Cameron Hudson Létrehozva: Szeptember 1, 2023 Megosztás Létrehozva: Szeptember 1, 2023 (módosított) Országos Mentőszolgálat - Jelentkezési űrlap IC név: Anthony Gates OOC név: Ádám Mikor születtél, hány éves vagy? 2008.04.22 UCP-ről kép [jailek, bannok, játszott percek]: https://photos.app.goo.gl/ZtUe1iiKMdksxVLq9 Mesélj magadról pár mondatban [érdeklődési kör, tanulmányok, stb.]: Sziasztok! Ádámnak hívnak 15 éves vagyok van tapasztalatom az elsősegély nyújtás sebellátásba mivel édesanyám ápolónő a Büntetésvégrehajtásnál, és ezért volt mit tanulnom tőle. Bár IRL nem tudnám magam elképzelni egészségügyi szakmában, de erpébe szeretem csinálni. Bár a Samp világában is nem is egyszer vezettem EMS-et és szeretném megmutatni hátha itt is hasznos tagja lehetek a csapatnak! Miért döntöttél az OMSZ mellett? Szeretném megmutatni a tudásom, sőt beszeretnem bizonyítani hogy hasznos tagja lehetek a csapatnak! Aktivitásodról írj pár szót! [mennyi időt leszel elérhető, stb.] Hétvége kb 3-4 óra Hétköznap necces a Suli miatt Rendelkezel TeamSpeak 3 klienssel és mikrofonnal? Mikotfonnal igen Ts-el meg nem Egyéb, amit szeretnél közölni: Nem hiszem hogy, lenne még mit. Edited Szeptember 4, 2023 by Anthony_Gates Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 Matteo Hozzászólva: Szeptember 3, 2023 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 3, 2023 Szia! Ennél a jelentkezésednél is tennék egy aprócska megjegyzést, ha nem haragszol. A probléma igazából ugyanaz. A vezetőség itt sem a karaktered általad megadott IC adataira kiváncsi, itt gondolok a belinkelt képre. Mint a rendőrségi tgf lap mintájánál is, itt is ugyanúgy meg van említve, mint látod, hogy az adminjail-eidre, a banjaidra (amennyiben van), illetve a játszott perceidre kíváncsiak. Ezt kérlek javítsd ki. Továbbá, találtam néhány helyesírási hibát is, ezért azt tanácsolom, hogy böngészd át a lapod, írd át ahol szükségét érzed. Mindezek ellenére értékelem a próbálkozásodat, nem tűnsz egy rossz embernek. A lapodat Támogatom, amennyiben javítod a 2 megemlített figyelmetlenségi hibát. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Raymond West Hozzászólva: Szeptember 10, 2023 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 10, 2023 Tisztelt jelentkező! A vezetőség áttekintette a jelentkezési lapját és a döntésünk a következő. Jelentkezését elfogadjuk! ((Keress fel elérhetőségeim egyikén az időpont egyeztetés céljából. UCP képet ha lehet küldj el nekem valamelyik elérhetőségemen. TS3 beszerzése nem nehéz, ingyenes ha kell segítség ismét keress.)) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések