Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Stephen Big jelentkezése

Ajánlott bejegyzések

14056ccb9b0b30c9a69b38a7ded7e230.png

OOC RÉSZ

Hogy hívnak?
< Leó >
Mikor születtél?
< 1990. november 16. >
Mondj pár szót magadról(hobbid, sport, stb), az aktivitásodról!
< Rendőr vagyok. Jelenleg a Baden-württembergi (Németország) Bundespolizei Leitender Polizeidirektor (LtdPD-BW)*-e vagyok ami annyit takar, hogy Rendőr Főmester (Magyarországon: Ezredes). 11 éve vagyok a testületünk tagja. Én vagyok a Cyber biztonsági részlegnek a főnöke.

Szeretek RP-zni, nagyon is jó vagyok benne. Voltam már néhány szerveren játékos.  >
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben?
< Igen, HL-SA-n voltam az ORFK testület tagja. Vezérezredesi ranggal szereltem le. Hozzám tartozott a ROKK (Rendőrségi Oktatási és Kikékpző Központ)  és a BEO (Belső Ellenőrzési Osztály)>

Miért ezt a frakciót választottad?

< Ebben érzem magam megfelelően. >
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal?

(igen, vagy nem?)
< Igen van >

Csatolj képet az UCP-dről!

(AJ-k, banjaid, játszott perceid)

https://imgur.com/a/Mb9xGQE >

IC Rész

Jelentkező neve:
< Stephen Big >
 Jelentkező születési helye, ideje:
< Las Venturas, 1990. november 16. >
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
< Esther Smith >
 Jelentkező apjának neve:
< John Stephen Big >
 Előző munkahelye(i):

< 1. Las Venturas Airport, Security

2. Los Santos International Bank, Security>

Rendelkezel jogosítvánnyal?
< Igen rendelkezem. >
 Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat)
< Az együttműködés a rendvédelmi területen kulcsfontosságú a hatékony munkavégzéshez. A kollégák közötti jó kapcsolatok és kommunikáció hozzájárulnak a közös célok eléréséhez, valamint a kihívások hatékonyabb kezeléséhez. A csapatmunka erősíti a biztonságérzetet és a szakmai fejlődést, hiszen a tapasztalatok és tudás megosztása révén mindenki hozzájárul a közös sikerhez. Ezen kívül a szoros együttműködés segíti a gyors és eredményes intézkedések végrehajtását a különböző helyzetekben.  >

Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)

Stephen Big egy ambiciózus fiatalember, aki Las Venturasban született és nőtt fel. Az iskolai évei alatt mindig is érdekelte a rendvédelem és a jogi szakma, ezért a rendvédelmi iskolát választotta. Itt megszerezte a szükséges ismereteket és gyakorlati tapasztalatokat, amelyek megerősítették elhatározását, hogy a közszolgálatban dolgozzon. A diploma megszerzése után Stephen továbbtanult, és egyetemi diplomát szerzett jogból és kriminalisztikából. Tanulmányai során mélyreható ismereteket acquisált a bűnügyi nyomozás, valamint a jogi eljárások területén.

Stephen elhivatottan dolgozik a társadalom biztonságáért, és hisz abban, hogy a jogi ismeretek segíthetnek a bűnözés megelőzésében. Szabadidejében aktívan részt vesz közösségi programokban, ahol a fiatalok jogi tájékoztatásával foglalkozik. Célja, hogy inspirálja a jövő generációját, és felhívja a figyelmet a rendőrség és a közösség közötti együttműködés fontosságára. Stephen Big nemcsak a rendvédelmi pálya iránti szenvedélyéről ismert, hanem emberi értékeiről és elkötelezettségéről is. Jelenlegi munkája során mindennapi kihívásokkal néz szembe, de mindig készen áll arra, hogy megoldásokat találjon a feszültségek kezelésére. Az életét a közszolgálat és a jogi igazságosság iránti elkötelezettség hatja át.

------------

Mellékletek: 

*Vállapom Németroszágban: 50px-Deutsche_Bundespolizei_-_H%C3%B6her

>

Edited Szeptember 16, 2024 by Leandrosz

• Főadmin

Kedves jelentkező!

Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! 

Tegyünk egy próbát Discord meghallgatáson.

A meghallgatás időpontjáért keresd fel privát üzenet formájában @Gergi-t.

• Engi locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.