Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Fazekas Tibor [Illegális] Green Gang Pályázat

Sziszike

Ajánlott bejegyzések

OOC ön életrajz

1983-ban születem Hódmezővásárhelyen, 39 éves vagyok
Fazekas Tibor a nevem( bece nevem: FaT a nevemből eredően)
Accountom ID: 9590
Játszot perceim száma ezen a szerveren:per pillanat 8115
Hétköznap 3-4 órát hétvégén 5-6 órát
Ezen a szerveren 20 percet voltam admin jailba, ötközés során elfelejtett micro RP Matteo által 
Mióta ez az eset történt mindig figyelek a micro RP re akkor is ha admin nincs fent
 K-pkiv-g-s.png
Ezen a szerveren nem voltam még frakiba, de ezért szeretnék egy saját frakciót mert nem ismerek itt még nagyon senkiit hiszen tapasztlataim szerint nem látogatják sokan ezt a szervert., ezen változtatni szeretnék hogy több RP legyen és a szabályokat betartatni a lehendő tagokal is.
A szabály sértéseket nem tolerálom a banda tagok között vagy ha adminak nincs igaza szembe állok a tagok igazáért is.
Ez a való életben is igaz kiállok barátaim és munkatársaim igazáért ez teljesen a főnök dolga. Megbüntetem ha kiderül a turpisság ( persze barát vagy csapat tag legyen )
Ezen a szerveren még nem voltam kitíltva más szervereken kickeltek azért mert az admin nem talált fogás rajtam ezért így könnyebb volt neki a témát lezáni.
2 éve RP-zek különböző szervereken aktívan hiszen nem ez az egyetlen szerver amin szoktam játszani azért ilyen kevés a játszott órám egy nap .
Ennyit magamról röviden.

Csodaország banda
(Green gang)

IC történet

2010 es a mészárlás-ról sikerel elmenekültem, (Fazekas Tibor) mindent megtetem hogy túl éljem, a kapcsolataimat próbáltam megszakítani kisebb nagyobb sikerel.
Miután Ronald meghalt elszabadúlt a pokól a bandában.
Meg változtatam a nevem és meghúztam magam 3 évig.
Miután kiderült hogy Ronald nak volt egy fia egyből elkezdték isteníteni, a zöld szeme miadt green gang-re változtaták a banda nev
ét.
Fazekas Tibor az új nevével akart belépni a bandába újra, látot néhány ismerős arcot.
Ez útán Fazekas Tibor 5 év után elhatározta hogy ő akar lenni a banda vezető, de nem jöt össze neki mert mindenki leszavazta a rangja miadt.
Az év szám lyelenleg 2017 Július közepe, Fazekas Tibor elhatároza hogy megöli Ronald fiát egy hosszú tervel ami több évig is eltarthat.
De a terv félig sikerel zárúlt, Ronald fia egy verekedés miadt meghalt és az utolsó szavait Tibornak mondta el "Azt szeretném hogy telegyél a főnök mert kedvelek".
Így Fazekas Tibor lett a vezér sokszór próbálták megölni.
Fazekas Tibort elutasítota a Green Gang tagjai ezért mindenki kilépet lassacskán (3 éven keresztül) és ujra alapítoták a Csodaország bandát Aki lassan elhúlt.
Így Fazekas Tibor egyedül marad egy Roma származású emberel Dido Farmando-val akivel össze barátkoztak 1 hósszú év allat.

Frakció neve: Green Gang (G G)
Most két főt számlál BIZTOSAN, de fel akarjuk fejleszteni 10-12-re ( ha lehetséges? )
Életkoruk persze korláthoz kötve 14 év től felfelé, de ha nincs más akkor lehet lejebb is vinni a határt :)
BIZTOS tagok: Fazekas Tibor [ FaT { Vezér( Leader ) } ]
Dido Farmando [DiF {Főnök (Alleader ) } ]

Frakció Felépítéseí

Rangok és szerepük 

BaV [1]- még nincs beavatva, ismerkedik a bandával
BeV [2]- beavatott nagyjából tudja mi a dörgés
Tesó [3]- A beavatás óta kis idő telt el, minden erejével a ranglétra mászásán van
DrogD [4]- főleg a drogok termesztésével és eladásával foglalkozik (itt csak pár ember lenne mint termesztő)
WD [5]- főleg a fegyverkereskedelemben utaznak (szintén pár ember foglalkozna ezzel)
Gangsta [6]- sokat tett a bandáért, mindig kiállt társai mellett
OG [7]- Kiemelkedően sokat tett a bandáért és vezetőjéért, akár élete kockáztatásával is.
Főnők [8] - a banda 2. alapítója és második számú vezetője és helyettese (Alleader rang)
Vezér [9] - a banda alapítója és első számú vezetője (Főleader rang)

CÉLOK A FAKCIÓVAL
Fel lendíteni a várso nyüsgését, rettegésben tartani az ellenséges Bandákat/Maffiákat. 
Jókat RP-ni a szerveren és helyesen. Mi akarunk lenni a legjobbak mindenbe és uralmunk alá szeretnénk hajtani az összes frakciót bizonyos határ között. Szeretnénk azt ha meglátnak minket akkor be kasizanak elégé. 😃

Autók: 

Volswagen golf r32 2x

Chevrolet impala (alku képes nem muszáj)

Peugeot 406

Merces-Benz E500 W124 (alku képes nem muszáj)
           Shelby cobra  2x

Azért válasz minket mert fel akarjuk lendíteni a szerver forgalmát,  jó RP-t fogunk nyújtani a szerver érdekében.
Próbálunk más szerverekről más embereket hívni ebbe a jó közösségbe.

Más szervereken is voltam megszavazott leader  bár mindenki a létra alsó fokáról kezd 🙂

Skinek:
      https://libertycity.net/files/gta-san-andreas/59025-zeljonaja-rubashka.html
      https://libertycity.net/files/gta-san-andreas/189473-zeljonyjj-kostjum-sutenjora.html
      https://libertycity.net/files/gta-san-andreas/180492-black-rockstar-hoodie-with-green-tee.html

HQ Mapolás ( Remélem jó ) :
                                               https://www.mediafire.com/folder/wdt6qlsx7oamv/green+gang+HQ+mapolás+24+hours+motel 

HQ

latest

Edited by Sziszike

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.