Klevike1125 Létrehozva: Szeptember 17 Megosztás Létrehozva: Szeptember 17 OOC RÉSZ Hogy hívnak? <Kiss Levente László > Mikor születtél? < 1998.11.25 > Mondj pár szót magadról(hobbid, sport, stb), az aktivitásodról! <jelenleg nem sportolok semmit egy serülés miatt szabadidőmbe szeretek sétálni biciglizni > Voltál-e már frakcioba /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < Még nem> Miért ezt a frakciót választottad? < Ki szeretnék próbálni valami újat és megnézni Mien a rendőr munka> Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) < Nem> Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) < https://ibb.co/rF49K4V> IC Rész Jelentkező neve: < Joshua diaz> Jelentkező születési helye, ideje: <Los santos > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Diaz samantha > Jelentkező apjának neve: < joshua ben > Előző munkahelye(i): < Eddig csak alap munkákat csináltam> Rendelkezel jogosítvánnyal? < Igen > Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) <szerintem fontos legyen egy jó csapat megfelelő kommunikáció képeség előzük meg a városba a bünőzést > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Joshua diaz vagyok 1998.11 25 születem Los santosba jelenleg egy farmot üzemeltetek eddig az alap munkákat próbáltam ki szeretnék valami újat is megnézni mien a rendőrök élete és munkája sok rp tudásom van rendelkezem jogositvány is> Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: Szeptember 17 Főadmin Megosztás Hozzászólva: Szeptember 17 Kedves jelentkező! A lapja sajnos nem nyerte el a vezetőség tetszését, így azt elutasítottuk. Indoklás, megjegyzés: Ahol 15 mondatot kérnek, oda ne csak 2-t írj. Helyesírás hiánya. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések