Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

illegális frakció Crips

Sziszike

Ajánlott bejegyzések

OOC infók/sztorik

A Crips története:

1969-ben alapult meg Raymond Lee Washington és Stanley Tookie Williams bandáinak egyesülésével Los Angeles-ben. California déli partrészeinek egyik legnagyobb bandája több mint 35 ezer aktív taggal és közel 800 settel. A hatalmas létszám miatt a Crip és Crip közti ellentétek véres összecsapásokat eredményeztek, a settek egy része esküdt ellenségeikkel a bloods bandáival is összeálltak, annak érdekében, hogy a náluk nagyobb "kékeknek" ellen tudjanak állni. Túlnyomó részt feketék alkotják a bandák tagjait, de nagy számban van köztük fehér, mexikói és ázsiai tag is.

Ic rész

A kezdetek és az első kudarc:

Fazekas Tibor 2010-ben átszökött Los Santos-ba, miután szülővárosában a blockja felett ellenséges banda vette át az uralmat. A fiatal feltörekvő rapper és alig 1 hónapja beavatott suhanc a 24-es Motelben húzta meg magát.

latest

A rejtekhelyén lassan de biztosan elkezdte kiépíteni a kapcsolatait, így a drogkereskedelem teret nyert.Tibor hamar elterítette a híres neves crack cocainját és egyre többen dolgoztak neki. A motel lassan egy drog- és fegyverközponttá forrta ki magát, és a bandatagok hatalmuktól részegen megpróbáltak terjeszkedni, ám a kísérlet lassan kiforta magát. Hatalma egyre nőtt de attol félt hogy más bandák elorozzák az embereit, ezért mutatkozott az utcán attól tartva hogy ő is a rivális bandát vissza szoritja a saját területére. Így honaprol honapra de kezdtek visszaszorulni az ellenséges bandák.
A Crips kivonulása:

2015-ben FaT, másnéven Fazekas Tibor visszatért szülővárosába, mivel a szülei elhaláloztak. A temetés után a régi barátai felkeresték és együtt bosszút esküdtek elnyomóik ellen. Los Santosból drogot és fegyvert illetve embereket szállítottam be és hamarosan az előkészületek is megkezdődtek. 5 nehéz és keserves év után (5 barátját is utcai harcban lelőtték,így 1 barátja maratt) eljött a bosszú ideje azonban FaT súlyos sérüléseket szenvedett és kómába esett. 2020-ban mikor felébredt kómájábó.FaT barátja addig probálta az üzleteket megtartani denem nagy sikerrel. Ezért nincstelenek maradtak, így visszatértek a Motelba.

Kelly Park Compton Crips megszilárdulása

FaT (Fazekas Tibor) mikor visszatért hatalmas meglepetés fogadta, egykori bandatársai tiszteletét elnyerte mivel harcolt az Street Bloods egyik legveszedelmesebb bandájával és túlélte. A ranglétrán nagyot ugrott és ezt kihasználva egyezséget kötött a rivális bandákkal: 3 év béke cserében egy közös ellenséggel való harc.

Frakcióval való terv, bejutás, pár infó rólam

Szép jó napot/estét/reggelt mindenkinek aki elolvasta a lapot. Tudom hogy egy Frakció pályázaton nem feltétlen egy karaktertörténetet kellene leírni illetve egy egyedi karaktert rpzni de mint tudjuk FaT 23 évet élt, így arra gondoltam hogy egy másik városban egy alternatív élet sztoriját vinném.

Nos a frakcióval elsősorban egy teljes újragondolást terveztem, mind helyileg mind szabályok szerint, szükség esetén a rangokon is változtatni egy kicsit. Azért is adtam a fejem a Crips megpályázására mert NG-n a banda rp kihaló félben van és sokan a darát helyezik előtérbe, ezért a motelnál pár rp szituval lehetne ezen változtatni.

A bejutás nem lenne feltétlen nehéz, nyilván egy alap RP tudás, a tisztelet megadása lenne a fő mérvadó de ha a delikvens rendelkezik Discord és mikrofonnal az annál jobb. Ha sikerül megnyerni a frakciót természetesen kikerülne fórumra egy "hogyan közelíts meg" topic az élményképek mellett.

Rólam amit érdemes tudni, hogy 39 éve szívom Hmvhely (Hódmezővásárhely) levegőjét. Nem szeretem fényezni magam de közvetlen és humoros ember vagyok alapvetőleg, de ha a helyzet máshogy követeli meg tudok "szigorú" is lenni. Frakciók közül Vagos, Bloods, Fix&Drive helyezkedtem el.

Rangok és szerepük 

BaV [1]- még nincs beavatva, ismerkedik a bandával
BeV [2]- beavatott nagyjából tudja mi a dörgés
Tesó [3]- A beavatás óta kis idő telt el, minden erejével a ranglétra mászásán van
DrogD [4]- főleg a drogok termesztésével és eladásával foglalkozik (itt csak pár ember lenne mint termesztő)
WD [5]- főleg a fegyverkereskedelemben utaznak (szintén pár ember foglalkozna ezzel)
Gangsta [6]- sokat tett a bandáért, mindig kiállt társai mellett
OG [7]- Kiemelkedően sokat tett a bandáért és vezetőjéért, akár élete kockáztatásával is.
Főnők [8] - a banda 2. alapítója és második számú vezetője és helyettese (Alleader rang)
Vezér [9] - a banda alapítója és első számú vezetője (Főleader rang)

skinek https://libertycity.net/files/gta-san-andreas/15457-crips.html

https://libertycity.net/files/gta-san-andreas/134015-black-crip-bandana.html

Tagok: FaT (Fazekas Tibor)

DiF (Dido Farmandó)

Autok:Volswagen golf r32

Chevrolet impala

Peugeot 406

Merces-Benz E500 W124

Shelby cobra 

Mappolás:https://libertycity.net/files/gta-san-andreas/55467-motel-room-v-1.0.html (ezt találtam hozzá csak,ha tudsz akkor segits egy kicsit)

Játszott idö ezen a szerveren: 7964 perc

K-pkiv-g-s.png

Köszönöm, hogy időt szántál rá és, hogy elolvastad!

Tisztelettel: Fazekas tibor 

Főleader

Edited by Sziszike

• Sziszike changed the title to  illegális frakció Crips

Szia ! 

A lapod szinte minden pontban vérzik... Ha meg másolt a lap mint felettem említettek akkor jobban jártál volna, hogyha utána nézel egy kicsit vagy saját ötletből rakod össze az egészet.( feltéve ha tényleg másolt, ha meg saját akkor kutass a banda roleplay után rendesen.) Mellette a pályázat formázásával se foglalkoztál sokat.

Felületesen körül írva ennyi a véleményem a pályázatodról, nem szerettem volna több mindenbe belekötni. Egyértelműen Nem Támogatom!

szia a lényeg benne volt, a listán ezt kértétek igaz nem abba a sorrendben de benne volt minden a pálya mappolást nem tudtam beletenni sehogy nem sikerül pedig kérdeztem adminokat is róla meg segéd adminokat is de nem tudtak segiteni ebben. Ami a bandával történt az történelem és azt nem lehet megmásitani mert ez az igasság pedig megnéztem tőbb oldalt is róla. Sajnálom hogy nem sikerült bejutni a játékba ilyen szinten de én megtettem mindent az ügy érdekében. Igaz hogy ugy tünik mint ha kimásoltam volna de valahonnan kellet valamilyen sablont néznem mert nem akartam hogy valami kimaradjon az igénylésböl. Köszönöm a türelmet és a hozzászolásokat.

UI: a történelmet nem tudom átirni mert az nem volna valos a játékhoz , mivel ez egy valosághü játék.

Tisztelettel: A kérelmezö (Fazekas Tibor)

• Haha 2

• Szuperadmin

Kedves Jelentkező!

A vezetőség áttekintette a pályázatát, és úgy döntött hogy elutasításra kerül!

- Formázás elhanyagolása

- Helyesírási hibák

- UCP kép hiánya (Nem a karaktered adatairol kell a kép, hanem az adminjailjeidről/banjaidról)

Másodjára sem jött neked össze az, hogy egy rendezett pályázatot benyújts, így kérlek ne próbálkozz ezzel legalabb 1 hónapig. Ez alatt az egy hónap alatt nézz utána hogy hogy is kell egy ilyen pályázat kinézzen, és akár kezd el ezt megírni úgy, hogy elrejtve hagyod a lapot.

• Like 1

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.