abraham08250 Létrehozva: Október 31, 2024 Megosztás Létrehozva: Október 31, 2024 IC/InGame neved: < Evelyn Evans > A ban időpontja: < 2024.08.05 > A ban oka: < Loghamisítás, adminnak való hazudás, adminisztrátor félrevezetése.> A ban időtartama: < 2039.08.05 > Admin neve, aki bannolt: < Matteo > Miért szeretnéd az unbant? < Elgondolkodtam azon amit tettem es igazabol hianyzik a szerver meg kozosseg is, meg nagyon szeretnek ujra vissza jonni szerverre, logot nem hamisitottam tenyleg nem talaltam meg utolag megtalaltam a logot csak nem szoltam nem mertem valami ok miatt, meg nem ertem ezt az egeszet akkor miert az kell kuldjon logot akire tettek panaszt miert nem az akire nem tettek, anno tettem ki errol egy videot is youtube de le vettem . Sajnalom minden ami tortent csak szeretnek vissza jonni mivel uj serialom lesz kozel multban es addig mondom kerek ub hatha nem akarok multiaccountozni> Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 Matteo Hozzászólva: Október 31, 2024 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Október 31, 2024 (módosított) Szia! Beszéltem a többi adminisztrátorral is, és egyet kell velük értsek, miszerint az unban kérelmed sajnos most elutasításra kerül. Az indokok a következőek: •Minden áron tagadtad azokat a vádakat amik feléd irányultak annak ellenére is, hogy maga a szervertulaj által küldött logokat bemutattam Neked. •Olyan elképzelhetetlen dolgokat műveltél más játékosokkal szemben, amiket egy átlag újonc játékos álmában sem merne. (Gondolok itt az irreálisan hatalmas időtartamú IC jail-ekre, illetve a szintén hatalmas pénzbüntetésekre, és persze a rózsaszín Borával való járőrözgetésre, kadétként.) •Továbbá a Ban maga még nincs 3 hónapos. Talán ha vársz mégegyszer ennyit, akkor nagyobb eséllyel kapod meg az UnBant is. •Ezeken felül a lapod maga is igénytelen, legalábbis számomra elengedhetetlen az, hogy legalább ékezeteket használj. Megjegyzésként még annyit engedj meg kérlek, hogy egy logot bármikor bármely admin elkérheti tőled ha úgy tartja kedve, és Te köteles vagy azt hiánymentesen bemutatni neki. Ha már "hiánymentesen": Egy Log fájlból nem fog hiányozni pont az a 2 óra, ami nekem kell (hacsak azt nem törli ki valaki). A témát zárom/helyezem. Edited Október 31, 2024 by Matteo Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések