Marcos Loyd Létrehozva: December 30, 2023 Megosztás Létrehozva: December 30, 2023 (módosított) OOC Sziasztok, Virág Máténak hívnak, Zala megyében élek. Jelenleg 14 éves vagyok. Szófogadó és fegyelmezett, tisztelettudó vagyok embertársaimmal. Szeretek csapatban dolgozni, figyelembe szoktam venni mások véleményét és azok alapján próbálok fejlődni. Jelenleg 8. osztályos vagyok, szerintem fontos a tanulás, mivel életünk első szakasza ebből áll, ezért is próbálok minél több időt fordítani a tanulásra. Nagyon szeretek rp-zni és a barátaimmal játszani. Sok időt tudok tölteni a szerveren. A hobbijaim közé sorolnám: a focizás, motorozás, videó készítés, film és egyéb más sorozat nézése is. Úgy gondolom, hogy az aktivitásommal nem lenne gond, úgy naponta olyan 4-5 órát tudnék elérhető lenni a szerveren. Ezt az időt a frakcióra tudom szánni. Körülbelül 4 éve játszok Roleplay szervereken, emellett szoktam játszani más játékokkal, például lövöldözős játékokkal (CS:GO), illetve szimulációs játékokkal. Rendszeresen sportolok football-t. Be szeretném bizonyítani magamnak, hogy ha valamit nagyon el szeretnék érni, akkor azt képes vagyok teljesíteni. IC A nevem Marcos Loyd. Chicagoban születtem 1987. Augusztus 16.-án. Szüleim neve Crhistina Mixon és Steven Loyd. Anyám irodai, apukám pedig mérnöki munkát végez. Rendészeti tanulmányaimat a Young Magnet High School-ban kezdtem el, itt jöttem rá arra, hogy engem vonz ez a szakma. A tudásom növelésének érdekében jelentkeztem az University of Chicago egyetemre, amelyet a kitartásom és motiváltságom miatt kitűnően végeztem el. Így a tényleges rendőri pályafutásomat már főhadnagy rendfokozaton kezdtem el. Több éven keresztül szolgáltam a CPD-nél (Chicago Police Department), közben áthelyeztek más államok kapitányságaira vezetői pozícióba ahol szintén remekül teljesítettem. 2022-ben elrendeltek egy detroiti túszdrámához mint akcióparancsnok, ahol a sikeres akció levezénylésért kitüntettek altábornagyi rendfokozatba. 2023-ban úgy döntöttem, hogy élek egy remek lehetőséggel ami los santosi ORFK vezérezredesi pozíció betöltésével járt. Rendfokozatok Kadét Őrmester Törzsőrmester Főtörzsőrmester Zászlós Törzszászlós Főtörzszászlós Hadnagy Főhadnagy Százados Őrnagy Alezredes Ezredes Dandártábornok Vezérőrnagy Altábornagy Vezérezredes Tagok Robin Ozzy (Zsombor) Leader lenne velem együtt Célom a frakcióval Minél több elérhető taggal és RP-vel. Emellett az is fontos számunkra, hogy a rendvédelem tagjainak és akár ha az adott roleplay szituáció úgy adja a civileknek is a legjobban bemutassuk a legnormálisabban és leghitelesebben, hogy milyen a rendvédelem RP. Az is főbb szerepet játszik céljainkban, hogy minél több játékosnak megfelelő rendvédelmi frakciót tudjunk biztosítani, ahol élveznek RP-zni és tölteni szabadidejüket. Szeretném, ha a frakciót sikeresen megpályázom, az RP szempontjából az illegális élet legaktívabb "ellenfele" lehetnénk, nagyobb és összetartóbb csapatot kialakítani. Szeretnénk valósághű és normális közösséget kialakítani. Programok: Szeretnénk fegyverszállításokat és kiképzéseket rendszeresen tartani. A kiképzéseken akarjuk fejleszteni az állóképességeket, fegyverkezelést, célzást, lövést és vezetési kompetenciát. Harctudás és önvédelmi képesség fejlesztésére irányuló edzések. A gyakorlatokon adott szituációkat kell gyakorolniuk, hogy mit csinálnak egy adott körülményben mint taktikai, mint csapatmunka szempontjából. Milyen tapasztalataim vannak a leaderség terén? Boulevard Maffia Crips Los Santos Taxitársaság 16th Street Bloods Šibenik Croatian Maffia Rollin 30's Harlem Crips Miért engem válasszatok? Úgy gondolom magamról, hogy vezető egyéniség vagyok, eltudok vezetni egy szervezetet. Jól bírom a stresszt, tudom kontrollálni az embereket ha úgy van. Nagyon szeretek csapatban dolgozni. Tudom motiválni az embereket a közös céljainkért. Rengeteget gondolkozok a frakción, hogy hogyan tudnám szebbé és minőségibbé tenni. Tudom nyújtani a maximumot. Szinte minden szabadidőmet próbálom rászánni a frakcióra. Csapatmunkáról Csapatban a legkönnyebb dolgozni, Szerintem a játékosok és a barátok közötti együttműködés nagyon fontos egy ilyen frakcióban. Közösen sokkal hamarabb meg lehet oldani egy problémát, ha összetartó a csapat. Én szívesen dolgoznék együtt másokkal. UCP https://imgur.com/a/rrXeSeO Edited Január 1 by Rodrigo Morales 6 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Gilberto Calderon Hozzászólva: December 30, 2023 Megosztás Hozzászólva: December 30, 2023 Összeszedett lap, támogatom! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: Január 2 Főadmin Megosztás Hozzászólva: Január 2 Kedves Jelentkező! A vezetőség áttekintette a pályázatát, és úgy döntött hogy elutasításra kerül! (Ettől függetlenül várlak titeket DC-n egy megbeszélésre, melynek időpontját leegyeztetjük privátban.) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések