Ruszin Létrehozva: Július 16 Megosztás Létrehozva: Július 16 Mesélj magadról pár szót Sebestyénnek hívnak 23 Nem tanulok, már dolgozom. Cross motorozás Katasztrófavédelem :) Katasztrófavédelemnél dolgozok. Hobbim a cross motorozás. Rendszeresen járok cross pályákra. Szabad időmben gépezek. 2016 óta MTA-zok. Nekem is voltak szervereim, de az egy bohóc műsor volt. Szakmám az gépjárműmechatronikus. De egy fél éves képzésen elvégeztem a beosztott tűzoltó is képzést. Most pedig a tiszti képzésre fogok majd menni. Mit értél el a NextGamingen? Carlos Levente. 38 éves. Egyedülálló. Szerény körülmények közt élő úri ember. Nagy tűzoltó tapasztalattal rendelkezik. Sajnos még nem volt olyan. Nem voltam még frakcióban Nincsen olyan, szerintem a feljebbi rovatban mindent leírtam. Az UCP-d tartalma Nem volt. Nem volt. 68 perc. Mit gondolsz, mi egy adminisztrátor feladata? Játékosokon segítenie kell. Ha kérdés van akkor a kérdésekre válaszolni. Kisebb adminoknak segíteni ha kérdésük van. Ha valami rp szabály szegés történt akkor a megfelelő szankciót ki kell osztani a vétkező félnek avagy ez nem mindig segít akkor elmagyarázom neki ha nem tudja (kezdő esetében). Aktivitási idő Gyakorlatilag délutáni órákban tudok lenni mikor a laktanyán vagyok, amint riasztás van kilépek. Amikor nem vagyok szolgálatban a laktanyán akkor gyakorlatilag egész nap tudok lenni. Mi a véleményed a csapatmunkáról? Csapat munka az egy nagyon jó dolog. Még pedig azért mert folyamatosan tudunk segíteni a másikon. Valami kérdés merül fel azonnali válaszokat tudunk adni. Én nekem ez nem jelentene újdonságot ugyan is Real Life is csapatmunkáról szól a katasztrófavédelem. Miért pont téged válasszunk? Nem szeretnék elszállni magamtól. Gyakorlatilag azért mert higgadtan tudok ügyeket kezelni. Nagy rp tapasztalattal rendelkezem. Kommunikatív ember vagyok és szerintem nagyon jól is tudok fogalmazni beszélgetések során. Kitartó is vagyok és szerintem ez fontos. Miért jelentkeztél adminisztrátornak? Első körben azért hogy tartalmaka tudjak készíteni a szervernek. Másod sorban pedig azért hogy tudjam segíteni a szerver játékosait. Illetve engem nem mindig mozgat feltétlen a játék IC része, így szeretnék kicsit a másik oldalról is játszani (játszottam már). Pozitív tulajdonságok -Kitartó, kedves, kommunikatív, reálisan gondolkozó ember vagyok én úgy gondolom. Negatív tulajdonságok Mikor fáradt vagyok sajnos csökken a koncentrációm, néha kicsit túl bonyolítom a dolgokat, többet nem tudok. Írd le, hogy hogyan magyaráznád el egy kezdőnek az RP és a szerver alapjait. Kezdőnek csak is úgy magyarázom el az RP alapjait hogy kedvesen, mivel már az elején könnyű valakinek a kedvét elvinni az egésztől. Természetesen felhívnám discordra és átmazsoláznánk közösen az RP szabályokat majd le ellenőrizném hogyan megy neki és ha úgy gondolom hogy játékra alkalmas akkor engedem játszani, ha valami olyan dolgot szeretne csinálni amiben nem biztos akkor megmondom neki hogy kérdezzen. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
LactozeL Hozzászólva: Július 16 Megosztás Hozzászólva: Július 16 Kicsit formázatlan a lap de TÁMOGATOM 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Július 19 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Július 19 Kedves Jelentkező! A vezetőség áttekintette a jelentkezését, és úgy döntött hogy elutasításra kerül! (Formázatlan, megfogalmazatlan lap) 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések