Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Robert Wayne jelentkezési lap

Ajánlott bejegyzések

Los Santos Autómentő Vállalat - Jelentkezési űrlap

OOC RÉSZ

Mi a neved?
Kovács 

péter
Hány éves vagy?
17
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
3-4óra

Jelenlegi játszott perceid száma:

1207

Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről!

https://imgur.com/a/QkblUPX
Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben?
még nem voltam.

Miért ezt a frakciót választanád? (Minimum 2 mondatban fejtsd ki)

Szeretem kipróbálni magam új dolgokban és úgy gondoltam hogy ez lenne most a megfelelő előrelépés éppen a karakterem életében. Szeretnék ic és ooc is jó kapcsolatot ápolni a tobbi playerrel és szerintem erre itt lesz lehetőségem.
Rendelkezel-e Discord fiókkal, vagy TeamSpeak 3 klienssel és mikrofoonnal?

Discordom és mikrofonom van

Mesélj magadról pár mondatban! ( Minimum 6-7 kerek magyar mondat. )
Én 17 éves vagyok Szakács tanuló Nyíregyházán, otthonom Nyírmada egy határhoz közeli falu. A suli elég jól megy 4-5közöttvannak a jegyeim. Az életben is jól szereplek szerintem, tanulóként egy hotelben dolgozom és sok barátom van. A szerveren való játszásra tudok időt szakítani mivel sokszor délelőtt dolgozom. Eléggé szeretem az autókat azonban nem vagyok nagyon jártas ebben a témában. Manchester United szurkoló vagyok kiskorom óta a keresztapám miatt. Boldog családom van és én emiatt nagyon boldog vagyok.

IC Rész

Jelentkező neve:
Robert Wayne
 Jelentkező születési helye, ideje:
1997 Los Santos
 Jelentkező édesanyjának leánykori neve:
Anna Williems
 Jelentkező édesapjának neve:
David Wayne
Előző munkahelye(i):
Olajfinomító
 Mi a véleménye a csapatmunkáról? (3-4 mondat)
Szeretek csapatban dolgozni mivel emberszerető személy volnék. Ha többen vagyunk olyankor jobban halad a munka.

Szeretem ha segítő kezet nyújthatok másoknak és ha ezt ők viszonozzák akkor nagyon boldog vagyok.
 Önéletrajz (Minimum 5-6 egybefüggő és kerek, magyar mondat)
Los Santos-ban születtem és itt is nőttem fel, nem valami jó anyagi helyzetben lévő családom volt de kezdünk kilábalni és ezért gondoltam hogy jelentkezem magukhoz.

A családommal és a barátnőmmel élek egy kisebb családi házban boldogan. Édesanyám azt szerette volna ha mérnök lesz belőlem de én e szakma mellett döntöttem. Édesapám földmüves volt így a kosztól én nem félek. Vezetési tapasztalomban bízok és úgy gondolom elég jó sofőr vagyok.

• GameAdmin 5

Kedves jelentkező!

Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! 

Kérlek, hogy további egyeztetés céljából keress fel a szerveren, vagy elérhetőségeim egyikén.

• Matteo locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.