Anthony _Gates Létrehozva: Október 13 Megosztás Létrehozva: Október 13 Mesélj magadról pár szó Sziasztok, Ádámnak hívnak, 15 éves vagyok, Csepelre járok a Weiss Manfréd iskolába. Hobbi szinten biciklizek, vagy úszok, néha néha kézilabdázok, unalmas perceimben vagy gyakorlom a mappolást, vagy Discord szervert készítek. Mit értél el a NextGamingen? Egy idős mentős hapsi, nincsen túl sok pénze épp hogy annyi hogy megtudjon élni. Legnagyobb sikere az volt hogy felvették az Országos mentő szolgálathoz. Régebbi munkahelye nem volt, autószállitóként dolgozott. Az UCP-d tartalma Egyszer volt Nem volt kitiltás +3000 Mit gondolsz, mi egy adminisztrátor feladata? Példát mutatni a játékosoknak, és megmutatni nekik a Roleplay világát miről is szól mindenben segíteni ha segítségre szorulnak és megoldani a másik játékos közötti konfliktust. Ha egy játékos szabályt szeg elmagyarázni neki hol hibázott és segíteni neki. A játékosok között megtudja tartani a játékélményeket. Tudjunk hatni az emberekre, valamint megmutatni a két szabályt szegett félnek hogy belássák hogy védkeztek, s ne legyen e-miatt több konfliktus és be lássák hogy mind a kettőjüknek jár a szankció! És nem maradhat ki megtanítani a játékos társainknak hogy tartsák be a szabályokat, mivel a szabályok megszegése szankciót von maga után. Aktivitási idő Hétvégén viszonylag sokat tudok lenni este felé legalább is 3-4 órát is, hétköznap délután ma 2-3 óra Mi a véleményed a csapatmunkáról? Szerintem egy admin teambe, fontos hogy az adminok tudjanak csapatban dolgozni, ha nem tudnak csapatban dolgozni akkor nem tudnak egy jó közösséget se kialakiani Miért pont téged válasszunk? Szeretek segíteni a játékosoknak, megmutatni a szervert és utat mutatni nekik. Miért jelentkeztél adminisztrátornak? Szeretném segíteni a játékostarsaim és az AdminTeamet és úgy gondolom hogy hasznos tagja lennék a csapatnak Pozitív tulajdonságok Segítőkész. Nem vagyok hirtelen haragu Jó beszedkészségem. Mindenki úgy fogadok el ahogy van. Negatív tulajdonságok Nem szeretem ha flegmáznak velem. Nem szeretem ha átcsesznek. Nem szeretem ha hülyének néznek. Nem szeretem a veszekedéseket, mert arra sokszor ugrok. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Terciusz Hozzászólva: Október 13 Főadmin Megosztás Hozzászólva: Október 13 Szia, ajánlom hogy vesd össze a lapot egy elfogadott adminisztrátori jelentkezéssel. Jelentős változást fogsz észrevenni. (Ezzel nem azt mondom, hogy másold le más lapját, csak nézd meg hohy hogy is kéne kinézzen egy ilyen lap, mivel ebbe a formába ez a lap automatikus elutasítást kapna) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Október 14 Megosztás Hozzászólva: Október 14 Kedves Jelentkező! A vezetőség áttekintette a jelentkezését, és úgy döntött hogy elutasításra kerül! (Helyesírási és formalitási hibák, gyenge formázás). (tartalmilag rövid; apróbb helyesírási hibák; nincs csatolva kép az UCP-ről; formázás konkrétan kimaradt, csak kimásoltad az elvárt pontokat --> ha nem adsz az adminisztrátori lapod kinézetére, hogy lehetek benne biztos, hogy a munkádra igényes lennél?) 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések