Sonic_Vok_Bro Létrehozva: Augusztus 7, 2023 Megosztás Létrehozva: Augusztus 7, 2023 (módosított) Magamról 14 éves vagyok Kristóf a nevem Szeretek játszani. Általános iskolába járok 8. osztályba Hódmezővásárhelyen. A hobbim a játék és az edzés. Nem vagyok agresszív nagyon és nem lehet könnyen felidegesíteni. Amit elértem a szerveren IC nevem: Dido Farmando Vagyonom: 1000 dollár körül (most költöttem el az összes pénzem) Sikereim: eddig nem nagyon voltak Frakciók: Nem voltam még frakcióban ezen a szerveren. IC karakteremről tudni valók: agresszív, csóró, csúnyán beszél állandóan, szereti a pénzt de nincs neki, mindig szúrja a zsebét a pénz UCP-m tartalma Játszott percek: 465 perc Kitiltások: 0 Admin jailok: 0 Adminisztrátordolga Válaszolni a pm-re, karban tartania szerveren az RP-t, segítőkésznek lenni a játékosok felé. Idő beosztásom Kb mindig ráérek dél után egy évig utána csak hétvégéken. Úgy nyári szünet után délután 4 kor érek haza és 2 órát leszek fent. Nyárszünetben délbe lépek fel ott is úgy 2-3 órát tudok fent lenni Csapatmunka Igazából jól tudok csapatban dolgozni mindenkivel, oda figyelek mindenre az admin meetingeken is, meg igazából mindenre. (Nem igazán értetem ezt a kérdést) Miért pont engem Azért engem válasszatok mert jó vagyok a csapat munkákban és korában már voltam admin más szerveren. Tudom a szabályokat és az alap admin parancsokat is ismerem valamennyire. Miért akarok adminisztrátor lenni Igazat megvélve semmi nem motivál csak az, hogy szeretnék admin lenni ezen a szerveren. Szerettem admin lenni mert felemelő érzés amikor segítek másoknak a problémáin. Pozitív tulajdonságok Kedves vagyok Vicces vagyok Viszonylag gyorsan tudok írni Segítő kész vagyok Negatív tulajdonságok Kicsit kötekedő Makacs Rendetlen Picit lusta Picit bunkó Ui: köszi ha engem választotok Készítette: Sonik_Vok_Bro Edited Augusztus 7, 2023 by Sonic_Vok_Bro Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Hywel Tegwen Hozzászólva: Augusztus 7, 2023 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 7, 2023 Szia a helyesírási hibákat javítsd ki, DE TÁMOGATOM ( hajrá vásárhely :D) 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Joja Hozzászólva: Augusztus 7, 2023 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 7, 2023 Szia! Kissé rövid lap lett,illetve szerintem még játsz egy kicsit a szerveren tapasztald ki, hisz nincs sok játszot perced! Nem támogatom! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Augusztus 7, 2023 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 7, 2023 Kedves Jelentkező! A vezetőség áttekintette a jelentkezését, és úgy döntött hogy elutasításra kerül! (Helyesírási hibák, UCP-ről megfelelő kép, rövid és formázatlan lap, kevés játszott perc. Javaslom, hogy tölts még el bőven időt a szerveren hogy tudj tapasztalatot szerezni). 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések