Leandrosz Létrehozva: Szeptember 16 Megosztás Létrehozva: Szeptember 16 OOC RÉSZ Hogy hívnak? < Leó > Mikor születtél? < 1990. november 16. > Mondj pár szót magadról(hobbid, sport, stb), az aktivitásodról! < Rendőr vagyok. Jelenleg a Baden-württembergi (Németország) Bundespolizei Leitender Polizeidirektor (LtdPD-BW)*-e vagyok ami annyit takar, hogy Rendőr Főmester (Magyarországon: Ezredes). 11 éve vagyok a testületünk tagja. Én vagyok a Cyber biztonsági részlegnek a főnöke. Szeretek RP-zni, nagyon is jó vagyok benne. Voltam már néhány szerveren játékos. > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < Igen, HL-SA-n voltam az ORFK testület tagja. Vezérezredesi ranggal szereltem le. Hozzám tartozott a ROKK (Rendőrségi Oktatási és Kikékpző Központ) és a BEO (Belső Ellenőrzési Osztály)> Miért ezt a frakciót választottad? < Ebben érzem magam megfelelően. > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) < Igen van > Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) < https://imgur.com/a/Mb9xGQE > IC Rész Jelentkező neve: < Stephen Big > Jelentkező születési helye, ideje: < Las Venturas, 1990. november 16. > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Esther Smith > Jelentkező apjának neve: < John Stephen Big > Előző munkahelye(i): < 1. Las Venturas Airport, Security 2. Los Santos International Bank, Security> Rendelkezel jogosítvánnyal? < Igen rendelkezem. > Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) < Az együttműködés a rendvédelmi területen kulcsfontosságú a hatékony munkavégzéshez. A kollégák közötti jó kapcsolatok és kommunikáció hozzájárulnak a közös célok eléréséhez, valamint a kihívások hatékonyabb kezeléséhez. A csapatmunka erősíti a biztonságérzetet és a szakmai fejlődést, hiszen a tapasztalatok és tudás megosztása révén mindenki hozzájárul a közös sikerhez. Ezen kívül a szoros együttműködés segíti a gyors és eredményes intézkedések végrehajtását a különböző helyzetekben. > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Stephen Big egy ambiciózus fiatalember, aki Las Venturasban született és nőtt fel. Az iskolai évei alatt mindig is érdekelte a rendvédelem és a jogi szakma, ezért a rendvédelmi iskolát választotta. Itt megszerezte a szükséges ismereteket és gyakorlati tapasztalatokat, amelyek megerősítették elhatározását, hogy a közszolgálatban dolgozzon. A diploma megszerzése után Stephen továbbtanult, és egyetemi diplomát szerzett jogból és kriminalisztikából. Tanulmányai során mélyreható ismereteket acquisált a bűnügyi nyomozás, valamint a jogi eljárások területén. Stephen elhivatottan dolgozik a társadalom biztonságáért, és hisz abban, hogy a jogi ismeretek segíthetnek a bűnözés megelőzésében. Szabadidejében aktívan részt vesz közösségi programokban, ahol a fiatalok jogi tájékoztatásával foglalkozik. Célja, hogy inspirálja a jövő generációját, és felhívja a figyelmet a rendőrség és a közösség közötti együttműködés fontosságára. Stephen Big nemcsak a rendvédelmi pálya iránti szenvedélyéről ismert, hanem emberi értékeiről és elkötelezettségéről is. Jelenlegi munkája során mindennapi kihívásokkal néz szembe, de mindig készen áll arra, hogy megoldásokat találjon a feszültségek kezelésére. Az életét a közszolgálat és a jogi igazságosság iránti elkötelezettség hatja át. ------------ Mellékletek: *Vállapom Németroszágban: > Edited Szeptember 16, 2024 by Leandrosz Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: Szeptember 17 Főadmin Megosztás Hozzászólva: Szeptember 17 Kedves jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! Tegyünk egy próbát Discord meghallgatáson. A meghallgatás időpontjáért keresd fel privát üzenet formájában @Gergi-t. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések