyukám említette nekem,hogy az apukám már akkor a La Cosa Nostra tagja volt.Soha nem voltam olyan,mint egy átlagos gyerek,én mindig mindenböl a legjobbat, kaptam meg.Miután telt,múlt az idő, én is egyre több illegális dologba vettem részt.Egyszer tagja is voltam a La Cosa Nostrának,de aztán feloszlott,így egyedül folytattam az utamat.

Frakció neve,tagok                      

A frakció neve egyértelműen La Cosa Nostra lenne.A frakcióba Én{Doma},Liquid,és még egy haverom lenne egyenlőre benne,de nagy esélyt tartok arra,hogy lenne igény erre a frakcióra is.

Frakció története                         

A Cosa nostra a leghírhedtebb olasz maffiacsoport, amely a 19. század közepe felé alakult ki Szicíliában. A szervezet a századvégi szicíliai kivándorlási hullámokkal az USA keleti partján is megjelent. A Cosa nostra egyszerre jelenti a szicíliai és az amerikai maffiát. Kriminalisztikai szakértők szerint a Cosa nostra Európa legbefolyásosabb bűnözői csoportja. Olaszországon és az Egyesült Államokon kívül többek között jelen van még Oroszországban,Kanadában és Franciaországban.

Maga a Cosa nostra kifejezés azt jelenti „a mi dolgunk”, „a mi ügyünk".

Rangok a frakcióban                    

Capo di tutti Capi{Fő Leader}

Capo du Capi Re{Al Leader}

Capo Crime

Capo Bastone

Consigliere

Contabile

Caporegimre

Soldato

Picciotto

Céljaim a frakcióval             

Bizonyos bandák befenyítése

RP-t vinni a frakcióba(AMT rablás,bankrablás)

Kitünni a többi frakció közül

Illegális kereskedelmi kapcsolat kialakítása

Bizonyos maffiák kiiktása

Város uralása

Frakció járművek              

2x Mercedes Benz G56

1x  Lincoln Town Car

2x BMW M5 E60

2x Chevrolet Camaro ZL1 

Mért engem válasszanak?        

Szerintem ahoz képest,hogy még ilyen fiatal vagyok,ahoz képest valamennyire érett gondolkodásom van,és már jópár szerveren voltam már frakció leader,és tag is.

Skinek,mappolás kép/video     

Mappolásról kép                                         

Mappolás eleje                                         

NLD2Kb6.png

Mappolás hátulja                                                 

rmuSdJL.png

Skinpack link                                                                                                                                                       https://www.gtaall.com/gta-san-andreas/skins/12266-la-cosa-nostra.html

Edited by Dominic Westbrook

• Tulajdonos

Sajnálattal kell közölnünk, hogy a pályázatod elutasításra került, nem nyerte el a vezetőség tetszését.

A mapolás helyén egy munka kezdőpontja van, ami nem lesz áthelyezve, a skinek mérete nem megfelelő, nem felel meg a pályázatban leírt elvárásoknak. Mai nap két komoly jailt szedtél össze.

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.