FaceKiller Létrehozva: Október 8 Megosztás Létrehozva: Október 8 Rólam Sziasztok, lehet páran ismernek, páran nem 18 éves vagyok 2006.01.25.-én születtem. Lászlónak hívnak, haverok csak Kopternak becéznek, nem tudom miért, de ez valahogy ráragadt. Motorozni illetve kondi terembe sokat szoktam járni mivel egy elég vékonyka gyerek vagyok, és emellett még ott is szereztem jó sok jó havert. Asztalosnak tanulok. Szabadidőben szeretek a csapatomal/barátaimmal eljárkálni, azon kívül még szeretek különféle mta szervereken rp-zni a barátaimmal. Eléggé sapkamániás vagyok. Mivel még nem dolgozhatok nyári munkán ezért besegítek a szüleimnek a házimunkába. Az idézőjeles MTA pályafutásomat még anno 2018 karácsonyán kezdtem amikor elkezdtem ujra ápiteni a számítógépemet. 3 fős videó vágó/szerkesztő társaság tagja vagyok. Voltam már szerver tulajdonos,fejlesztő. Még januárban járszottam az external modos dawn mta-n amit nagyon szerettem mivel nagyon sok új barátot szereztem.Hobbi horgász vagyok ,verseny szinten gokartozom.A gokartozást 4 éve űzőm.Mivel hogy gokart team-tban vagyok így nagy nagy türelemmel,tisztelettel álok a csapatom,barátaim felé. Hogy mért pont engem válasszanak? Mint fentébb a bemutatkozásomnál is említettem, van már pár év tapasztalatom ebben a szakkőrben és azt gondolom jól fogom majd kezelni a szituációkat amik majd fel fognak bukanni. És hát szeretek embereknek segíteni ennek nincs külön oka, csak büszke vagyok mindig magamra ha tudok valakinek segíteni. Miért jelentkeztél adminisztrátornak? Őszinte leszek itt az egyik nap csalódás töltőt el hogy a játékosok élményét holmi kis 10 évesek szétvágják. Ezáltal késztetést érzek hogy segítsek a játékosokon. Igy belefogtam a jelentkezésbe. Pozitív tulajdonságok Humoros ember vagyok. Tisztelem, becsülöm a barátaimat. Ritka türelmes ember vagyok. Negatív tulajdonságok Nem szeretem ha le néznek. Nem szeretem ha hülyének néznek. Nem szeretem ha diligálnak nekem (kivéve ha nagyobb nálam az illető pl Anyám) Ban,ub? Nem volt! Adminisztrátor feladata? Egy adminisztrátor feladata szerintem az, hogy mindig segítőkész legyen mindenkivel szembe. Segítsen a játékosoknak ha nem tudnak valamit. Figyeljen, hogy mindenki betartja-e a szabályzatot, szükség esetén betartatja. Szituációhoz képest a legjobb döntést hozni. Mi a véleményed a csapatmunkáról? A csapat munka számomra is nagyon fontos dolog. Ha nincs rendes csapat munka akkor nincs meg a bizalom egymás felé. Egy közösség fen maradásához elengedhetetlen a jó csapat munka, hogy ha bárkinek bármi problémája van bátran merje megkérdezni/segítséget kérni a társaitól. Szervere pontositot idő? kétnaponta 1-2 óra fix.Mivel jelenleg dolgozom. Köszönöm hogy elolvastad és további szép napot! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Október 9 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Október 9 Kedves Jelentkező! A vezetőség áttekintette a jelentkezését, és úgy döntött hogy elutasításra kerül! Gyengén megformázott lap, helyesírási hibák, illetve jelenleg nincs igény TDMA adminisztrátorra. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések