birobence07 Létrehozva: Augusztus 26, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 26, 2019 -OOC önéletrajz: Bíró Bence a nevem de inkább csak Bence,14 éves vagyok van 1 macskám akit nagyon szeretek.Kedvenc időtöltésem a gépezés,jégkorong,horgászat és a szikla mászás. -IC önéletrajz: Aleen Joshua vagyok Los Santosban élek a Market street 13. lakásban kiskorom óta szenvedélyem hogy mentős legyek az általános iskolában jó jegyeket értem el ezért lehetséges is volt hogy elvégezem a mentőtiszti iskolát,miután sikeresen el végeztem nekem nem volt elég többet akartam és elmentem főiskolára majd egyetemre orvostan hallgatónak miután kikerültem az egyetemről egy diplomával megpróbáltam mentős ként elhelyezkedni ami sikerült is San Fieroban dolgoztam a kórházban gépkocsi vezetőként majd pár év múlva már kórház igazgató ként de kaptam egy jobb fizetésű állást amit 1 év után ott is hagytam,vágytam vissza mentősnek és olvastam az újságot és rá bukkantam erre a hirdetésre. -Frakció felépítése, rangok, leaderek, alleaderek száma, stb. 1 Fő leadere 1 leadere és 1 alleadere gondoltam Ooc/admin/fejlesztő orvostan hallgató gyakornok gépkocsi kezelő mentő ápoló mentő orvos orvos fő orvos kórház igazgató helyettes kórház igazgató fő igazgató -Frakció céljai, programja, mit szeretnél elérni: Egy rp-ben kiemelkedő frakciót sok eseményt: árvíz,kőtelező védő oltás (csak rp) -Miért pont ezt a frakciót választanád? Azért választanám ezt a frakciót mivel a szívemhez nőtt a mentő rp mivel seemta Las Venturason 4 hónapot helyezkedtem el mint mentős ami számomra elég nagy teljesítmény és azért szeretném ezt a frakciót mivel nagy elképzeléseim vannak vele. -Szerinted milyen szerepe van az OMSZ-nek a szerveren? Emberek megmentése akik arra szorulnak a rendőrség sűrgöségi hívásaira ki vonulni ilyenkor szóba jöhetnek a lőt vagy szúrt sebek ellátása is. -Igényelni kívánt frakció járművek 10 darab fehér mercedes sprinter mentő kocsi rendszáma legyen: MA-1-10 -ig, 5 darab sárga Mercedes Sprinter rendszáma: Roko-1-5 ig, 2 darab Police Maverick Helikopter OMSZ es paintjob-al , 3 darab Mentő orvos kocsi ami PD-s Audi rs-6 -Miért téged válasszunk? Mivel a mentős rp-ben otthon vagyok azért feltételezem hogy a frakciót jól/megfelelően fogom vezetni. 3 darab Negatív tulajdonság Hamar méregbe gurulok Vissza szólok ha nem adják meg a kellő tiszteletet Nem mindig helyesen irom le a szavakat ezen értem például hogy 2 J betű helyet 1 el írom 3 darab pozitív tulajdonság Hamar megbocsátok Segítő kész Kedves -Voltál már más szerveren frakció tulajdonos/leader? Ha igen, hol, és milyen frakcióé? Mennyi ideig? Igen voltam OMSZ frakció-é egy Extarnal Gaming szerveren míg meg nem szűnt a szerver ez kb 1 hónapig tartót néhány rádió kód: 10-45 sérültet szálit kórházba 1-1 azonnali indulás 10-8 szolgálat felvétele 10-10 szolgálat le adása 10-20 jelenlegi helyzetem 9-11 hívás fogadása 10-11 rádió csönd (ezt csak a jelenleg elérhető rangidős rádiózhatja) 10-3 az előző üzenetet ne vegyék figyelembe egy helyes sürgöségi rádiózás igy néz ki: ORFK az OMSZ-nek (bemutatkozás) Egy(vagy akár több esetkocsira) esetkocsira lenne szükségem (pontos helyzet) OMSZ válasza: OMSZ to ORFK azonnal indul az esetkocsi OMSZ vége. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Szeptember 1, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Szeptember 1, 2019 Sajnálattal kell közölnünk, hogy a pályázatod elutasításra került, nem nyerte el a vezetőség tetszését. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések