Erwin Klaus Létrehozva: November 2, 2023 Megosztás Létrehozva: November 2, 2023 (módosított) FőAdmin segítségkérés Neved: <Tyler Jhonson> Account ID, serial, felhasználónév (elég csak az egyik): <9468> Probléma, amiben a FőAdmin segítségét kéred: <Autó visszaigénylés> Bizonyíték: (ha szükséges) <[Napló]: Tyler_Jhonson járműve bezúzatva. (ID: 11196).> Egyéb megjegyzés: <Amennyiben számít, Matteo és Zsomborr admin hívásban voltak, és tudják szavukkal megerősíteni, hogy tényleg megvettem a kocsit és véletlenül bebontottam. Elég ügyetlen vagyok, valószínűleg félrenyomtam. Azért mentem bele, mert pont haverom bebontotta a motorját, és meg akartam nézni én is, hogy mennyit kapnék érte.> Edited November 2, 2023 by kurtoskalacsa Link to comment
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: November 2, 2023 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: November 2, 2023 Szia! Visszaadom neked a járművet, amennyiben visszaszolgáltatod nekem a bebontásból származó összeget. Link to comment
Főadmin Engi Hozzászólva: November 6, 2023 Főadmin Megosztás Hozzászólva: November 6, 2023 A szerveren rendezve lett. Zárom, helyezem. Link to comment
Ajánlott bejegyzések