Artur Big Létrehozva: Augusztus 21 Megosztás Létrehozva: Augusztus 21 -A topic címe ezen formátumban nézzen ki: Karaktered IG neve - Rendőrség frakciópályázata ArturBig 200cm 80kg . -A topic kinézetét szabadon megválaszthatod, saját elgondolás alapján nem -OOC önéletrajz/bemutatkozás Artur Nagy vagyok 16 170 cm 72kg éves ukrajnábol származom . -IC önéletrajz Artur Big vagyok 39 éves 200cm 80kg Losoantos ban lakom. -Frakció felépítése, rangok, leaderek, alleaderek száma, stb. -Frakció céljai, programja, mit szeretnél elérni Hogy nézenek rám az emberek és hogy jo szivel nézek énis rájok és szolgájak és védjek -Miért téged válasszunk? mert nem vagyok bolond és rosz szeretnénk tartozni az orfk tag ba -Mióta játszol RP szerveren? 184 perce -Voltál már más szerveren frakció tulajdonos/leader? Ha igen, hol, és milyen frakcióé? Mennyi ideig? még soha nem voltam -Képek/videó a skinekről 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: Augusztus 22 Főadmin Megosztás Hozzászólva: Augusztus 22 Kedves Jelentkező! A vezetőség áttekintette a pályázatát, és úgy döntött hogy elutasításra kerül! (Remélem ezt a pályázatot, nem gondoltad komolyan. Rossz helyre nyitott pályázat, tartalmi pontok hiánya, formázatlan, helyesírást nyomokban sem tartalmaz, rövid, hiányos... Nézz meg egy elfogadott pályázatot, hasonlítsd össze ezzel.) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések