pötyike Létrehozva: Február 8 Megosztás Létrehozva: Február 8 Los Santos Autómentő Vállalat - Jelentkezési űrlap OOC RÉSZ Mi a neved? Kovács péter Hány éves vagy? 17 Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? 3-4óra Jelenlegi játszott perceid száma: 1207 Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! https://imgur.com/a/QkblUPX Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? még nem voltam. Miért ezt a frakciót választanád? (Minimum 2 mondatban fejtsd ki) Szeretem kipróbálni magam új dolgokban és úgy gondoltam hogy ez lenne most a megfelelő előrelépés éppen a karakterem életében. Szeretnék ic és ooc is jó kapcsolatot ápolni a tobbi playerrel és szerintem erre itt lesz lehetőségem. Rendelkezel-e Discord fiókkal, vagy TeamSpeak 3 klienssel és mikrofoonnal? Discordom és mikrofonom van Mesélj magadról pár mondatban! ( Minimum 6-7 kerek magyar mondat. ) Én 17 éves vagyok Szakács tanuló Nyíregyházán, otthonom Nyírmada egy határhoz közeli falu. A suli elég jól megy 4-5közöttvannak a jegyeim. Az életben is jól szereplek szerintem, tanulóként egy hotelben dolgozom és sok barátom van. A szerveren való játszásra tudok időt szakítani mivel sokszor délelőtt dolgozom. Eléggé szeretem az autókat azonban nem vagyok nagyon jártas ebben a témában. Manchester United szurkoló vagyok kiskorom óta a keresztapám miatt. Boldog családom van és én emiatt nagyon boldog vagyok. IC Rész Jelentkező neve: Robert Wayne Jelentkező születési helye, ideje: 1997 Los Santos Jelentkező édesanyjának leánykori neve: Anna Williems Jelentkező édesapjának neve: David Wayne Előző munkahelye(i): Olajfinomító Mi a véleménye a csapatmunkáról? (3-4 mondat) Szeretek csapatban dolgozni mivel emberszerető személy volnék. Ha többen vagyunk olyankor jobban halad a munka. Szeretem ha segítő kezet nyújthatok másoknak és ha ezt ők viszonozzák akkor nagyon boldog vagyok. Önéletrajz (Minimum 5-6 egybefüggő és kerek, magyar mondat) Los Santos-ban születtem és itt is nőttem fel, nem valami jó anyagi helyzetben lévő családom volt de kezdünk kilábalni és ezért gondoltam hogy jelentkezem magukhoz. A családommal és a barátnőmmel élek egy kisebb családi házban boldogan. Édesanyám azt szerette volna ha mérnök lesz belőlem de én e szakma mellett döntöttem. Édesapám földmüves volt így a kosztól én nem félek. Vezetési tapasztalomban bízok és úgy gondolom elég jó sofőr vagyok. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 Matteo Hozzászólva: Február 9 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Február 9 Kedves jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! Kérlek, hogy további egyeztetés céljából keress fel a szerveren, vagy elérhetőségeim egyikén. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések