Jump to content

Stephen Big jelentkezése Adminnak.

Leandrosz

Ajánlott bejegyzések

spacer.png

OOC:

Sziasztok, a nevem Leandrosz (Leó), 34 éves vagyok - tudom egy kicsit öreg, de nem kell nevetni - és Németországban élek. Jelenleg még a Bundespolizei tagja vagyok, ám hamarosan az évek és a korom miatt nyugdjazni fognak.

Kettő csodálatos fiúgyermek édesapja vagyok. Az idősebbik fiam 18 éves és idén kezdte meg az egyetemet. A kisebbik gyermek 7 éves és ebben az évben vagyunk első osztályosak.

A rendőrság mellett van 3 éttermem és 2 kis kávézóm. Eredeti szakmám, - még az egyetem előtt - szakács vagyok. Ezáltal ha nyugdijba megyek, akkor folytatom a saját vállalkozásomat. (Bocsánat a hosszú "i" hiánya miatt, de a német billenytűzeten nincs kiosztása sajnos.)

2011 óta játszok rp játékokkal, de intenzivebben csak 2013 óta foglalkozom vele, amikor is sikeresen megnyitottam az erlső saját szerveremet. Németországban ez eléggé felkapott dolog volt, igy hamar sikeres lett. Azóta naponta 2000-2500 playerszámmal dicsekethetek. 2017 óta viszont bővült a család még 3 szerverrel. 

Jogosan teszed fel a kérdést, hogy mit keresek itt. A FIVEM tökéletes játékteret és játékélmény ad, illetve tud nyújtani, de nem tudok elmozdulni az MTA világától. Én itt érzem jól magam. 

Három nagyobb szerveren lógtam eddig, ahol elértem több és külömböző rangot, titulust. De az egyre jobban cserélődő playerek miatt, arra az elhatározásre jutottam, hogy váltanom kell. Igy leltem rátok. és kezdtem el játszani a ti szervereteken. 

IC:

spacer.png

👶 Gyermekkor🧑‍🎓 Tanulmányok 👮‍♂️ A munka, amely a hivatása

Stephen Big egy ambiciózus fiatalember, aki Las Venturasban született és nőtt fel.

Az iskolai évei alatt mindig is érdekelte a rendvédelem és a jogi szakma, ezért a rendvédelmi iskolát választotta. Itt megszerezte a szükséges ismereteket és gyakorlati tapasztalatokat, amelyek megerősítették elhatározását, hogy a közszolgálatban dolgozzon. A diploma megszerzése után Stephen továbbtanult, és egyetemi diplomát szerzett jogból és kriminalisztikából. Tanulmányai során mélyreható ismereteket acquisált a bűnügyi nyomozás, valamint a jogi eljárások területén.

Stephen elhivatottan dolgozik a társadalom biztonságáért, és hisz abban, hogy a jogi ismeretek segíthetnek a bűnözés megelőzésében. Szabadidejében aktívan részt vesz közösségi programokban, ahol a fiatalok jogi tájékoztatásával foglalkozik. Célja, hogy inspirálja a jövő generációját, és felhívja a figyelmet a rendőrség és a közösség közötti együttműködés fontosságára. Stephen Big nemcsak a rendvédelmi pálya iránti szenvedélyéről ismert, hanem emberi értékeiről és elkötelezettségéről is. Jelenlegi munkája során mindennapi kihívásokkal néz szembe, de mindig készen áll arra, hogy megoldásokat találjon a feszültségek kezelésére. Az életét a közszolgálat és a jogi igazságosság iránti elkötelezettség hatja át.

Jelenleg az Országos Renndőr-főkapitányság Rendőr-főkapitánya, Altábornagyi rangban.

UCP:

Stephen Big UCP kép

AdminJail nem volt. Kitiltásom nem volt. Játszott perceim még igen csekély, de igyekszem ezen változtatni. :)

Az Adminok feladat:

Szerver tulajdonosként, úgy gondolom, hogy ezt a kérdést igen csak meg tudom fogalmazni nektek. Ugyan is, rengeteg időt és energiát áldoztam abba, hogy a saját szervereimen az Adminok megfelelően tudjanak tevékenykedni. A feladatukat illetve a feladatkörüket 2 fő pontba tudom sorolni és ezt igy is fogom megmagyarázni.

1. 🛡️Rendvédelem🛡️
    1. Az Adminok legfontosabb feladata a szerverszabályzat tudása, annak értelmezése és azt betartatása a játékosokkal.
    2. Az Adminok joga a szerverszabályzat és az adminszabályzat alapján birálni a szabályszegést, azt mérlegelni és itéletet hozni.
    3. Az Adminok kötelessége a szerverszabályzatban leirt pontok alapján megtartani a játék tisztaságát.
  2. ⚡Segitségnyújtás⚡
    1. Az Adminok munkája a kisebb fennakadásokat okozó problémák megoldása, hogy a játékélmény fennmaradjon.
    2. Az Adminok joga beavatkozni olyan ügyekbe, amik megakadályozzák a játékosok szórakozási élményét.
    3. Az Adminok kötelessége, hogy a segitségkérést mihamarabb fogadja, azt tudása szerint maximálisan orvosolja és a lehető leggyorsabban megoldja.

Aktivitás:

Ahogy már az OOC-ban is lertam, jelenleg még állományban vagyok, de igyekszem egyre több időt szentelni az aktivitásomra. Nem tudom meghatározni vagy megmondani mikor tudok fennt lenni a szerveren, ugyan is az időbeosztásom elég pontatlan. Azonban amikor szükség van rám akkor elérhetővé tudom magam tenni.

Csapatmunka:

Számomra a csapatmunka fontos szerepet tölt be a mindennapokba, hiszen IRL rangom miatt egy egész osztályt kell irányitanom. Igy maximálisan elvárom mind az osztályom tagjaitól, más osztályok tagjaitól illetve saját magamtól is a megfelelő, tökéletes csapatmunkát. Bár olykor akad olyan akadály is amikor a csapatba bekerül valaki aki nem képes elfogadni, megfogadni vagy beilleszkedni. Az szokott kihivás lenni. De sikeresen tudjuk azt is orvosolni.

Miért lennék alkalmas Adminnak?

Kezdeném egy személyes tapasztalattal.

Sok jelentkezést olvastam már, külömböző szervereken, vagy éppen a saját szervereimen. A sajátjaimon azért, mert hiába vannak AC-k, szeretem tudni kik azok a személyek, akik engem fognak képviselni a szerveren való tevékenykedéseik során. 

A sok jelentkezésben előfordul 2 mondat, amik azonban nem fedik megfelelően a valóságot. Az egyik ilyen "Elég sokat voltam admin más szervereken és ügyesen el tudom látni a feladatot" - de hamar kiderül, hogy csak a rang érdekli, és ezzel szeret visszaélni - . 

A másik ilyen "Jól kezelem a konfliktusokat, és mérlegelem a kiszabott büntetéseket" - Ez az ami nem igaz, hiszen automatikusan a legnyagyobb kiszabbhatóságú büntetést össza ki [10-ből 8 az arány] -.

Sokszor az a gondom, hogy ezen személyek még igen csak gyerekek. Vagy már a koruk miatt nem nevezhetőek annak, de lélekben és agyban igen csak azok.

Ezzel szenben én tudom idős vagyok. De pl. egy adott szituációban megfelelően tudok mérlegelni, hiszen van már élet tapasztalatom, döntéshozó képességem. Én nem csak azt figyelem, hogy mi volt a szebálysértés, hanem az elkövetési módot, az elkövető személyiségét és a az előtte-utána való magatartást is. Előtérbe helyezem a fokozatosság elvét is. Előszőr csak dorgálás, figyelmeztetés. Aztán a fokozatos mértékű büntetést szabom ki. Ezzel szerintem könnyedén elősegithető a játékélmény fennmaradása és a a szabályszegés megbüntetése is. 

Úgy gondolom, hogy megfelelő Admin lennék a szerveren.

Miért jelentkezek Adminnak?

Szeretnék nálatok is részese lenni ennek a csapatnak. Szeretném a játékosok játékélményét fokozni. 

Szeretném megmutatni milyen egy igazán jó Admin. Át szeretném adni azt a tudást a többieknek is, amit én szereztem sok év alatt. 

😀Pozitiv tulajdonságok:

✔️ Erős személyiség vagyok

✔️ Könnyen lehet velem kompromisszumot kötni

✔️ Határozott vagyok

✔️ Gyorsan és helyesn tudok gépelni

🙁Negativ tulajdonságok:

❌ Könnyen haragra gerjedek

❌ Nem tűröm az igazságtalanságot

❌ Nem szeretem, ha hülyének néznek

❌ Olykor sikerül meggondolatlanul döntést hoznom

• 2 months later...
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.