Dantee Létrehozva: Július 1, 2023 Megosztás Létrehozva: Július 1, 2023 (módosított) OOC Kovács Dominiknak hívnak, Pest megyében élek. Jelenleg a 15. életévemet töltöm. Van egy lány testvérem. Jászberényben tanulok a Terplán Zénó-Kolping Technikum, Gimnázium és Szakképző Iskolában. A hobbijaim közé sorolnám a kosarazást, véleményem szerint jó vagyok benne. Szabadidőm nagy részében számítógépes játékokkal játszom, mivel a gépem specifikációi gyengék ezért csak MTA-val játszom. Van két kutyám, akikkel nagyon szeretek foglalkozni. Szeretek biciklizni, szabadban lenni. Könnyen barátkozom, jól kijövök mindenkivel. Szeretem a sport autókat, illetve zenét hallgatni, mert olyankor kikapcsol az agyam például, ha ideges vagyok, akkor megnyugtat. IC karakterem története Bemutatkozás: A neve Benito Quintana, 2001. 01. 14-én született Mexikó. Édesanyja Eva Lopez, édesapja Edvardo Quintana, ő az egyetlen gyerek a családban. Gyerekkor: Születésekor édesanyja elhunyt, édesapja egy fontos, gazdag ember volt. Egy gyönyörű birtokon élt, mindene megvolt, ami kellett. Szuper gyerekkora volt, a szomszéd gyerekekkel néhány délután a közeli játszótéren játszottak. Amikor nem, akkor bébiszitterek vigyáztak rá az otthonában. Egyre idősebb lett, amikor egyik este öltönyös emberek jelentek meg a háza előtt, kinézett az ablakon és látta, hogy az apjával együtt hagyják el a helyet, azóta nem látta őt így nevelő otthonba került. Sok gyanús emlék maradt meg gyerekkorából, 16 éves lehetett kiderítette, hogy édesapja egy maffia tagja volt. Felnőtkor: Amikor 18 éves lett elment dolgozni egy targoncás céghez, nem sok pénzt keresett épphogy meg tudott élni. Egy nap összeismerkedett egy lánnyal, akit úgy hívtak, hogy Luna. Ez a lány segített neki, viszonylag sok időt töltöttek együtt. Elhatározták, hogy illegális szerekkel, fegyverekkel szeretnének kereskedni, jól is ment a biznisz az egyik ügyfél egy maffiának a vezére volt, összeismerkedtek egy picit, kialakítottak egy bizalmas kapcsolatot és csatlakoztak a maffiába. Azóta ott tevékenykednek és élik a napjaikat. Szerveren elért dolgok Eddigi Frakcióim: 16th Bloods, Sibenik Croatian Maffia, Országos Rendőr-főkapitányság, (Jelenlegi) Cartel De Sinaloa, Ezekben a frakciókban sok RP tudással gazdagodtam, sok barátot szereztem. UCP https://imgur.com/a/gR6VoB6 Játszott percek: 34746 perc Adminsegéd feladata. Véleményem szerint az adminsegéd feladata, hogy a játékosoknak segítsenek, kisebb kérdésekre választ adjanak. Ezzel ők meg könnyítik az adminisztrátorok dolgát, mivel nem az adminisztrátoroknak kell kis kérdésekre válaszolni, így az adminisztrátorok tudják intézni a fontosabb ügyeket. Aktivitás Tanítási napokon 2-3 óra Hétvégen 4-5 óra Iskola szünetekben 5-6 óra Iskola időben a tanulástól függ álltalában, ha rossz jegyet szerzek akkor van, hogy nem tudok lenni egyáltalán. Csapatmunka A csapatmunkához összhang kell, amihez álltalában idő kell, hogy kialakuljon. Ha csapatban lévők jól tudnak csapatban dolgozni akkor jobb teljesítményt érnek el. Ezért fontos, hogy a tagok jól tudjanak csapatban dolgozni. Fontos, hogy a közösségben lévők bízzanak egymásban, őszinték legyenek egymáshoz és segítsenek egymásnak. Miért pont engem válasszatok? Könnyen kontrollálható vagyok, jól dolgozom csapatban, barátságos vagyok, illedelmes, tisztelettudó és szerintem könnyen be tudnék illeszkedni. Aktivitásommal, illetve a szerveren való tapasztalataimmal szeretném segíteni az új vagy esetleg régebbi játékosokat. Az indok amiért jelentkezem Elsősorban adminisztrátor szerettem volna lenni, de bebizonyosodott, hogy még nem állok rá készen, így Laci javaslatára megjött a kedvem adminsegédnek lenni, illetve szeretnék egy jó közösség része lenni, szeretek segíteni az embereknek, amiben tudok. Szeretnék hozzájárulni a munkámmal a szerverhez. Itt kezdtem el RP-zni, sok mindent tanultam meg. Sok ismerősöm játszik a szerveren, sok emberrel kijövök itt. Pozitív tulajdonságok: - Tisztelettudó - Türelmes - Gyorsan tanulok - Vicces Negatív tulajdonságok: - Kicsit szétszórt - Szókimondó - Figyelmetlen vagyok - Izgulós vagyok Edited Július 1, 2023 by Csak_Dante 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: Július 2, 2023 Főadmin Megosztás Hozzászólva: Július 2, 2023 Kedves Jelentkező! A lapja elnyerte a vezetőség tetszését, így elfogadásra került! Várjuk Discord vagy TeamSpeak 3 szerverünkön meghallgatásra a megbeszélt időpontban. (Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot elérhetőségeim egyikén.) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések