Christian Pjotr Létrehozva: Augusztus 24, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 24, 2019 OOC RÉSZ Mi a neved? Farkas Krisztián.Hány éves vagy? 12.Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? 3-4 órát tudok rászánni a frakcióra,lehet még többet is.Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? Még nem voltam frakcióban. Miért ezt a frakciót választanád? Szeretném a RP-met fejleszteni és egy közösségbe tartozni.Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? Igen.Mind a 2-vel.Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) Krisztiánnak hívnak,12 éves vagyok szeretek sportolni azon belül focizom.2 éve játszom MTA-val azin belül RP szerverekkel.Szeretek vezetni ezért szeretnék ebbe a frakcióba lenni. IC Rész Jelentkező neve: Christian Pjotr. Jelentkező születési helye, ideje: 1999.06.03 Jelentkező anyjának leánykori neve: Nagy Anna. Jelentkező apjának neve: Pjotr László Előző munkahelye(i): Vízimentő. Rendelkezel jogosítvánnyal? Természetesen. Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) Szeretek csapatban dolgozni.Csapatban könnyebb dolgozni mint egyedül.Ezért is szeretnék taxis lenni. Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) Christian-nak hívnak 22 éves vagyok.Szeretek vezetni és embereket szállítani.Kedves vagyok.Még gyerekkoromban a szüleim elváltak azóta apámmal élek.És most elhatároztam,hogy el szeretnék kerülni valamilyen jobb munkára is.Hogy egy kicsit több pénzem legyen.Ezért szeretnék ide jelentkezni. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Christian Pjotr Hozzászólva: Augusztus 24, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 24, 2019 Remélem el lesz fogadva Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Bertrand Sanderson Hozzászólva: Augusztus 24, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 24, 2019 Támogatom jó kis lap lett 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Christian Pjotr Hozzászólva: Augusztus 25, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 25, 2019 @Bertrand Sanderson Köszönöm. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Leez D William Hozzászólva: Augusztus 25, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 25, 2019 Elolvastam és TÁMOGATOM a lapodat. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Christian Pjotr Hozzászólva: Augusztus 25, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 25, 2019 @Leez D William Köszönöm szépen. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Szeptember 21, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 21, 2019 Hello ! Eléggé rövid lett a lapod, ha bővítenéd akkor lenne róla szó ! Kapsz hozzá 24 órát ! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Szeptember 26, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 26, 2019 Mivel nem érkezett bővítés ezért elutasításra kerül. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések