Raymond West Létrehozva: Július 3, 2023 Megosztás Létrehozva: Július 3, 2023 (módosított) Thomas Febel Adminsegéd jelentkezés OOC Önéletrajz Bíró Milánnak hívnak egy 14 éves srác vagyok. Magyarországon belül Szabolcs Szatmár Bereg megyében élek, de mostanában elég sokat vagyok Romániában Hargita megyében Parajdon. Tanulmányaim Biológia, Matematika, Fizika, Kérmia és Földrajz terén fejlettek, ebből kifolyólag sokan eltalálhattátok, orvosnak és kertészmérnöknek tanulok. Hobbim általában az hogy szabad időmben (ami nem sok van) bringázok, bulizni járok haveraimmal, és számítógépezek. Édesanyámról szeretném örökölni egészségügyi tudásom, ugyanis ő egy osztályvezető főorvosnő, és az Országos Mentőszolgálatnál városunk mentőállomás vezetője, és az ügyeletosztály igazgatónője. Nem mondom büszke vagyok anyámra, és nem is keveset keres. Mentőszolgálattal foglalkozik még édesapám ápoló rangban, ugyanilyen szakmán és rangon a lassan 65 éves nagyapám. Apám emellett rokonommal egy nagy céget pontosabban mezőgazdasági céget vezet. Nagyapám pedig mamámmal akivel egyidős tehát ő is 65 lassan egy 500 kaptár és család között mozgó méhészetet vezetnek, melyben szívesen segédkezek. Innen lekerekíthető az, hogy miért is nem szoktam olyan sokszor online ember lenni, de ennek ellenére is jelentkezek. Ezekből a szakmákból és munkákból, megvan a napi kenyerünk. IC karakterem kiléte a szerveren Dr Thomas Febel-nek hívnak 1995.03.04 születtem a Las Venturas-i kórházban tehát 28. életévemet töltöm jelenleg. Megszülettem csodás hajnalon anyám fogod ölébe egy orvosi kötönyeg volt rajta, apám is ott volt. Akkor még csak gondolkoztam mi ez a lila anyán, és zöld öltözék apán, na vajon mivolt. Fejlődtem fejlődtem és ugyancsak anyám egyszer elmesélte a szobában hogy mi is ez az öltözék. "Kisfiam én orvos vagyok apád pedig mentős." Ekkor tudtam hogy örökölni fogom ezt a munkát és hivatást anyámtól és apámtól. Kijártam az általános iskolát, végig kitűnő tanuló voltam. Kijártam a gimnáziumot, hát ott már az angol nyelvel mivel arra hivatkoztam volt 1-2 probléma de azt is letudtam megkaptam az 5-öst félévkor, és évvégekor is. Na itt mennem kellett volna Főiskolára viszont vártam egy évet közben dolgozgadtam folyton váltogattam munkám volt amikor kertészkedtem, volt amikor fát vágtam, vagy épp gyümölcsöket szedtem le a fáról, vagy ananászt a bokorról. Aztán egyik nap megkeresett a Los Santosi Autómentő Vállalat, hogy betanítás után nem-e lennék szerelő. Mondtam legyen! Hát mit ne mondjak jó fizetést kaptam meg pénzt mindig csak unalmasnak éreztem magam, voltak igaz munkatársak, de én akkor is azt mondtam 2 hónap kemény munka után elnézést továbbállok! Ezután vezetgettem vezetgettem na hol lehet vezetni? Hát a taxiban, igen ezután a taxis melóba vánszorogtam ahol még annyit se töltöttem el mint szerelőben mindössze csak 1 hónapot. Nemsokidő kellett megkeresett az Országos Rendőrfőkapitányság hogy nem-e jelentkeznék-e hozzájuk, mondtam legyen. Tanulgattam, felvettek, áthelyeztettem magam Törzsőrmester rendfokozatban a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz. Ezt az állást egyszerűen imádtam, de sajnos felkellett mondanom, melyet nehezen tettem ugyanis jött a főiskola. Kijártam a főiskolát meglepődtem ott is a 4 év alatt végig kitűnő eredménnyel büzkélkedhettem. Na ezután nincs mese, jöhet az Országos Mentőszolgálat. Egyszerűen annyira szeretem ezt a hivatást és állást, hogy egy héten 3 24 órát is letolok simán. Fejlődgettem fejlődgettem, egyik nap a Kórházigazgató úr felhivott az irdoába beszéde van velem. Beszélgettünk beszélgettünk, s mikor oda került a sor kérte vegyem le a jelvényem, levettem. Megkaptam az újat melyen az állt Dr Thomas Febel Kórházigazgató-helyettes. Elsírtam magamat az örömtől hogy ideáig eltudtam jutni, de ezt is mindent a szüleimnek köszönhetek az én csodás édesapámnak és édesanyámnak, de nem felejtjük el a nagyszülőket sem. Akik ismét sokat segítettek, hogy egyre jobban a kis józan eszemmel fejlődjek. "Mi egy vérből valók vagyunk" Isten megsegített minket mindennel! Frakciók ahol megfordultam: Országos Rendőrfőkapitányság Országos Mentőszolgálat Los Santos Autómentő Vállalat Los Santos Taxi Társaság (NAV-ot nem emelem ki, mert egy alosztály az ORFK-ban.) UCP-d tartalma (Jailek, banok, játszott percek) https://imgur.com/a/5udj1yV https://imgur.com/a/BN9X5nn (Ha január előtt is sok jailem volt, az annak köszönhető, hogy ezen a szerveren tanultam meg játszani.) Adminsegéd feladata Ahogy a neve is említi az adminok segítése. Ők oldják meg a játékosok kisebb problémáit melyre az ők munkájuk is elég, ez főként azért van hogy az adminokat ne terheljük nekik a nagyobb ügyeket kell elintézniük. Ha van egy újonc a szerveren és nem tudja mi az az RP vagy mi a szerver szabályzat, ők tanítják meg nekik, a fogalmakat, szerverszabályzat súlyosabb de enyhébb pontjait is. Aktivitási idő Hétköznap esténként szoktam lenni, mikor is tudok lenni 2-3 órát, néha szoktam lenni nappali órákban is, viszont hétvégén, képes vagyok akár 4-5 órát játszani már a szerveren. (Ha ezek egyike nem jön össze az valószínűleg a munkám miatt van. Véleményem a csapatmunkáról A csapatmunka rendkívül fontos, mint adminsegédek, adminisztrátorok és frakció tagok terén is. Csapatban sokkal élvezetesebb a munka, gördülékenyebben sajátítjuk el a feladatot, illetve sokszor egy ügynél nem is elég 1 ember, hanem már kapásból 2 kell. Ha nincs csapatmunka nagy a feszültség, mindenki 1 dolgot akar megcsinálni, hogy ő tűnjön a legjobbnak. Pedig ez nem így van, ha mindenki egy dolgot szeretne csinálni, dől a veszekedés, káromkodás és had ne soroljam. Egy jó AS teamnak, GA teamnak és frakció teamnak összetartónak kell lenni, egy jobb ügy és szerver érdekében, hiszen ezek feltételek nélkül egy szerver nem szerver. Miért jelentkeztem adminsegédnek Számomra az adminsegéd feladat elsajátítható, megtanulható, és frakció alleaderként fontosnak érzem magamban azt, hogy jelentkezzek erre a posztra. Régebben már voltam ami nem is olyan régen volt viszont az aznap történtek miatt amit tettem nagyon megbántam, és itt láttam meg azt és tanultam meg, hogy sose jó a sunnyogás, mindent őszintén, tisztességesen és magabiztosan elkell mondani. Nagyon fontosnak tartom az adminsegédek feladatát, és szeretném betölteni ezt a feladatkört újra, éretten, magabiztosan. Miért pont engem válasszatok Eléggé régóta ismer a vezetőség főleg a 2 főadmin mivel frakció alleader vagyok. Szeretném újra felhozni a bizalmi szándékomat hogy bízzanak bennem, nem lesz több ilyen, érett vagyok erre a feladatra és ezt eddig frakció alleaderként is tartottam. Szeretnék újra az adminsegéd közösség tagja lenni. Tudok mindent hogy, hogy s mint megy, tudom a szabályzatot. Pozitív tulajdonságok -Segítőkész -Kedves -Bátor -Talpraesett Negatív tulajdonságok -Néha makacs, ez általában nem szokott előjönni de ide sorolandó -Nem szeretem a tiszteletlen embereket, ezt szoktam tudni kezelni -Néha sok ember aki nem normális tüzet éget az agyamban -Nem szeretem azokat az embereket akik direkt NONRP-nek. Elért eredményeim: N.G.H Adminsegéd Országos Mentőszolgálat-----Mentőigazgató-helyettes Los Santos Taxitársaság-----Tanuló sofőr Los Santos Autómentő Vállalat-----Próbaidős vontatós Országos Rendőrfőkapitányság-----Őrmester Nemzeti Adó- és Vámhivatal-----Törzsőrmester Készítette: Dr Thomas Febel 2023.07.03. ((Bármilyen ötletetek, vagy kritikátok van a lappal kapcsolatban, szívesen fogadom.)) Edited Július 3, 2023 by Dr Thomas Febel Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: Július 5, 2023 Főadmin Megosztás Hozzászólva: Július 5, 2023 Kedves Jelentkező! A lapja elnyerte a vezetőség tetszését, így elfogadásra került! Várjuk Discord vagy TeamSpeak 3 szerverünkön meghallgatásra egy megbeszélt időpontban! (Kérünk, hogy további egyeztetés céljából keress meg Engem privát üzenetben.) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések