Tulajdonos Peter Létrehozva: Január 11, 2024 Tulajdonos Megosztás Létrehozva: Január 11, 2024 (módosított) ,,Ez a nap más mint a többi, ezt te is jól tudod..." Különleges nap ez a mai, hiszen ma ünnepli a NextGaming az 5. születésnapját, ez már fél évtized, wow! Voltak rosszabb és jobb napok is a szerver életében, de köszönjük nektek, hogy még mindig itt lehetünk, és együtt játszhatunk! A születésnap alkalmából pedig bekerült egy update csomag a szerverre: Napi szerencsekerék Bekerült a kaszinóba egy nagy szerencsekerék, amit napi egyszer tudtok ingyen megpörgetni. A szerencsekeréken elég sok dolgot lehet kipörgetni: -FŐDÍJ: BMW M5 e60 -Nagyon értékes aranyláda -PP -Pénz -SlotCoin De ha nagyon szerencsétlen vagy, előfordulhat, hogy semmit nem nyersz. A PP shopban (F7) pedig elérhető a szerencsejegy, amivel további forgatásra leszel jogosult! Mi az az aranyláda? Egy teljesen új item, amire rákattintva kinyitható. A láda nagyon sok értékes PP-s tárgyat rejthet, nagyon nagy eséllyel. Valamint egy új, CSGO szerű nyitási animációt is kapott. A láda egyébként a PP Shopban is megvásárolható. Új item: Stats kártya Ez az item kinyitható az aranyládából, de a PP shopban is megvásárolható. Ez az item 100%-ra tölti az életerőt, armort, étel és ivás szükségleteket egy kattintással. Hibajavítások/módosítások: -Játszott perc nem számlálódik 15 perc AFK után, csak ha már nem afkolsz. -Lassabb vérzés -Premiumshop 3 új item(fentebb leírtak) -Discord éppen játszik státusz adminduty fix -Egyedi interiorszerkesztő: visszajáró pénz kiírás javítás, végtelen pénz bug javítva -Tuning rendszer neon ingyenesség javítva -Regisztrációnál női skinekből kikerült a Cartel skinje -BoF HQ map bekerült Itemképekért köszi @KR3MX-nek! Edited Január 11, 2024 by Peter 3 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Bejelentkezés